Lev Livet
- uden briller og linser!

  • Book undersøgelse - find ud af om du er egnet til en øjenoperation!
  • 5 års tryghedsgaranti på alle behandlinger
  • Lev livet - dans uden briller og linser!
Book nu!
GRATIS
UNDER
SØGELSE

værdi 300 kr.
Der er egentlig bare et ord, som dækker dét, jeg har været igennem: FANTASTISK!
Siri Forsnes

Mine forventninger var egentlig vældig lave, da jeg kom til den første undersøgelse hos Memira – jeg troede jo ikke, at der fandtes nogen behandling for mig. Jeg blev derfor glædeligt overrasket, da jeg blev informeret om muligheden om at en linseudskiftning (RLE) ville løse min synsfejl. Optikeren hos Memira informerede mig grundigt om, hvad en sådan operation ville indebære – både i forhold til det forventede resultat, men også omkring eventuelle bivirkninger, som kunne opstå. Dét som jeg blev oplyst om, gjorde at jeg besluttede mig for at få lavet operationen.

Der er egentlig bare et ord, som dækker dét, jeg har været igennem: FANTASTISK!!!!!

Jeg gik ind på operationsstuen “halvblind”- dvs. jeg så egentlig bare skyggen af ansigtet på lægen og sygeplejerskerne. Lægen fortalte lidt om hvad han gjorde og jeg så et fint rødt lys hele tiden. Ingen smerter, bare “underligt”. Da det første øje var blevet behandlet udbrød jeg til lægen: “Jøsses – du har jo et ansigt!” Og da begge øjne var færdigbehandlede og så ansigterne på ALLE i rummet – ja, så brød jeg simpelthen sammen. Det blev slet og ret for meget for mig. Jeg så nemlig klart uden briller for første gang i 48 år!

Dans og nyd livet – slip for briller og linser!

Gør det dig glad at danse? Briller og linser er ofte i vejen, når man gerne vil være aktiv. Find ud af allerede i dag, om en synskorrigerende operation kan hjælpe dig videre til et friere liv.

  • Gratis undersøgelse (værdi 300,-)

Sådan foregår det:

1. Undersøgelse

Det første, du skal gøre er at booke tid til en uforpligtende undersøgelse, hvor vi finder ud af, om det er muligt for dig at få foretaget en synskorrigerende operation.

Når du ankommer til Memira byder vores klinikansvarlige dig velkommen og viser dig til rette, inden optikeren henter dig. Memiras specialuddannede optiker vil i løbet af en time gennemføre en grundig og omsorgsfuld undersøgelse af dit syn og dine øjne, fortælle dig om hvad du kan forvente dig af behandlingen, samt svare på alle dine spørgsmål.

2. Øjenlaser

Hvis du tilhører de cirka 80%, der er egnet til en øjenlaser, så booker optikeren – såfremt du er indforstået med det – en tid til din operation.

På selve operationsdagen møder du først øjenlægen, som vil foretage sin egen uafhængige undersøgelse og derefter udføres selve operationen med øjenlaser. Det tager cirka 30 minutter. Herefter får du lov til at slappe lidt af i vores hvilerrum, inden du kan tage hjem.

3. kontroller og opfølgning

Langt de fleste ser godt allerede samme aften, de har fået lavet deres øjenlaser, og de kan uden problemer gå på arbejde dagen efter.

Du får øjendråber med hjem, som du skal benytte dig af under helingsperioden og du vil også få særlige instrukser for, hvordan du skal forholde dig i den første tid efter operationen. Du vil desuden blive kaldt ind til flere kontroller. I sjældne tilfælde er der behov for en supplerende operation for at opnå det ønskede resultatet. Alt dette indgår dog i prisen for øjenlaser.

4. Hvad koster det?

Øjenlaser koster fra 19.900 kr. hvis du vælger at betale det hele på én gang.

Hos Memira tilbyder vi dog også attraktive finansieringsaftaler med mulighed for delbetaling over længere tid. Prisen er for begge øjne og inkluderer alle de lægemidler og kontroller der behøves. Se vores komplette prisliste her. Desuden indgår vores unikke 5-års tryghedsgaranti, som indebærer at alt indgår i prisen og at Memira står for supplerende behandling, såfremt den opererede synsfejl skulle behøve yderligere korrektion.

Tryghedsgaranti
Memiras unikke Tryghedsgaranti indebærer:
  • Gratis kontroller og undersøgelser i 5 år
  • Gratis supplerende behandling i 5 år
  • 24-timers vagttelefon, hvis du har spørgsmål efter din operation
  • Fri afbenyttelse af alle vores klinikker i Skandinavien

Som kunde hos Memira ønsker vi, at du altid skal føle dig tryg.

Hos os indgår derfor – udover selve operationen, også alle de lægemidler og genbesøg, som du får behov for.

Desuden er du som kunde altid dækket af vores unikke Tryghedsgaranti, hvor vi sikrer dig i hele 5 år. Garantien indebærer at Memira – såfremt det behøves – bekoster supplerende behandling, såfremt dit syn skulle forværres indenfor en periode på 5 år efter din operation. Samtidig er du naturligvis også dækket af en patientforsikring.

Med Memiras Tryghedsgaranti er du desuden velkommen til at benytte hvilken som helst af vores klinikker i hele Skandinavien. Uanset hvor du har fået foretaget din forundersøgelse eller operation.

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book