Kan du behandles?
Bestil tid


Memiras forundersøgelse giver svar på, hvilken behandling som passer til netop din synsfejl. Før forundersøgelsen har vi brug for svar på nogle enkle spørgsmål om din synsfejl. Når du har tastet dine oplysninger ind, vil du blive kontaktet af en af vore synsrådgivere for bestilling af en tid.
   
   
 
   

Har du eller har du haft nogle øjensygdomme?


Hvilken synsfejl har du?
Har du indenfor de seneste 2 år ændret styrke på briller og linser?


Ja, Memira må gerne kontakte mig med information vedr. synsforbedrende operationer.

 
 
 
 

Kan du behandles?
Tak !


Tak for at du har vist din interesse for Memiras synskorrigerende behandlinger! Nu er du et skridt nærmere et liv uden briller og kontaktlinser.

En af vores synsrådgivere vil kontakte dig inden for kort tid. Vi vil kontakte dig, og lykkes det os ikke at få fat i dig, er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 88 80 28 00. Vi er klar ved telefonen mandag til torsdag 8-17 samt fredag 8-15.30.


Luk
 
 
 
 
 

Personlig rådgivning
Kontakt os gerne med dine spørgsmål. Brug enten formularen for neden eller ring til os mandag - torsdag kl. 8-17 og fredag kl. 8 - 15.30 på 88 80 28 00, eller email: kundecenter@memira.dk.

Besked

Ja, Memira må gerne kontakte mig med information vedr. synsforbedrende operationer.

 
 
 
 
 

Tak !


Tak for din besked, vi vender tilbage inden for kort tid med svar på dine spørgsmål.


Luk
 
 

Aalborg
 

Velkommen til Memira øjenlaser og vores øjenklinik i Aalborg


Memira har nu åbnet en klinik beliggende i hjertet af Aalborg, så nordjyderne nu også bliver tilbudt den ekspertise og service, som kendetegner Memira. Klinikken ligger i helt nye, store lokaler på Vestre Havnepromenade 9 med Limfjorden lige uden for vinduet. Vi er lette at finde lige mellem de to broer på Aalborg-siden med gode parkeringsforhold i området. Her kan vi tilbyde laseroperationer med det sidste nye undersøgelses- og operationsudstyr.

I klinikken vil du altid kunne møde videreuddannet personale, som følger dig gennem hele processen med forundersøgelse, information, operation og efterkontroller, så du hele tiden vil føle dig i trygge hænder. Da Memira er det største øjenkirurgiske selskab i Skandinavien, og en af de første til at udføre laseroperationer i privat praksis, er vi så heldige at have ansat flere af de mest erfarne og dygtigste øjenlæger specialiseret inden for dette område til at udføre operationerne.
Winni Nexø
Klinikansvarlig

 

Kørselsvejledning


Kommer du i bil, skal du bare helt ned og køre langs med kajen på Aalborg-siden af Limfjorden mellem de to broer, hvor vi har indgang ud mod fjorden.

Kommer du med tog, er det lettest at køre til Vestbyen, gå ned forbi spritfabrikken til fjorden og dreje til højre langs med fjorden.

 

Kontakt


Memira Aalborg
Vestre Havnepromenade 9
9000 Aalborg

E-mail aalborg@memira.dk
Telefon 88 80 28 00
Mandag - Torsdag kl. 8-17
Fredag kl. 8-15.30


Informationsmøder og events


Informationsmøde med vores kirurg Henrik Bom Olesen ()
Kom og hør mere om dine muligheder og få svar på dine spørgsmål. Tilmeld dig her, med dit navn, mail, telefonnummer samt hvor mange I kommer.