Memira Eyecenter Aalborg

Du finder Memira Aalborg på Vestre Havnepromenade 9. Her udfører vi både undersøgelser, operationer og kontroller. Vi korrigerer alle synsfejl med øjenlaser eller linseudskiftning.

Øjenlæge Aalborg

Memira-Aalborg finder du i hjertet af Aalborg, i store lokaler på Vestre Havnepromenade 9 med Limfjorden lige uden for vinduet. Klinikken er let at finde, den ligger lige mellem de to broer på Aalborg-siden og med gode parkeringsforhold i området.

På vores Aalborg-klinik vil du altid møde et nærværende og specialuddannet personale, som står klar til at følge dig gennem hele processen med forundersøgelse, information, operation og efterkontroller. Du vil med garanti føle dig velkommen og i særdeles trygge hænder, når Heidi, Nina eller Henrik tager imod dig på klinikken. Vi tilbyder synskorrigerende behandlinger foretaget med det sidste nye undersøgelses- og operationsudstyr og udført af de mest erfarne og dygtigste øjenlæger, som har specialiseret inden for synskirurgi.

Memira er størst i Skandinavien inden for øjenlaser og linseudskiftning, og alle vores operationer er indbefattet af vores tryghedsgaranti.

Undersøgelsen

Det hele begynder med en ganske uforpligtende forundersøgelse, her møder du en af vores to specialuddannede optikere Nina og Henrik. De vil i løbet af en times tid give dig svar på, om du er egnet til en synskorrigerende behandling – i Memira afviser vi hver femte, fordi de af den eller anden grund ikke er egnede til en operation. Er du egnet, vil Nina eller Henrik anbefale dig en operationsmetode, som de vil gennemgå med dig. Vi har kort ventetid – og du kan som regel få en tid til forundersøgelse allerede i indeværende uge. Hvis du til daglig bruger kontaktlinser, skal du dog være linsefri i minimum fem dage før du kommer til din forundersøgelse. Læs mere om forundersøgelsen her.

Spørgsmål?

Hos Memira i Aalborg er det dig, der er i fokus! Vi tager os derfor god tid til at besvare alle dine spørgsmål om øjenoperationer, betalingsmuligheder osv.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Memira Aalborg og hjælpe dig til et friere liv uden synsfejl.

Kørselsvejledning

Kommer du i bil, skal du køre helt ned langs med kajen på Aalborg-siden af Limfjorden mellem de to broer. Her finder du vores indgang ud mod fjorden.

Ankomst med tog

Kommer du med tog, er det lettest at køre til Vestbyen, gå ned forbi spritfabrikken til fjorden og herefter dreje til højre og spadsere langs fjorden.

Kontakt Aalborg

Aalborg

Vestre Havnepromenade 9
9000 Aalborg

Telefonnummer

70 71 68 10

E-mailadresse

klinik.aalborg@memira.dk

Klinikansvarlig

Heidi Zink

Åbningstider

Mandag08:00 – 18:00Tirsdag08:00 – 17:00Onsdag08:00 – 16:00Torsdag08:00 – 15:00Fredag08:00 – 14:00

Træt af briller og kontaktlinser?

Få svar på om du kan blive fri for dem med øjenlaser eller en linseudskiftning! Book en forundersøgelse.

Eller ring 88 80 28 00

Ring til os

Kundeservice
I uge 13 har telefonen åben:
Man: 08:00 – 15:00
Tirs-Ons: 08:00 – 17:00
Tors-Fredag er der lukket grundet påske
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book