Del 2: Gæsteblogger Emil Holmström

En reminder om hvorfor jeg gør det her.

Du kan sikkert genkende dig selv i det her. Men lad mig tage det skridt for skridt. En helt almindelig formiddag i mit brilleliv:

08.14 Det første jeg ser, når jeg vågner.

emil_blogg2_1
Det bliver ikke tydligere end det her.

Dagens første opgave: At føle sig frem for at finde synet. For det meste går det godt, men det bygger også på at jeg har  oparbejdet en uhyggelig rainman-agtig evne til at lægge brillerne på præcis samme sted på natbordet (hvilket afhænger af hvor ædru en tilstand jeg befandt mig i, da jeg gik i seng).

08.46 Reträtten på väg ut.

emil_blogg2_2
Den velafprøvede kombination.

For sent på vej til arbejde. Panik. Tågen af skidt, der dækker brillerne er helt enkelt umulig at se igennem. Løsningen er naturligvis den velafprøvede kombination af opvaskemiddel, køkkenrulle, varmt vand, og en brødbetynget “jeg-bliver-forsinket-på-grund-af-trafikken-sms”.

08.51 Hvem har brug for paraply?

emil_blogg2_3
Vandet forvandles lynhurtigt til olierede søer på glassene.

Paraply eller ej. Det spiller ingen rolle. Regndråberne har en uhyggelig evne til at finde vej til synsfeltet på samme måde som snefnuggene gør om vinteren. I løbet af bare ganske få sekunder er de skinnende glas blevet fortid.

09.28 At lade som om man ser på møde-tv.

emil_blogg2_4
En evig missen med øjnene.

I møde. Diskret “jeg-blev-forsinket-på-grund-af-trafikken-hilsen” – denne her gang IRL. Så hurtigt ned i en ledig stol og et koncentreret blik rettet mod tv’et. Det der er til at se gennem glassene, hvor resterne af regnen nu har lagt sig til rette i form af gigantiske oliepletter.

11.40 Emil med den røde tud.

emil_blogg2_5

Brillevask for at skrubbe morgenens regn væk. Inspektion af de klassiske røde mærker på næsen. Hvis jeg sover flere timer om natten, kan de måske nå at gå væk?

Ser jeg smartere ud med briller? Det håber jeg. Behøver virkelig noget på plus-siden, med tanke på at jeg påfører mig brillestellet hver evig eneste dag.

 

Emil Holmström er stolt brillebærer på 29. år, og derudover copywriter, forelæser og forfatter. Han er bosat i det idylliske område der bærer navnet Midsommarkransen, lige udenfor Stockholm.

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Fortsæt med at læse

Hvad er grå stær

Hvad er grå stær

Hvad er grå stær? Har det noget med fugle at gøre? Hvorfor udvikler man det og hvordan behandles det?

Læs mere
Hvorfor vælge Memira?

Hvorfor vælge Memira?

Der er mange gode grunde til at vælge Memira. Bl.a. vores specialuddannede personale, lange erfaring og vores dedikerede kvalitetsarbejde.

Læs mere
13 fun facts om øjet

13 fun facts om øjet

Øjet er et fantastisk organ! Det står for 80% af de sanseindtryk vi får i løbet af en dag. Man kalder det for sjælens spejl, og det er mere unikt end et fingeraftryk. Som de øjennørder vi er, har vi her samlet en liste men fun facts om øjet!  

Læs mere

Chat med os

Chat med kundeservice

Udenfor vores åbningstider
Man - Tors 08:00 - 17:00 Fredag 08:00 - 15:30
chatter du med vores chatbot.

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book