Kan du behandles?
Bestil tid


Memiras forundersøgelse giver svar på, hvilken behandling som passer til netop din synsfejl. Før forundersøgelsen har vi brug for svar på nogle enkle spørgsmål om din synsfejl. Når du har tastet dine oplysninger ind, vil du blive kontaktet af en af vore synsrådgivere for bestilling af en tid.
   
   
 
   

Har du eller har du haft nogle øjensygdomme?


Hvilken synsfejl har du?
Har du indenfor de seneste 2 år ændret styrke på briller og linser?


Ja, Memira må gerne kontakte mig med information vedr. synsforbedrende operationer.

 
 
 
 

Kan du behandles?
Tak !


Tak for at du har vist din interesse for Memiras synskorrigerende behandlinger! Nu er du et skridt nærmere et liv uden briller og kontaktlinser.

En af vores synsrådgivere vil kontakte dig inden for kort tid. Vi vil kontakte dig, og lykkes det os ikke at få fat i dig, er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 88 80 28 00. Vi er klar ved telefonen mandag til torsdag 8-17 samt fredag 8-15.30.


Luk
 
 
 
 
 

Personlig rådgivning
Kontakt os gerne med dine spørgsmål. Brug enten formularen for neden eller ring til os mandag - torsdag kl. 8-17 og fredag kl. 8 - 15.30 på 88 80 28 00, eller email: kundecenter@memira.dk.

Besked

Ja, Memira må gerne kontakte mig med information vedr. synsforbedrende operationer.

 
 
 
 
 

Tak !


Tak for din besked, vi vender tilbage inden for kort tid med svar på dine spørgsmål.


Luk
 
 

Priser
Priser


Vores prispolitik er helt enkel – alt er inkluderet! Hos os får du altid forundersøgelse, behandling af begge øjne, efterfølgende kontroller og eventuelle supplerende behandlinger inkluderet i prisen. Derudover omfattes du af Memiras tryghedsgaranti. Hvis du ønsker det, kan du dele betalingen af din behandling op over flere rater. Studerende kan få studierabat.

Øjenlaserbehandlinger


FS-LASIK - 25.900 kr. (597 kr./måned)
FS-LASIK er vores mest skånsomme behandlingsmetode. Den er sikker og smertefri. Øjnene heler meget hurtigt, og dit syn er godt med det samme, når behandlingen er gennemført.

Trans-PRK 21.900 kr. (510 kr./måned)
Trans-PRK er den behandlingsmetode, som er mest velegnet, hvis du har store synsfejl og tynde hornhinder. Man har brug for en helingstid på ca. 7 dage, og synet er normalt helt stabilt efter  3 måneder.

Linseimplantat


Linseimplantat (ICL) fra 44.900 kr. (1.003 kr./måned)
Linseimplantat er den behandlingsmetode, som passer bedst, hvis du har meget store synsfejl. Operationen er lige så sikker som en laseroperation og giver samme gode resultat.

Linseudskiftning (RLE)


Multifokale linser - fra 39.900 kr. (896 kr./måned)
En multifokal linse har flere styrker. Den korrigerer nærsynethed, langsynethed og alderssyn. Hvis du har bygningsfejl, kan vi korrigere det med en såkaldt torisk linse, som koster 2.500 kr. ekstra pr. øje.

Monofokale linser - 29.900 kr. (683 kr./måned)
En monofokal linse har en og samme styrke over hele linsen. Den korrigerer nærsynethed og langsynethed. Hvis du har bygningsfejl, kan vi korrigere det med en torisk linse, som koster 2.500 kr. ekstra pr. øje.


Forundersøgelse


Forundersøgelse - 300 kr. (indgår hvis du vælger at få behandlet din synsfejl hos os)
Ved en forundersøgelse vurderer en af vores specialuddannede optikere, om vi kan behandle din synsfejl, og hvilken behandlingsmetode som er mest velegnet til dig og dine øjne. Forundersøgelsen er inkluderet i prisen, hvis du vælger at behandle din synsfejl.