Del 3: Cathrine – Godt syn på få minutter!

Godt syn på bare få minutter!

Det er nu en uges tid siden, at jeg var hos Memira og fik foretaget verdens mest almindelige øjenlaseroperation: FS-LASIK. Det havde jeg virkelig set frem til i lang tid!!!

ShapeupCathrine på vej til Memira for at få foretaget en FS-LASIK.
På vej ind til Memira-klinikken

I mandags var det endelig blevet dagen! Jeg var overraskende lidt nervøs og klar til at smide briller og linser, efter at have været nærsynet (-3,25) i næsten 25 år. Der var nok flere grunde til at jeg ikke oplevede at være nervøs. Min søster fik foretaget samme operation for to år siden og jeg var dengang med hende hele vejen, og fik endda også lov til at overvære operationen. Så jeg vidste godt, hvad jeg skulle igennem for at få et godt syn. Men det som gav mig den største tryghed, var al den gode information jeg fik inden, under og efter operationen. Jeg havde ingen spørgsmål overhovedet, for jeg vidste alt i forvejen. Det er ganske unikt og helt i særklasse, når det kommer til god kundeservice.

Før selve operation foretog øjenlægen et nyt tjek af mine øjne, og jeg følte det meget betryggende med dette dobbelttjek. Optikeren havde jo også undersøgt mig i forvejen, dengang jeg blev erklæret for egnet til operation.

Cathrines øjne bliver kontrolleret en sidste gang inden hendes FS-LASIK hos Memira.
Nyt tjek af øjnene lige inden min operation.

Efter tjekket blev jeg briefet om, hvad der nu skulle ske. Jeg fik udleveret forskellige øjendråber, som jeg skulle benytte efter operationen. Den ene slags var smertestillende og den anden skulle tilføre fugt til øjet. Derudover fik jeg to visitkort med navn og telefonnummer til to personer, som jeg kunne ringe til om aftenen eller natten, såfremt der skulle blive behov for det. Som det sidste fik jeg udleveret en stesolid, som skulle berolige mig inden operationen. Det tog ikke mange minutter for kroppen at slappe af derefter. 🙂

Hos Memira udfører øjenlægen altid en sidste kontrol af dine øjne, før du erklæres klar til operation. Der gives nøje information om alt vedrørende operationen og hvad der skal ske i tiden efterfølgende.

Da jeg kom ind på operationsstuen gik det meget stærkt. Tror jeg var der inden i max 7-10 minutter. Kirurgen som opererede mig var meget rolig og imødekommende og jeg følte mig godt taget hånd om. Han talte roligt til mig undervejs og fortalte hele tiden, hvad han gjorde.

En FS-LASIK øjenlaseroperation hos Memira, er overstået i løbet af ganske få minutter. Du kan se godt allerede samme aften og som oftest genoptage dit arbejde dagen efter.

Jeg var i forvejen blevet fortalt, at det kunne være lidt ubehageligt når synet forsvandt under indgrebet og det hele blev mørkt. Min søster havde på forhånd fortalt mig, at det ville blive mørkt, men at man så et fantastisk fyrværkeri! Og det gjorde jeg virkelig! Så dét, at det blev mørkt i nogle sekunder gjorde mig virkelig ingen ting. De operationen var færdig blev jeg ført hen til et halvmørkt hvilerum for at slappe af. Jeg husker, at jeg var helt afslappet i kroppen og humøret var i top!

Efter din øjenlaseroperation hos Memira skal du ligge i vores hvilkerum og slappe lidt af.

Da jeg kom hjem, sov jeg i tre timer, og vågnede så op uden smerter i øjnene og med et perfekt syn! Jeg måtte knibe mig selv i armen, da jeg om aftenen sad med et godt syn og så TV uden hverken briller eller linser. Jeg har i mange år set frem til den dag, hvor jeg kan vågne op og se mine børn fra sengen. Deres ansigtsudtryk når de kommer ind i rummet og siger godmorgen. Min lille pige på 3 år kom ind dagen efter operationen, og kommer aldrig til at glemme det ansigt, jeg så der. Det har brændt sig fast som et godt minde. Glæden i øjnene over at det var en ny dag med nye muligheder – noget jeg aldrig før har set, uden at have briller eller linser på.

Tusind tak for et nyt liv, Memira! Nu kan jeg virkelig leve livet som en aktiv mor til tre.

Cathrine fik et nyt syn på nogle få minutter.

Hilsen Cathrine (@Shapeupcathrine)

Har du ikke fulgt med i hele historien om Cathrine og hendes dårlige syn? Her kan du læse hendes første og andet indlæg om hendes vej mod en hverdag uden briller og linser.

Norske Cathrine – eller @Shapeupcathrine, som hun kalder sig på de sociale medier – har meget fokus på træning og aktiviteter, for at sikre en god og positiv livsstil for sig selv og hendes familie. Hun er tvillingsøster til Camilla, og som enæggede tvillinger var det ikke kun Camilla, der udviklede nærsynethed. Det gjorde de begge to. Nu er tiden dog inde til at Cathrine forhåbentlig også kan slippe af med sin synsfejl. 

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse, der giver svar på om du kan få korrigeret dit syn og slippe for briller og linser.

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Fortsæt med at læse

Sygeforsikring danmark

Sygeforsikring danmark

Som medlem af Sygeforsikring danmark, kan du i nogle tilfælde få tilskud til din synskorrigerende behandling.

Læs mere
3 gode grunde til at gå til årligt tjek hos øjenlægen

3 gode grunde til at gå til årligt tjek hos øjenlægen

De fleste, der besøger øjenlægen, gør det, fordi de mistænker, at der er noget galt med deres syn eller øjne. Men der er flere gode grunde til at gå til et årligt tjek.

Læs mere
Hvilke synsfejl findes – og hvordan korrigerer vi dem?

Hvilke synsfejl findes – og hvordan korrigerer vi dem?

Øjet er et meget komplekst organ, og der er mange faktorer, der kan påvirke dets sundhed og kvaliteten af synet. Med hensyn til synsfejl findes der primært fire typer: nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl og alderssyn.

Læs mere

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book