Kan du behandles?
Bestil tid


Memiras forundersøgelse giver svar på, hvilken behandling som passer til netop din synsfejl. Før forundersøgelsen har vi brug for svar på nogle enkle spørgsmål om din synsfejl. Når du har tastet dine oplysninger ind, vil du blive kontaktet af en af vore synsrådgivere for bestilling af en tid.
   
   
 
   

Har du eller har du haft nogle øjensygdomme?


Hvilken synsfejl har du?
Har du indenfor de seneste 2 år ændret styrke på briller og linser?


Ja, Memira må gerne kontakte mig med information vedr. synsforbedrende operationer.

 
 
 
 

Kan du behandles?
Tak !


Tak for at du har vist din interesse for Memiras synskorrigerende behandlinger! Nu er du et skridt nærmere et liv uden briller og kontaktlinser.

En af vores synsrådgivere vil kontakte dig inden for kort tid. Vi vil kontakte dig, og lykkes det os ikke at få fat i dig, er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 88 80 28 00. Vi er klar ved telefonen mandag til torsdag 8-17 samt fredag 8-15.30.


Luk
 
 
 
 
 

Personlig rådgivning
Kontakt os gerne med dine spørgsmål. Brug enten formularen for neden eller ring til os mandag - torsdag kl. 8-17 og fredag kl. 8 - 15.30 på 88 80 28 00, eller email: kundecenter@memira.dk.

Besked

Ja, Memira må gerne kontakte mig med information vedr. synsforbedrende operationer.

 
 
 
 
 

Tak !


Tak for din besked, vi vender tilbage inden for kort tid med svar på dine spørgsmål.


Luk
 
 

Maribo
 

Velkommen til Memira øjenlaser og vores øjenklinik i Maribo


Memira har åbnet klinik i Maribo.

Klinikken i Maribo er den første laserklinik på Lolland. På klinikken, som ligger centralt placeret i Østergade nr. 4, lige i starten af gågaden, vil du altid møde veluddannet personale, som følger dig gennem hele processen med forundersøgelse, information, operation og efterkontroller, så du hele tiden vil føle dig i trygge hænder. Da Memira er det største øjenkirurgiske selskab i Skandinavien, og en af de første til at udføre laseroperationer i privat praksis, er vi så heldige at have ansat flere af de mest erfarne og dygtigste øjenlæger specialiseret inden for dette område til at udføre operationerne.

Velkommen til Memira Maribo!
Morten Fokdal-Knudsen
Optiker og butiksansvarlig

 

Kørselsvejledning


Memira butikken ligger på gågaden i centrum af byen og tæt på Torvet i Maribo.

Med tog - ca. 5 min. gåafstand fra banegården. Gå ad Jernbanegade hen til gågaden Østergade og drej til venstre (ca. 100M) og Memira butikken ligger på din højre hånd.

Kommer du i bil, findes der en stor parkeringsplads på Torvet, en forlængelse til Jernbanegade, hvor der er 2 timers parkering.

 

Kontakt os


Memira Maribo
Østergade 4
4930 Maribo

E-mail kundecenter@memira.dk
Telefon 88 80 28 00
Mandag - Torsdag kl. 8-17
Fredag kl. 8-15.30

Fax 54 78 01 52