Kan du behandles?
Bestil tid


Memiras forundersøgelse giver svar på, hvilken behandling som passer til netop din synsfejl. Før forundersøgelsen har vi brug for svar på nogle enkle spørgsmål om din synsfejl. Når du har tastet dine oplysninger ind, vil du blive kontaktet af en af vore synsrådgivere for bestilling af en tid.
   
   
 
   

Har du eller har du haft nogle øjensygdomme?


Hvilken synsfejl har du?
Har du indenfor de seneste 2 år ændret styrke på briller og linser?


Ja, Memira må gerne kontakte mig med information vedr. synsforbedrende operationer.

 
 
 
 

Kan du behandles?
Tak !


Tak for at du har vist din interesse for Memiras synskorrigerende behandlinger! Nu er du et skridt nærmere et liv uden briller og kontaktlinser.

En af vores synsrådgivere vil kontakte dig inden for kort tid. Vi vil kontakte dig, og lykkes det os ikke at få fat i dig, er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 88 80 28 00. Vi er klar ved telefonen mandag til torsdag 8-17 samt fredag 8-15.30.


Luk
 
 
 
 
 

Personlig rådgivning
Kontakt os gerne med dine spørgsmål. Brug enten formularen for neden eller ring til os mandag - torsdag kl. 8-17 og fredag kl. 8 - 15.30 på 88 80 28 00, eller email: kundecenter@memira.dk.

Besked

Ja, Memira må gerne kontakte mig med information vedr. synsforbedrende operationer.

 
 
 
 
 

Tak !


Tak for din besked, vi vender tilbage inden for kort tid med svar på dine spørgsmål.


Luk
 
 

Hvorfor Memira?
Vores erfaring – din tryghed


Når du har bestemt dig for at få foretaget en øjenbehandling kommer næste valg: Hvem skal foretage den? Hos Memira kan du være sikker på, at du bliver behandlet af de mest erfarne øjenlæger med specialist kompetencer, og at vi anvender den absolut bedste teknik. Vi har siden 1990, da vi startede i Norge, vokset markant, og i dag er vi Nordens førende kæde inden for øjenbehandlinger med næsten 50 klinikker i Sverige, Norge, Danmark og Tyskland.

Tryghed


Alle Memiras optikere og læger er specialister og har en samlet erfaring fra over 400.000 synskorrigerende behandlinger. Memira har udviklet en klinisk kvalitetsplan, som opfylder kravene fra den Danske Sundhedsstyrelse. Den indebærer blandt andet, at alt personale og udstyr indgår i en kontinuerlig kvalitetssikringsproces, og at flere personer udfører dobbeltkontrol ved både før- og efterbehandling ud fra en kvalitetstjekliste. Som kunde er du desuden dækket af Memiras omfattende tryghedsgaranti, som betyder, at du som kunde altid er garanteret markedets højeste kvalitet og service.

Førende teknik


Hos Memira anser vi udelukkende den bedste teknik som god nok for dig og dine øjne. Som kunde hos Memira kan du derfor altid føle dig tryg ved, at du bliver behandlet med den seneste afprøvede teknik. Ved de fleste af Memiras øjenbehandlinger kan du gå på arbejde allerede dagen efter behandlingen. Vi har oven i købet et medicinsk råd med den opgave at evaluere nye tekniske løsninger. Alt sammen for at du som kunde skal føle dig tryg ved, at du får den bedste øjenbehandling, som er tilgængelig i verden.

En klinik tæt på dig - 6 kliniker i Danmark


Hos Memira anser vi tilgængelighed som vigtigt for en tryg behandling. Derfor har vi satset på at have klinikker over hele landet i stedet for et fåtal større klinikker i storbyerne. Dette giver en mere personlig og tilpasset behandling, bedre service og tryghed for dig som kunde - plus at du slipper for lange rejser før behandlingen og ved efterkontrollerne.

En behandling du har råd til


Memira fokuserer på kvalitet og kundetilfredshed, ikke på at holde udgifterne nede på bekostning af behandlingskvaliteten. Hos Memira findes ingen skjulte udgifter - alt indgår i prisen. Som markedsleder inden for øjenbehandlinger bruger vi også mange ressourcer på uddannelse, moderne udstyr, forskning og kvalitetssikring. Alt dette gør vi for at kunne give dig som kunde markedets absolut højeste kvalitet og service.