Kan du behandles?
Bestil tid


Memiras forundersøgelse giver svar på, hvilken behandling som passer til netop din synsfejl. Før forundersøgelsen har vi brug for svar på nogle enkle spørgsmål om din synsfejl. Når du har tastet dine oplysninger ind, vil du blive kontaktet af en af vore synsrådgivere for bestilling af en tid.
   
   
 
   

Har du eller har du haft nogle øjensygdomme?


Hvilken synsfejl har du?
Har du indenfor de seneste 2 år ændret styrke på briller og linser?


Ja, Memira må gerne kontakte mig med information vedr. synsforbedrende operationer.

 
 
 
 

Kan du behandles?
Tak !


Tak for at du har vist din interesse for Memiras synskorrigerende behandlinger! Nu er du et skridt nærmere et liv uden briller og kontaktlinser.

En af vores synsrådgivere vil kontakte dig inden for kort tid. Vi vil kontakte dig, og lykkes det os ikke at få fat i dig, er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 88 80 28 00. Vi er klar ved telefonen mandag til torsdag 8-17 samt fredag 8-15.30.


Luk
 
 
 
 
 

Personlig rådgivning
Kontakt os gerne med dine spørgsmål. Brug enten formularen for neden eller ring til os mandag - torsdag kl. 8-17 og fredag kl. 8 - 15.30 på 88 80 28 00, eller email: kundecenter@memira.dk.

Besked

Ja, Memira må gerne kontakte mig med information vedr. synsforbedrende operationer.

 
 
 
 
 

Tak !


Tak for din besked, vi vender tilbage inden for kort tid med svar på dine spørgsmål.


Luk
 
 

Om Memira
Velkommen til Memira


Memira er Nordens førende klinikkæde inden for øjenbehandlinger. Som kunde hos os kan du vælge mellem godt 50 klinikker i Sverige, Norge, Danmark og Tyskland. Alle vores klinikker udfører synskorrigerende behandlinger ved hjælp af refraktiv kirurgi. Vores behandlingsmetoder omfatter både øjenlaserkirurgi og intraokulær kirurgi (linseskift).

Målgrupperne for de forskellige fordeler sig nogenlunde således; øjenlaserbehandlinger er især hensigtsmæssige for personer mellem 20 og 50 års alderen, mens intraokulære behandlinger hovedsageligt udføres på personer over 45 år, som har fået alderssyn.

Vores erfaring er din tryghed. For os er det vigtigt, at du som kunde føler dig tryg og sikker på din øjenbehandling. Vores øjenlæger har en samlet erfaring fra mere end 400.000 behandlinger, og alle vores optikere og øjenlæger har specialistkompetencer inden for øjenbehandlinger.

Vi samarbejder udelukkende med de bedste leverandører af moderne teknik, hvilket giver os muligheden for at tilbyde alle behandlingsmetoder så som FS-LASIK, LASIK, LASEK, wavefront behandling, ICL og RLE. Det indebærer, at du altid kan være sikker på, at den metode som anbefales til netop dig, vil give det absolut bedste resultat.