Kan du behandles?
Bestil tid


Memiras forundersøgelse giver svar på, hvilken behandling som passer til netop din synsfejl. Før forundersøgelsen har vi brug for svar på nogle enkle spørgsmål om din synsfejl. Når du har tastet dine oplysninger ind, vil du blive kontaktet af en af vore synsrådgivere for bestilling af en tid.
   
   
 
   

Har du eller har du haft nogle øjensygdomme?


Hvilken synsfejl har du?
Har du indenfor de seneste 2 år ændret styrke på briller og linser?


Ja, Memira må gerne kontakte mig med information vedr. synsforbedrende operationer.

 
 
 
 

Kan du behandles?
Tak !


Tak for at du har vist din interesse for Memiras synskorrigerende behandlinger! Nu er du et skridt nærmere et liv uden briller og kontaktlinser.

En af vores synsrådgivere vil kontakte dig inden for kort tid. Vi vil kontakte dig, og lykkes det os ikke at få fat i dig, er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 88 80 28 00. Vi er klar ved telefonen mandag til torsdag 8-17 samt fredag 8-15.30.


Luk
 
 
 
 
 

Personlig rådgivning
Kontakt os gerne med dine spørgsmål. Brug enten formularen for neden eller ring til os mandag - torsdag kl. 8-17 og fredag kl. 8 - 15.30 på 88 80 28 00, eller email: kundecenter@memira.dk.

Besked

Ja, Memira må gerne kontakte mig med information vedr. synsforbedrende operationer.

 
 
 
 
 

Tak !


Tak for din besked, vi vender tilbage inden for kort tid med svar på dine spørgsmål.


Luk
 
 

Er du vores nye kollega?
Søg job hos Memira


Som Nordens førende kæde inden for øjenbehandlinger kan vi tilbyde en spændende og dynamisk arbejdsplads. Vi brænder for at gøre vores kunder tilfredse, og hver eneste Memira-ansat udfører sit arbejde med meget stort engagement. 

Vi er en stor organisation og har ofte brug for nye medarbejdere. Vores funktioner omfatter: øjenkirurger, aut. optikere, kundeassistenter, klinikansvarlige, operationssygeplejersker og administrative medarbejdere.

Hvis du er den helt rette for os, og vi er den helt rette for dig, så kontakt os endelig. Du er også velkommen til at forhøre dig om mulighederne ved at sende en mail til rekruttering@memira.dk


Optiker til Memira Kolding


Memira er den førende aktør inden for refraktiv kirurgi i Norden med 50 klinikker, hvor vores kompetente medarbejdere hver dag leverer en førsteklasses kvalitet og service til vores kunder. En sådan medarbejder søger vi nu. Du vil være tilknyttet vores klinik i Kolding. Så vil du have nye udfordringer, og kan du kombinere høj faglighed med kommercielt talent? Så er det dig, vi har brug for som ny optiker hos Memira. Dine opgaver bliver at stå for forundersøgelser, efterkontroller og rådgivning af vores kunder i tæt samarbejde med vores faglige specialister. Det er med andre ord et alsidigt og fagligt udfordrende arbejde, som vil kunne tilfredsstille enhver ambitiøs optiker, som brænder for sit fag og for en proaktiv og resultatorienteret kundekontakt.

Stillingen er på fuld tid og ønsket besat pr. 1. april eller hortigst. Du får grundig oplæring, og erfaring fra vores område er derfor ikke en betingelse. Løn efter aftale. Ved besættelsen af stillingen lægger vi vægt på stor fleksibilitet samt at du: 
  • Er uddannet optiker med linsekompetence
  • Er fagligt dygtig og meget resultatorienteret
  • Tror på refraktiv kirurgi som en af fremtidens førende teknikker til korrektion af synsfejl
  • Af natur er positivt indstillet, proaktiv og selvkørende

Send din ansøgning med CV optiker Kolding til pia.crone@memira.dk.