Del 1: Gæsteblogger Cathrine – klar til forundersøgelse!

Jeg er klar til et liv uden briller og linser!

Jeg er klar til et liv uden briller og linser! Sådan siger Cathrine, når hun blogger om hvordan hun ønsker at slippe af med sine briller.

Som aktiv mor til 3, må jeg sige,  at efter mere end 20 år med nedsat syn, så er jeg mere end klar til at kaste både mine briller og linser væk. Jeg må næsten nive mig selv i armen, for det her er noget jeg har drømt om så længe! Tænk at kunne vågne op om morgenen og se alle mine piger klart og tydeligt uden at behøve at tage briller på!

Jeg har nu endelig bestilt tid til en obligatorisk synsundersøgelse hos Memira. Så inden længe får jeg svaret på om jeg kan opereres! Jeg er utrolig spændt og håber selvfølgelig på at svaret er JA!

Nu er det jo sådan at min tvillingesøster Camilla (@Treningsfrue på Instagram) fik foretaget den samme operation for cirka 2 år siden – og med stor succes. Hun har været utrolig tilfreds med ikke at skulle bruge hverken briller eller linser siden da. Og de gamle briller – ja, dem gav hun såmænd til mig…

Tvilllingerne Camilla og Cathrine har begge valgt Memira til deres laseroperation.

Jeg husker stadig godt de første briller, som jeg fik af mor og far. De så lidt ud som runde Harry Potter briller, med blå indfatning. Ikke just præcis dagens mode – men de fungerede.

Jeg arbejder til dagligt meget foran PC-skærmen, så det bliver lidt af et højdepunkt for mig, at kunne slippe for at tørre og irriterede øjne, som jeg ofte får, når jeg bruger kontaktlinser. Det bliver en hel ny verden!

Nu opdatering følger efter min forundersøgelse hos Memira! Hilsen Cathrine (@Shapeupcathrine på Instagram)

Norske Cathrine – eller @Shapeupcathrine, som hun kalder sig på de sociale medier – har meget fokus på træning og aktiviteter, for at sikre en god og positiv livsstil for sig selv og hendes familie. Hun er tvillingsøster til Camilla, og som enæggede tvillinger var det ikke kun Camill, der udviklede nærsynethed. Det gjorde de begge to. Nu er tiden dog inde til at Cathrine forhåbentlig også kan slippe af med sin synsfejl. 

Download din brochure

Jeg er

Book tid

Se hvilke tider der er ledige på en klinik nær dig!

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Fortsæt med at læse

Spar 10.000,- på din grå stær operation

Spar 10.000,- på din grå stær operation

Få foretaget en grå stær operation inden 31 marts 2024 og få forundersøgelse, operation samt kontrol til 19.500 Kr.

Læs mere
Danmark tester synet

Danmark tester synet

Hos Memira støtter vi op om Øjenforeningens budskab om at få testet synet minimum en gang om året. Vidste du at 59% af danskerne er…

Læs mere
Synsudvikling og synsproblemer hos børn

Synsudvikling og synsproblemer hos børn

Hos Memira Eyecenter ved vi hvor vigtigt det er med et godt syn hos børn. Det gælder både i børnehaven, i skole, under udannelse og…

Læs mere

Oftest stillede spørgsmål

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book