Del 3: Gæsteblogger Johannes Maxweller

Blogger og far

Læs her om 3. og sidste del af Johannes’ mod et brillefrit liv…

Nyt liv

Mit nye liv uden briller og linser kan opsummeres til ét ord. Befrielse! Jeg følte den især lige efter operationen, men selv i dag, nogle år senere, er det stadig en enorm befrielse i min hverdag. Bare det at jeg ikke behøver at bekymre mig om briller og linser er en stor lettelse. Jeg kan i dag med lethed foretage mig alt det, som jeg tidligere synes var besværligt.

Rejser og træning – nemt!

Nu kan jeg træne uden problemer, ingen svedige briller som glider ned på næsen eller dugger. Jeg kan blunde lidt hen, når jeg lægger mine børn til at sove, og vågne 30 minutter senere uden tørre og irriterede øjne. For ikke at tale om når vi skal ud at rejse. At rejse begyndte som et job for mig da jeg var yngre, og det er siden hen blevet en hobby. Det er ikke længere er et problem. Tør flyluft generer mig ikke, og jeg kan bade med mine børn helt uden problemer. Jeg kan også nyde en dag på stranden til fulde, uanset om der flyver sand rundt i vinden eller ej. Der er ikke længere noget, der kan sætte sig fast i mine linser! Jeg kan endda også få fede solbriller, nu når jeg ikke længere har brug for briller. Bare sådan en simpel ting, gør mig helt glad. At investere i en øjenoperation er de bedste penge jeg nogensinde har brugt. Jeg tror endda, hvis jeg lægger sammen gennem årenes løb, hvad jeg har brugt af penge på linser, briller og tilbehør, så tror jeg, det rent økonomisk er billigere i længden med en øjenoperation.

Nye øjne

Jeg er overbevist om, at min øjenoperation ikke bare har fået mig til at se klart, men også fået mig til at se tingene på en anden måde. Som en ny forbedring opdatering af mig selv. Det som for mange andre lyder som relativt ubetydelige ting var en kæmpe stressfaktor gennem mit liv, og det påvirkede min hverdag i det omfang, at jeg ikke kunne nyde det 100 %

Det gør jeg nu! Jeg nyder nu livet fuldt ud, og specielt i de ekstra 10 minutter i sengen om morgnen, hvor jeg bare kan blive liggende et øjeblik i stedet for at pille mig i morgentrætte øjne for at få linser i. Jeg er for evigt taknemmelig, for at jeg henvendte mig til Memira og fik foretaget en øjenoperation. Den har forandret så meget, og det er jeg så glad for.

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Fortsæt med at læse

Hvad er grå stær

Hvad er grå stær

Hvad er grå stær? Har det noget med fugle at gøre? Hvorfor udvikler man det og hvordan behandles det?

Læs mere
Hvorfor vælge Memira?

Hvorfor vælge Memira?

Der er mange gode grunde til at vælge Memira. Bl.a. vores specialuddannede personale, lange erfaring og vores dedikerede kvalitetsarbejde.

Læs mere
13 fun facts om øjet

13 fun facts om øjet

Øjet er et fantastisk organ! Det står for 80% af de sanseindtryk vi får i løbet af en dag. Man kalder det for sjælens spejl, og det er mere unikt end et fingeraftryk. Som de øjennørder vi er, har vi her samlet en liste men fun facts om øjet!  

Læs mere

Chat med os

Chat med kundeservice

Udenfor vores åbningstider
Man - Tors 08:00 - 17:00 Fredag 08:00 - 15:30
chatter du med vores chatbot.

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book