Kan du behandles?
Bestil tid


Memiras forundersøgelse giver svar på, hvilken behandling som passer til netop din synsfejl. Før forundersøgelsen har vi brug for svar på nogle enkle spørgsmål om din synsfejl. Når du har tastet dine oplysninger ind, vil du blive kontaktet af en af vore synsrådgivere for bestilling af en tid.
   
   
 
   

Har du eller har du haft nogle øjensygdomme?


Hvilken synsfejl har du?
Har du indenfor de seneste 2 år ændret styrke på briller og linser?


Ja, Memira må gerne kontakte mig med information vedr. synsforbedrende operationer.

 
 
 
 

Kan du behandles?
Tak !


Tak for at du har vist din interesse for Memiras synskorrigerende behandlinger! Nu er du et skridt nærmere et liv uden briller og kontaktlinser.

En af vores synsrådgivere vil kontakte dig inden for kort tid. Vi vil kontakte dig, og lykkes det os ikke at få fat i dig, er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 88 80 28 00. Vi er klar ved telefonen mandag til torsdag 8-17 samt fredag 8-15.30.


Luk
 
 
 
 
 

Personlig rådgivning
Kontakt os gerne med dine spørgsmål. Brug enten formularen for neden eller ring til os mandag - torsdag kl. 8-17 og fredag kl. 8 - 15.30 på 88 80 28 00, eller email: kundecenter@memira.dk.

Besked

Ja, Memira må gerne kontakte mig med information vedr. synsforbedrende operationer.

 
 
 
 
 

Tak !


Tak for din besked, vi vender tilbage inden for kort tid med svar på dine spørgsmål.


Luk
 
 

Dine spørgsmål
Ofte stillede spørgsmål om øjenbehandlinger


Mange overvejer at få behandlet deres synsfejl med øjenlaser og har spørgsmål om dette. Behandling af synsfejl er et af de mest almindelige kirurgiske indgreb i verden. Udviklingen er kommet langt, og resultaterne af dagens laserbehandlinger er særdeles gode, og sikkerheden er høj.

Memira arbejder med den seneste teknik og den højeste kompetence for at garantere, at vores patienter får den bedste behandling. Nedenfor har vi samlet de mest almindelige spørgsmål, som vores kunder plejer at stille. Har du spørgsmål, der ikke er besvaret her, er du meget velkommen til at ringe til vores kundecenter for personlige rådgivning på tlf. 88 80 28 00.

Hvem kan blive behandlet med øjenlaser?


De fleste, som anvender briller og linser, kan behandles. Du skal være minimum 18 år, eftersom de fleste har en stabil synsfejl fra denne alder. Nogen bestemt øvre aldersgrænse findes ikke, men ”læsebrillealderen” – alderssyn - kommer gerne i 45-års alderen. Her findes i dag RLE-metoden som alternativ.

Er effekten af indgrebet permanent?


Ja. Når helingstiden er ovre, er effekten permanent. Naturlige variationer forbundet med eksempelvis alder kommer, uanset om du har gennemgået en laserbehandling eller ej. Dette gælder dog ikke RLE, her varer behandlingen livet ud, eftersom man skifter linsen i øjet ud.

Gør det ondt?


Nej, behandlingen er smertefri takket være lokalbedøvende øjendråber. Nogle kan mærke et let tryk på og rundt om øjet efter en Lasik-behandling. Andre oplever en fornemmelse af at have noget i øjet og rindende øjne nogle timer efter behandlingen.

Man behøver ikke være urolig for at gøre noget forkert under behandlingen, så som at blinke eller bevæge sig, eftersom selve laserbehandlingen sker med en avanceret teknik, som gør, at laseren rammer der, hvor den skal, selv om du bevæger øjnene. De bedøvende dråber eliminerer behovet for at blinke.

Hvor hurtigt kommer jeg til at se klart?


Ved de fleste af Memiras øjenbehandlinger ser du klart i løbet af en dag. De allerfleste kan begynde at arbejde og køre bil allerede dagen efter behandlingen. Synet kan variere noget de første uger. Med RLE-metoden (linseudskiftning) tager det nogle uger for øjet at hele, så man kan se uden problemer. Allerede dagen efter behandlingen kan man fungere ganske normalt.

Er der risici forbundet med øjenlaserbehandlinger?


Dagens metoder og den veludviklede teknik gør, at øjenbehandlinger anses som meget sikre. Komplikationer er meget sjældne, og der rapporteres kun et fåtal hvert år. Man kan desuden efterbehandle de fleste komplikationer, hvis de opstår.

Som ved alle kirurgiske indgreb er det dog meget vigtigt, at man følger lægens retningslinjer for at minimere risikoen for eventuelle infektioner. Memiras optikere og læger er specialister og har en samlet erfaring mere end 400.000 synskorrigerende behandlinger.

Memira har udviklet en klinisk kvalitetsplan, som opfylder kravene fra Den danske Sundhedsstyrelse. Den indebærer blandt andet, at alt personale og udstyr indgår i en kontinuerlig kvalitetssikringsproces, og at flere personer udfører dobbeltkontrol ud fra en kvalitetstjekliste både ved før- og efterbehandling.