Kan du behandles?
Bestil tid


Memiras forundersøgelse giver svar på, hvilken behandling som passer til netop din synsfejl. Før forundersøgelsen har vi brug for svar på nogle enkle spørgsmål om din synsfejl. Når du har tastet dine oplysninger ind, vil du blive kontaktet af en af vore synsrådgivere for bestilling af en tid.
   
   
 
   

Har du eller har du haft nogle øjensygdomme?


Hvilken synsfejl har du?
Har du indenfor de seneste 2 år ændret styrke på briller og linser?


Ja, Memira må gerne kontakte mig med information vedr. synsforbedrende operationer.

 
 
 
 

Kan du behandles?
Tak !


Tak for at du har vist din interesse for Memiras synskorrigerende behandlinger! Nu er du et skridt nærmere et liv uden briller og kontaktlinser.

En af vores synsrådgivere vil kontakte dig inden for kort tid. Vi vil kontakte dig, og lykkes det os ikke at få fat i dig, er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 88 80 28 00. Vi er klar ved telefonen mandag til torsdag 8-17 samt fredag 8-15.30.


Luk
 
 
 
 
 

Personlig rådgivning
Kontakt os gerne med dine spørgsmål. Brug enten formularen for neden eller ring til os mandag - torsdag kl. 8-17 og fredag kl. 8 - 15.30 på 88 80 28 00, eller email: kundecenter@memira.dk.

Besked

Ja, Memira må gerne kontakte mig med information vedr. synsforbedrende operationer.

 
 
 
 
 

Tak !


Tak for din besked, vi vender tilbage inden for kort tid med svar på dine spørgsmål.


Luk
 
 

Kolding
 

Velkommen til Memira øjenlaser og vores øjenklinik i Kolding


Memira har nu åbnet en klinik beliggende i Kolding, så midtjyderne nu også bliver tilbudt den ekspertise og service, som kendetegner Memira. Klinikken ligger i helt nye, store lokaler på Gråbrødregade 6. Her kan vi tilbyde laser- og linseoperationer med det sidste nye undersøgelses- og operationsudstyr.

I klinikken vil du altid kunne møde videreuddannet personale, som følger dig gennem hele processen med forundersøgelse, information, operation og efterkontroller, så du hele tiden vil føle dig i trygge hænder. Da Memira er det største øjenkirurgiske selskab i Skandinavien, og en af de første til at udføre laseroperationer i privat praksis, er vi så heldige at have ansat flere af de mest erfarne og dygtigste øjenlæger specialiseret inden for dette område til at udføre operationerne.

Velkommen til Memira Kolding!
Susanne Weber
Klinikansvarlig

 

Kørselsvejledning


Fra banegården går du til venstre ned af Jernbanegade. Efter ca. 200 m kommer der et lyskryds, hvor du går lige over . Gå ca. 100 m ned af gågaden og den første vej på vestre hånd hedder Gråbrødregade.

Er du i bil, er der 2 muligheder for at parkere tæt på Memira i Kolding. Den ene parkeringsplads hedder Riberdyb, parkeringspladsen ligger ud til Kongebrogade. Når du har parkeret ved Ryberdyb, går du under en tunnel, som fører op til gågaden. Fortsæt ned af gågaden og Gråbrødregade kommer på højre hånd. Den anden parkeringsmulighed er Klostergården. Du finder parkeringspladsen ved at køre via Munkegade. Herfra går du ca. 100 m ned af gågaden, og første vej på højre hånd hedder Gråbrødregade.

 

Kontakt os


Memira Kolding
Gråbrødregade 6
6000 Kolding

E-mail kolding@memira.dk
Telefon 88 80 28 00
Mandag - Torsdag kl. 8-17
Fredag kl. 8-15.30


Informationsmøder og events


Informationsmøde med vores kirurg Henrik Bom Olesen ()
Kom og hør mere om dine muligheder og få svar på dine spørgsmål. Tilmeld dig her, med dit navn, mail, telefonnummer samt hvor mange I kommer.