Del 4: Cathrine – Nye øjne er en god start på et nyt år!

Med mine “nye øjne” fra Memira er jeg klar til 2017

2016 var et rigtigt spændende og indholdsrigt år for mig – og nu ser jeg positivt frem mod 2017 med mine “nye øjne”, som allerede har givet mig en god start på året.

Cathrine nyder sine "nye øjne" og glæder sig over at hun nu slipper for at bruge briller og linser på sit arbejde og i fritiden.

Jeg startede 2016 i et nyt job som leder af Kundeservice i Onninen. Onninen er blandt de førende selskaber i Skandinavien og Baltikum inden for produkter og tjenester knyttet til elektronik- og VVS/VA produkter. Det er en virksomhed, som jeg er meget stolt af at være blevet en del af.

På billedet ser du mig sammen med min tvillingesøster Camilla (@treningsfrue.no) som er en stor inspirator i min træning.  Nu er vi begge blevet laseropererede hos Memira og slipper for at bruge briller og linser.

På billedet herover ser du mig sammen med min tvillingesøster Camilla (@treningsfrue.no) som er en stor inspirator i min træning.  Nu er vi begge blevet laseropererede hos Memira og slipper for at bruge briller og linser.

Efter sommerferien slog det mig, at jeg ikke havde fået trænet lige så meget som jeg ønskede. Kroppen var slidt og jeg var helt færdig i hovedet, når børnene var lagt i seng. Jeg følte at savnede at have et mål at arbejde henimod, når det gjaldt træningen. Jeg trængte til at have noget, der holdt mig skarp og “på tæerne”.  Noget nyt som skulle være motiverende og få mit til træning.  Det var dér, jeg lavede planen for at deltage i “Toughest” i Malmø den 6. maj 2017.

Efter at målet var sat og defineret, blev det nemmere at prioritere træningen i en hektisk hverdag. Morgentræningen kom tilbage på programmet og gjorde det muligt for mig at gennemføre mindst 3 sessioner om ugen. Det føles ubeskriveligt godt og jeg glæder mig til at kunne sige, at jeg har gennemført “Toughest”! Uanset hvordan det kommer til at gå, så skal jeg gennemføre og være tilfreds med min egen indsats.

Lev livet!

Jeg nyder min tid sammen med familien, og glæder mig over at jeg takket være Memira nu ikke længere skal bruge briller og kontaktlinser.

Jeg fik foretaget en laseroperation hos Memira for et par måneder siden, og i dag, når jeg reflekterer lidt over det nye år, der ligger foran mig – og de ændringer jeg gik igennem i det forgangne år – så slår det mig, hvor dejligt det er at være sluppet af med briller og linser. Det skal bare opleves! Jeg mærker også hvor utrolig hurtigt man glemmer, hvordan det var før operationen. Alt det bøvl med tørre øjne, briller der gled ned på næsen eller faldt af – det er jeg glad for at jeg nu slipper for. Jeg må fortsat knibe mig i armen en gang imellem, for det er virkelig en drøm, der er gået i opfyldelse.

Hvis du er en af dem, som længe har tænkt dig at gøre noget ved dit syn – så book en forundersøgelse! Den er ikke spor ubehagelig og det bedste af det hele er, at du får mulighed for at stille alle de spørgsmål du måtte ligge inde med om synet og synskorrigerende operationer. Der er jo meget man kan gå rundt og spekulere på…. og du får svar på det hele og tilmed besked om hvilken løsning, der egner sig bedst til dig og din synsfejl. Jeg kan kun anbefale det!

Hilsen Cathrine (@Shapeupcathrine)

Har du ikke fulgt med i hele historien om Cathrine og hendes dårlige syn? Her kan du læse hendes førsteandet og tredje indlæg om hendes vej mod en hverdag uden briller og linser.

Norske Cathrine – eller @Shapeupcathrine, som hun kalder sig på de sociale medier – har meget fokus på træning og aktiviteter, for at sikre en god og positiv livsstil for sig selv og hendes familie. Hun er tvillingsøster til Camilla, og som enæggede tvillinger var det ikke kun Camilla, der udviklede nærsynethed. Det gjorde de begge to. Nu er tiden dog inde til at Cathrine forhåbentlig også kan slippe af med sin synsfejl. 

Download din brochure

Jeg er

Book tid

Se ledige tider og book en forundersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Fortsæt med at læse

Privat øjenlæge ved Memira – Aarhus – ingen ventetid

Privat øjenlæge ved Memira – Aarhus – ingen ventetid

Hos Memira tilbyder vi dag til dag konsultationer hos vores øjenlæger, som er specialister indenfor øjensundhed, så som grå stær, tørre øjne, børns syn, almindelige øjensygdomme og almindelige øjensygdomme.

Læs mere
Databrud hos vores it-driftsudbyder

Databrud hos vores it-driftsudbyder

Memira har været udsat for et angreb på vores it-driftsudbyder (et såkaldt “supply chain attack”) på en sådan måde, at en virksomhed, der leverer datatjenester…

Læs mere
Børns syn –

Børns syn –

Har du mistanke om skelen eller anden synsfejl hos dit barn? Hos Memira tilbyder vi privat øjenlæge konsultation – uden ventetid.

Læs mere

Oftest stillede spørgsmål

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book