Kan du behandles?
Bestil tid


Memiras forundersøgelse giver svar på, hvilken behandling som passer til netop din synsfejl. Før forundersøgelsen har vi brug for svar på nogle enkle spørgsmål om din synsfejl. Når du har tastet dine oplysninger ind, vil du blive kontaktet af en af vore synsrådgivere for bestilling af en tid.
   
   
 
   

Har du eller har du haft nogle øjensygdomme?


Hvilken synsfejl har du?
Har du indenfor de seneste 2 år ændret styrke på briller og linser?


Ja, Memira må gerne kontakte mig med information vedr. synsforbedrende operationer.

 
 
 
 

Kan du behandles?
Tak !


Tak for at du har vist din interesse for Memiras synskorrigerende behandlinger! Nu er du et skridt nærmere et liv uden briller og kontaktlinser.

En af vores synsrådgivere vil kontakte dig inden for kort tid. Vi vil kontakte dig, og lykkes det os ikke at få fat i dig, er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 88 80 28 00. Vi er klar ved telefonen mandag til torsdag 8-17 samt fredag 8-15.30.


Luk
 
 
 
 
 

Personlig rådgivning
Kontakt os gerne med dine spørgsmål. Brug enten formularen for neden eller ring til os mandag - torsdag kl. 8-17 og fredag kl. 8 - 15.30 på 88 80 28 00, eller email: kundecenter@memira.dk.

Besked

Ja, Memira må gerne kontakte mig med information vedr. synsforbedrende operationer.

 
 
 
 
 

Tak !


Tak for din besked, vi vender tilbage inden for kort tid med svar på dine spørgsmål.


Luk
 
 

Behandlinger
Skræddersyet behandlingSom kunde hos Memira får du altid skræddersyede behandlingsmetoder, som er optimalt tilpasset dit syn. Alle Memiras øjenbehandlinger er lige sikre, og du kan altid føle dig tryg ved, at den metode, som anbefales, vil give dig det bedste resultat. 

I en skræddersyet behandling hos Memira indgår følgende:

ForundersøgelseFor at finde ud af, om vi kan behandle din synsfejl, og hvilken behandling som passer lige til dig, laver vi en forundersøgelse. Vores specialuddannede optikere tester din styrke, måler dit øjes struktur og får information om afbildningsfejl i øjets optiske system. Vi kontrollerer også hornhindens krumning og tykkelse samt undersøger, om dine øjne er raske ved at måle øjets tryk.

BehandlingNår du møder op på klinikken på behandlingsdagen for at få korrigeret din synsfejl, du bliver fulgt af vores erfarne personale, som altid er til rådighed, hvis du har nogle spørgsmål. Du møder din optiker, som detaljeret fortæller dig om alle faser i behandlingen og foretager evt. supplerende målinger.

Derefter møder du øjenlægen og sygeplejersken, som tager sig af dig og er din ved side under hele behandlingen. Behandlingen er smertefri og vi bedøver dine øjne med lokalbedøvende dråber, som indeholder antibiotika. Korrigeringen af din synsfejl tager mellem 5-90 sekunder pr øje, afhængig af graden af din synsfejl, og du er i behandlingsrummet i ca. 15 minutter. Hvis du behandles for alderssyn, tager behandlingen ca. 15 minuter pr. øje.

EfterkontrolEfter din øjenbehandling booker vi et antal efterkontroller, hvor vi følger op på, om alt skrider fremad som planlagt, efterkontrolbesøgene er inkluderet i prisen. Lige efter din øjenbehandling kan du være lysfølsom, og det er godt, hvis du bruger solbriller.

Det er også vigtigt, at du i timerne efter behandlingen undgår at gnide eller klø dig i øjnene eller områderne rundt om øjnene samt at du følger vore anvisninger. Det er helt normalt, at synet er reduceret umiddelbart efter behandlingen, men det forbedres hurtigt, og mange af vores kunder kan se fjernsyn allerede samme aften og være tilbage på arbejde dagen efter behandlingen. Restitutionstiden er dog individuel og afhængig af behandlingsmetoden.