Kan du behandles?
Bestil tid


Memiras forundersøgelse giver svar på, hvilken behandling som passer til netop din synsfejl. Før forundersøgelsen har vi brug for svar på nogle enkle spørgsmål om din synsfejl. Når du har tastet dine oplysninger ind, vil du blive kontaktet af en af vore synsrådgivere for bestilling af en tid.
   
   
 
   

Har du eller har du haft nogle øjensygdomme?


Hvilken synsfejl har du?
Har du indenfor de seneste 2 år ændret styrke på briller og linser?


Ja, Memira må gerne kontakte mig med information vedr. synsforbedrende operationer.

 
 
 
 

Kan du behandles?
Tak !


Tak for at du har vist din interesse for Memiras synskorrigerende behandlinger! Nu er du et skridt nærmere et liv uden briller og kontaktlinser.

En af vores synsrådgivere vil kontakte dig inden for kort tid. Vi vil kontakte dig, og lykkes det os ikke at få fat i dig, er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 88 80 28 00. Vi er klar ved telefonen mandag til torsdag 8-17 samt fredag 8-15.30.


Luk
 
 
 
 
 

Personlig rådgivning
Kontakt os gerne med dine spørgsmål. Brug enten formularen for neden eller ring til os mandag - torsdag kl. 8-17 og fredag kl. 8 - 15.30 på 88 80 28 00, eller email: kundecenter@memira.dk.

Besked

Ja, Memira må gerne kontakte mig med information vedr. synsforbedrende operationer.

 
 
 
 
 

Tak !


Tak for din besked, vi vender tilbage inden for kort tid med svar på dine spørgsmål.


Luk
 
 
 

Trustpilot Reviews
Memira på TrustPilot


71 af vores kunder har givet en tilbagemelding på deres oplevelse hos Memira til hjemmesiden Trustpilot.dk. Du kan læse nogle af disse eksempler nedenfor. Vil du se alle kundeudtalelserne, kan du besøge vores side på TrustPilot.dk.

Jane Holm Larsen
Jane Holm Larsen
  review stars

Jeg blev født på ny


Jeg har i mange år, spurgt til en operation, for langsynet med bygningsfejl, da jeg ikke har kunnet få nogle kontaktlinser, der passede, mine øjne ordentligt,men fået at vide at jeg ikke kunne regne med, at undvære briller alligevel. Jeg hørte at der nu var en måde for mig, nemlig RLE. Dette fik jeg gjort for 3 måneder siden, og efter 40 år med briller, kan jeg nu se det hele uden. Det er en befrielse ikke at skulle række ud efter briller, som det første, når man vågner, og at kunne ta' på ferie uden briller, snorkle, solbade og kunne se alligevel, og det at kunne se, når man slår øjnene op om morgenen. Det er det bedste jeg nogensinde har gjort og det er alle pengene værd.Jane Larsen, Kalundborg

Michael Kjærsgård
Michael Kjærsgård
Nørresundby
  review stars

Perfekt resultat


Her 3½ måned efter at have fået foretaget FS-Lasik behandling hos Memira Aalborg kan jeg kun udtrykke fuld tilfredshed. De eneste gener jeg har oplevet var ca. 3-4 timer efter operationen hvor øjnene forståeligt var irriterede og løb i vand - herefter har jeg kun haft fornøjelsen ved at kunne se perfekt.

Peter Chr. Gulmann
Peter Chr. Gulmann
  review stars

Tryghed og professionalisme.


For to uger siden fik jeg lavet en FS-Lasik behandling hos Memira. Før behandlingen havde jeg en synsnedsættelse på ca. minus 3,0 på hvert øje, ligesom jeg havde bygningsfejl på begge øjne. For mig har trygheden ved indgrebet hele tiden været den afgørende faktor for min beslutning, i højere grad end prisen. Ved forundersøgelsen (for mit vedkommende ca. 2 måneder før behandlingen) blev jeg mødt af yderst kompetent, professionel og ærlig rådgivning. Jeg fik en gennemgang af det forventelige resultat for mig ved en behandling, ligesom jeg nøje fik beskrevet de mest hyppige bivirkninger, som jeg kunne forvente i den første tid efter behandlingen. Jeg gik derfor fra forundersøgelsen med en følelse af tryghed og af at være i sikre hænder. Det samme var min gennemgående fornemmelse på selve behandlingsdagen. Efter en samtale med en sygeplejerske vedr. de særlige forholdsregler, man skal iagttage i dagene efter behandlingen, havde jeg en samtale med den øjenkirurg, som skulle forestå behandlingen. Han fortalte grundigt om selve indgrebet, og om hvordan jeg skulle forholde mig under selve operationen. Behandlingen tager meget kort tid, for mit vedkommende højest 2 minutter pr. øje, hvilket endda også indebar delvis frigørelse af et lille stykke af hornhinden inden selve laseroperationen (FS-Lasik). Min største bekymring inden var faktisk, om man på nogen måde kan komme til at blinke, hvilket dog er helt udelukket, da øjenlågene er fikseret. Dette var i øvrigt ikke forbundet med hverken ubehag eller smerte. Øjet tilføres lokalbedøvelse forud for og under indgrebet, og selve operationen (både frigørelse af en lille del af hornhinden og selve laserbehandlingen) var derfor heller ikke smertefuld. Det mest grænseoverskridende for mig var selve tanken om, hvad der foregik, men kirurgen var god til at informere løbende og tælle ned under selve operationen, og det hjalp mig til at slappe af. I timerne efter behandlingen oplevede jeg en moderat svie ved øjnene, men dette var på ingen måde uudholdeligt. Efter en middagslur på ca. en time vågnede jeg op uden svie, men dog med en følelse af grus i øjnene. Og bedst af alt: Jeg kunne se fuldstændigt perfekt, helt uden hjælpemidler! Til kontroltjekket hos Memira dagen efter kunne jeg selv køre bil derhen. Jeg har siden, nu i ca. to uger, ikke haft andre bivirkninger af behandlingen end tørre øjne, hvilket dog er aftaget gradvist og som kan lindres med apotekets øjendråber. Briller og kontaktlinser er nu historie for mit vedkommende. Følelsen er næsten ubeskrivelig, og det eneste jeg fortryder, er at jeg ikke har fået det gjort noget tidligere! Hele vejen igennem har Memira rådgivet mig yderst professionelt og kompetent, både ved samtalerne omkring behandlingen og i det skriftlige materiale, som jeg fik udleveret forud for og efter behandlingen. Jeg kan derfor varmt anbefale Memira.

Patricia Mangaard
Patricia Mangaard
  review stars

En varm anbefaling herfra


For små 3 uger siden, brugte jeg minus 5 i styrke på begge øjne. Efter min FS LASIK operation, blev jeg idag målt til en forbedring af mit syn på 150 % - altså 50 % MERE end med "hjælp" af de linser, som jeg har brugt siden jeg var 14 år. Idag er jeg 28 år - og det eneste jeg fortryder er, at jeg ikke fik laseropereret mine øjne for længe siden!De mennesker jeg har været i kontakt med hos Memira, har igennem hele forløbet været meget informative, omsorgsfulde og virkelig søde. For mig, har dette været vigtige faktorer ift. at være tryg omkring et indgreb af mine øjne. Jeg håber andre kan bruge min oplevelse til at vurdere, om de også vil gennemgå et synsforbedrende indgreb. Jeg vil varmt anbefale det hos Memira :)På dagen:Min kæreste og jeg ankom hos Memira i Århus, hvor vi blev mødt af en venlig receptionist, der gennemgik møde datoerne for de efterfølgende opfølgende tjek og placerede os sikkert i en sofagruppe med kaffe.Herefter gennemgik en sygeplejerske selve operationen med os, samt hvad jeg kunne vente dagene efter, hvad jeg burde undgå, være obs. på, hvilke øjendråber jeg fik med hjem og deres virkning etc. Jeg blev tilbudt noget imod nerverne, men valgte det fra. Selve operationen tog kun 10-12 min. i alt - dette med bedøvelse osv. Heraf er der kun tale om 30 sek. pr. øje. Det værste var lugten af brændt hår, idet laseren er igang. Men herudover havde jeg ingen nævneværdige gener og kirurgen var god til at informere step-by-step, så der ikke kom overraskelser. Allerede efter operationen kunne jeg se uret på væggen, idet jeg satte mig op! Inden vi tog hjem fra Memira, sad vi 30 min. med tæpper og benene oppe, i et afdæmpet rum, hvor jeg blev tilbudt vand, slik etc. og spurgt til, hvordan jeg havde det godt 4-5 gange af det søde personale. Man skal, så vidt muligt, holde sine øjne lukket i 3-4 timer efter operationen. I dette tidsrum, løb mine øjne i vand, men jeg oplevede ingen smerte eller lignende og da jeg måtte åbne øjnene, så jeg klart med det samme. De ringede fra Memira samme dag, for at høre hvordan det gik og jeg var til tjek dagen efter også. Alt i alt en super oplevelse.

Buller121
Buller121
  review stars

Super service, og det duér!


Fik lavet en FS Lasik for 3 dage siden! Imponerende nok, viste det sig at Memira havde OVERDREVET! generne ved operationen. Fik et opkald et par timer efter at jeg var kommet hjem, for lige at høre om alt var ok. Sidder i dag, 3 dage efter operationen, med lidt tørre øjne som eneste gene. Synet er på højde med tidligere når jeg brugte briller, måske endda bedre! Kunne sagtens køre til undersøgelse dagen efter og følte faktisk at jeg kunne se 99% og havde begrænsede gener 4 timer efter operationen!!!Eneste minus er de "skridtbeskyttere i mini størrelse" de vil have man taper for øjnene de første to nætter, det må kunne laves mere elegant. Men kæresten fik sig da et godt grin.

Henrik Bruun
Henrik Bruun
Hornbæk
  review stars

Super service og et godt resultat


Jeg fik en RLE behandling ( multifokal linse udskift ) den 22 Nov´13... jeg er 54 år og gik altså derfor ind under kategorien "alderssyn"... lidet flaterende, men jo ganske sandt... derfor kunne jeg ikke få laser behandling, men skulle have skiftet mine linser.....jeg var (sikkert som som mange andre ) lidt usikker på om jeg "turde"...for hvad nu hvis... men der blev ikke noget "HVIS"... det blev bare godt... jeg havde perfekt syn på den lange distance inden, men kunne intet læse uden briller.. og jeg var træt af at have 4-5 briller liggende ( bil, sofa, arbejde, golfbag mv )... jeg fik forundersøgelsen i Roskilde og selve behandlingen i Kbh... jeg har sjældent mødt mere serviceminded og vidende personale, fik al den oplysning jeg kunne ønske og er i super glad for at jeg fik dette lavet... Her 7 uger efter læser jeg som en ørn( synsprøven viste 120% ) og det lange syn er hjernen ved at finde ud af igen... Til alle Jer som tvivler.."tør jeg nu" ... "hjælper det overhovedet"... lav en uforpligtende aftale om en forundersøgelse.. der kan man spørge om alt og få de svar man har brug for........iøvrigt er grå stær nu taget ud af spil for mit vedkommende.... bare en god lille sidegevinst :-)

Rikke Møller Mortensen
Rikke Møller Mortensen
Holbæk
  review stars

Professionelt og sikkert!


Min søn og jeg har fået lavet en FS Lasik laseroperation. Forundersøgelsen foregik i Roskilde og operationen i København. I hele processen blev vi velinformeret og vejledt grundigt. Der var rig mulighed for at få svar på alle spørgsmål, både ved undersøgelsen og over telefonen. Min søn så perfekt allerede dagen efter. Jeg have en længere tilvænning da jeg havde fået lavet et se-langt øje og se-kort øje, og min hjerne skulle lære at sortere de slørede billeder fra. Det er nu 3 mdr. siden og nu fungerer det fint. Der var en periode med hovedpine, indtil hjernen lærte det :-) men det er ovre nu.Og det har været det værd! Forleden gik jeg en tur i støvregnen, uden at blive irriteret over begrænset udsyn fordi brillerne blev våde. Her om vinteren glæder jeg mig over at hver gang jeg går ind af en dør har jeg fuldt udsyn og ingen briller der dugger Det er en fornøjelse og jeg vil anbefale alle der bruger briller, at blive undersøgt og se om de er kandidater til operationen.

Allan
Allan
  review stars

Fantastisk oplevese - 2 gange


For 3 år siden fik jeg lavet en laser operation hos Memira I Århus. Det var fantastisk, at kunne slippe help for briller og kontakt linser.I løbet af efteråret 2013, blev mit syn dog dårligere igen, noget jeg var blevet informeret om, ved mit første operation.Jeg kontaktede derfor Memira igen.Efter en ny forundersøgelse, vist det sig at min mistanke var rigtigt, og at min horn hinde sagtens kunne klarer endnu en laser operation. Den ville Memira selvfølgelig lave uden beregning. I dec. 2013 fik jeg derfor lavet min anden operation - den forløb helt uden problemer og jeg kunne se klart allerede samme aften. Heller ikke denne gang havde jeg smerter eller ubehag efter operationen. Det seneste kontrol besøg, viste et syn på 150%.Jeg har fået en helt fantastisk behandling på kliniken I Kolding, og vil anbefale alle Memira frem over.

Jesper Ovdal Petersen
Jesper Ovdal Petersen
Valby
  review stars

Rigtig god behandling - og ikke mindst resultat...


Fik lavet en Lasek behandling (Den billige løsning) mod min nærsynethed på -3 på klinikken i København . Det er nu 12 dage siden, og mit syn er stort set allerede perfekt. Allerede efter 5 dage kunne jeg se godt nok til at køre bil og tage på job. De første tre dage havde jeg meget sløret syn og smerter. Hvilket jeg også var blevet forklaret ville ske. Vil man undgå smerterne kan man vælge en noget dyrere løsning, men jeg ville hellere bide dem i mig og spare de penge. Det er jeg glad for nu, for så slemt var det ikke. De er meget søde på klinikken. Rigtig gode til at forklare hvad der skal ske, hvordan og hvornår man skal dryppe øjne osv. Kan kun anbefale denne klinik. Kan ikke sætte en finger på hverken forundersøgelse, behandling eller resultat. Så kan kun give 5 ud af 5 stjerner.