7 tips til dugfri briller

Du bevæger dig fra én lokaltion til en anden, og bum! Du kan ingenting se! Vi gætter på at du er brillebruger. Egentligt kan du jo bare vente på, at duggen forsvinder. Du kan også træde ind i en uendelig spiral, hvor du tørre dine briller af, hver gang du går ind i et rum med højere temperatur end det, du kom fra. ELLER du kan prøve et vores 7 tips.

 

1: Antidug-spray

Memira dug på brillerne

Kan købes hos udvalgte sportsbutikker og optikere.

 

2. “Vask” dine briller i Barberskum

Memira 7 tips mod dug på brillen

Spray på brillen. Vent. Tør det væk med en vatrondel. (Obs. det sviner lidt)

 

3. Indsæbning

Gnid lidt hård hvid sæbe på dine briller, og poler dem med en blød klud.
Dette kræver en smule tålmodighed.

 

4. Spyt

Du kan i mangel på bedre bruge spyt, effekten er ikke lang – men virker fint for en stund.

 

5. Tag brillerne af, når du er inde i varmen, for at undgå at brillerne kommer i berøring med den fugtige kropsvarme – og dermed dugger til

 

6. Brug linser

 

7. Vi har naturligvis gemt det bedste råd til sidst. Få fjernet din synsfejl og dermed din grund til at bruge briller én gang for alle!

 

Vi kan rette alle synsfejl; nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl og alderssyn. 3 ud af 4 kan leve livet uden briller og linser. Find ud af om du er egnet til en øjenlaser, linseimplantat eller en linseudskiftning ved at booke en undersøgelse hos en af vores specialuddannede optikere. Du kan læsere mere om alle vores operationsmetoder her

 

EKSTRA TIP – Gå baglæns gennem døren, når du går ind

Dette råd er flere gange dukket op på Facebook, og til trods for at meningerne om metodens succes er meget omdiskuteret, tager vi det da med! Men igen, må vi henvise til råd nr. 7 – det kan nemlig ikke diskuteres.