Del 3: Gæsteblogger Johannes Maxweller

Blogger og far

Læs her om 3. og sidste del af Johannes’ mod et brillefrit liv…

Nyt liv

Mit nye liv uden briller og linser kan opsummeres til ét ord. Befrielse! Jeg følte den især lige efter operationen, men selv i dag, nogle år senere, er det stadig en enorm befrielse i min hverdag. Bare det at jeg ikke behøver at bekymre mig om briller og linser er en stor lettelse. Jeg kan i dag med lethed foretage mig alt det, som jeg tidligere synes var besværligt.

Rejser og træning – nemt!

Nu kan jeg træne uden problemer, ingen svedige briller som glider ned på næsen eller dugger. Jeg kan blunde lidt hen, når jeg lægger mine børn til at sove, og vågne 30 minutter senere uden tørre og irriterede øjne. For ikke at tale om når vi skal ud at rejse. At rejse begyndte som et job for mig da jeg var yngre, og det er siden hen blevet en hobby. Det er ikke længere er et problem. Tør flyluft generer mig ikke, og jeg kan bade med mine børn helt uden problemer. Jeg kan også nyde en dag på stranden til fulde, uanset om der flyver sand rundt i vinden eller ej. Der er ikke længere noget, der kan sætte sig fast i mine linser! Jeg kan endda også få fede solbriller, nu når jeg ikke længere har brug for briller. Bare sådan en simpel ting, gør mig helt glad. At investere i en øjenoperation er de bedste penge jeg nogensinde har brugt. Jeg tror endda, hvis jeg lægger sammen gennem årenes løb, hvad jeg har brugt af penge på linser, briller og tilbehør, så tror jeg, det rent økonomisk er billigere i længden med en øjenoperation.

Nye øjne

Jeg er overbevist om, at min øjenoperation ikke bare har fået mig til at se klart, men også fået mig til at se tingene på en anden måde. Som en ny forbedring opdatering af mig selv. Det som for mange andre lyder som relativt ubetydelige ting var en kæmpe stressfaktor gennem mit liv, og det påvirkede min hverdag i det omfang, at jeg ikke kunne nyde det 100 %

Det gør jeg nu! Jeg nyder nu livet fuldt ud, og specielt i de ekstra 10 minutter i sengen om morgnen, hvor jeg bare kan blive liggende et øjeblik i stedet for at pille mig i morgentrætte øjne for at få linser i. Jeg er for evigt taknemmelig, for at jeg henvendte mig til Memira og fik foretaget en øjenoperation. Den har forandret så meget, og det er jeg så glad for.

 

Gratis online kursus om øjenoperationer!

På Memiras 5-dags kursus får du al den viden, du behøver om øjenoperationer.

Udfyld din mail herunder, så modtager du hver dag i 5 dage, en mail som giver dig mere relevant viden om øjenoperationer. Kurset begynder så snart du har tilmeldt dig.

Alder