Resultatet af Memiras forbrugerundersøgelse

Resultatet af Memiras forbrugerundersøgelse

Danskerne vil have høj kvalitet og garanti på deres øjenoperation!

I slutningen af september inviterede Memira danskerne til at dele deres holdning om synskirurgi. Og det gjorde I med stort engagement! Faktisk er vi overvældet over, hvor mange af jer der valgte at deltage i vores forbrugerundersøgelse. Vi fik i alt 2.500 besvarelser, som har været med til at give os et utroligt godt indblik i, hvad danskerne vægter højest, når de skal slippe for briller og linser.

Ganske overordnet kan man sige, at Memira indfrier danskernes ønsker og forventninger – og det vil vi fremover gøre meget mere ud af at kommunikere. Blandt de resultater der skilte sig væsentligt ud, var ønsket om: Høj kvalitet og garanti. To væsentlige områder, som i vores øjne bør være altafgørende, når man vælger den klinik, der skal foretage ens synskorrektion.

Resultat er krystalklart: Rigtig mange af jer ønsker at slippe for briller og linser!

Men skal I have foretaget en øjenoperation, så er kvalitetskontrol på klinikken blandt de absolut vigtigste parametre. Og netop når det kommer til kvalitet, står Memira stærkest af alle i branchen.  I Memira arbejder vi dagligt benhårdt på at sikre kvaliteten i alle led vedrørende din øjenoperation. Og for dette store arbejde er vi netop blevet akkrediteret af Den Danske Kvalitets Model.* Vores kvalitetsafdeling har som sin fornemmeste opgave at sikre, at kvaliteten af de mere end 20.000 øjenoperationer, som vi foretager årligt, er helt i top. Læs mere om Memiras omfattende kvalitetsarbejde.

Undersøgelsen viste også med al tydelighed, at vi danskere ønsker, at der er en form for garanti tilknyttet vores øjenoperation. Faktisk svarede næsten 46% af jer at “garanti på behandlingen” kunne få jer til at overveje en synskorrektion. Igen et område, hvor Memira skiller sig ud og er absolut førende på markedet. Vi giver dig nemlig hele 5 års tryghedsgaranti på din operation – uden det koster dig spor. Garantien tilfalder dig nemlig helt automatisk, når du vælger at lade dig operere hos Memira.

I de mange besvarelser var der også en overvægt af jer (næsten 35,47%) der svarede, at kirurgens erfaring havde betydning for, om I ville overveje en operation. Hos Memira har alle vores kirurger udført mindst 5.000 øjenoperationer, inden de begynder hos os. Sammenlagt har vores 16 læger foretaget mere end 300.000 øjenoperationer, og disse cifre øges med ca. 20.000 pr. år. Få mere viden om vores kirurger her.

Mange af jer krydsede også af, at mere information, ville kunne få jer til at overveje en operation. Og information skal der til, når man skal træffe beslutning om, hvor vidt man vil have foretaget en øjenoperation. Vi har derfor udarbejdet 10 punkter, som vi  synes du bør tænke på, inden du får lavet en øjenoperation. Vi har desuden gjort os umage for – her på vores hjemmeside – at sikre, at vores kunder har adgang til al relevant information omkring vores operationer. Det er dog vigtigt at understrege, at alle forløb er forskellige. Og præcis hvilken operationsmetode, der egner sig bedst til dig og dine øjne, kan først  bestemmes ved en undersøgelse hos en af vores specialuddannede optikere.

 

*Den Danske Kvalitetsmodel (DDKM), er et nationalt system til kvalitetsudvikling på tværs af alle sektorer i sundhedsvæsenet. Når et sygehus, et apotek, et ambulanceberedskab etc. er akkrediteret i forhold til DDKM, betyder det, at institutionens arbejde med kvalitetsudvikling og kvalitetssikring lever op til det nationale niveau. Dette vurderes ved, om institutionen lever op til en række målsætninger for god kvalitet i alle led – også kaldet akkrediteringsstandarder.

Download din brochure nu!

Jeg er

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Fortsæt med at læse

Hvilke synsfejl findes – og hvordan korrigerer vi dem?

Hvilke synsfejl findes – og hvordan korrigerer vi dem?

Øjet er et meget komplekst organ, og der er mange faktorer, der kan påvirke dets sundhed og kvaliteten af synet. Med hensyn til synsfejl findes der primært fire typer: nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl og alderssyn.

Læs mere
Information i forbindelse med covid-19

Information i forbindelse med covid-19

Memira er en speciallægepraksis, derfor er alle vores klinikker åbne. Vi følger løbende myndighedernes udmeldinger og lever op til alle gældende regler. Du kan derfor trygt besøge vores klinikker.

Læs mere
Tilgængelighed hos Memira

Tilgængelighed hos Memira

At opleve friheden uden briller og linser er noget, vi i Memira ønsker at kunne tilbyde så mange mennesker som muligt. Hvis du har en øjensygdom, eller er din synsfejl ikke stabil, så siger vi nej tak til at opererer.

Læs mere

Oftest stillede spørgsmål

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book