Kan du behandles?
Bestil tid


Memiras forundersøgelse giver svar på, hvilken behandling som passer til netop din synsfejl. Før forundersøgelsen har vi brug for svar på nogle enkle spørgsmål om din synsfejl. Når du har tastet dine oplysninger ind, vil du blive kontaktet af en af vore synsrådgivere for bestilling af en tid.
   
   
 
   

Har du eller har du haft nogle øjensygdomme?


Hvilken synsfejl har du?
Har du indenfor de seneste 2 år ændret styrke på briller og linser?


Ja, Memira må gerne kontakte mig med information vedr. synsforbedrende operationer.

 
 
 
 

Kan du behandles?
Tak !


Tak for at du har vist din interesse for Memiras synskorrigerende behandlinger! Nu er du et skridt nærmere et liv uden briller og kontaktlinser.

En af vores synsrådgivere vil kontakte dig inden for kort tid. Vi vil kontakte dig, og lykkes det os ikke at få fat i dig, er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 88 80 28 00. Vi er klar ved telefonen mandag til torsdag 8-17 samt fredag 8-15.30.


Luk
 
 
 
 
 

Personlig rådgivning
Kontakt os gerne med dine spørgsmål. Brug enten formularen for neden eller ring til os mandag - torsdag kl. 8-17 og fredag kl. 8 - 15.30 på 88 80 28 00, eller email: kundecenter@memira.dk.

Besked

Ja, Memira må gerne kontakte mig med information vedr. synsforbedrende operationer.

 
 
 
 
 

Tak !


Tak for din besked, vi vender tilbage inden for kort tid med svar på dine spørgsmål.


Luk
 
 

Vidensportal


Hej!


Jeg hedder Henrik Bom Olesen og er øjenkirurg og virksomhedsansvarlig læge hos Memira. I min øjenlaserskole har jeg samlet information om øjenlaserbehandlinger. Her får du grundlæggende information om vores behandlinger, forskellige synsfejl, fakta om øjet og meget mere. Jeg håber, at du får svar på, hvordan en øjenlaserbehandling kan hjælpe dig til at blive fri for dine synsfejl. Den hurtigste måde at få svar på dine spørgsmål, store som små, er, at du kontakter os for personlig rådgivning på telefon 88 80 28 00. Vil du hellere ringes op af os, kan du også maile dit navn og telefonnummer til kundecenter@memira.dk.

 

Sådan går det til


 
Vi gennemgår hele processen
Læs mere >>
 

Behandlinger


 
Få mere at vide om de enkelte metoder
Læs mere >>
 

Test


 
Se hvordan vi kan behandle din synsfejl.
Læs mere >>