Information i forbindelse med covid-19

Opdateret: 8. september 2020

Hos os i Memira sætter vi din tryghed højest af alt. Derfor har vi en række stærke procedurer, som skal minimere alle former for risici i forbindelse med din behandling hos os. På baggrund af situationen omkring covid-19 har vi indført en række yderligere procedure og tiltag for at forhindre smittespredning.

Vi er løbende i kontakt med Sundhedsstyrelsen og følger alle dens anbefalinger.

Du skal, som altid, blive hjemme, når du har sygdomssymptomer, og vi indskærper i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens anvisninger:

Hvis du har sygdomssymptomer såsom feber, ondt i halsen, hoste eller vejrtrækningsbesvær – også milde symptomer – eller hvis du har mistanke om, at du har været eksponeret for coronavirus, beder vi dig kontakte vores kundecenter på 88 80 28 00 for at ombooke din tid.

Hvis du er i den særlige risikogruppe, eller af en anden grund ønsker at ombooke din tid, bedes du kontakte os, så vi kan booke en ny tid.

Vi tillader kun raske kunder og personale på vores klinikker og har derudover indført følgende tiltag:

  • Det er kun vores kunder, der må komme ind på klinikken. Pårørende må altså ikke komme med ind på klinikken.
  • Vi byder dig velkommen på klinikken, men ikke med håndtryk.
  • Vi holder afstand til hinanden og har afstandsmarkering. Vi sørger ligeledes for, at der er god afstand mellem siddepladser.
  • Vi anvender håndsprit før og efter hver kontakt. kunder bedes ligeledes benytte håndsprit, når de træder ind på klinikken, samt når de træder ind i vores forskellige undersøgelsesrum.
  • Vi får ekstra rengøring og desinficerer betalingsterminal, kontaktflader, møbler mm. flere gange dagligt.
  • Vi har opsat afskærmning på udstyr, hvor kunde og medarbejder er tætte på hinanden.
  • Vi anvender mundbind i de sammenhænge, hvor vi ikke har mulighed for at skærme af eller holde afstand på minimum én meter.
  • Vi tilstræber, at der er så få personer til stede ad gangen på klinikken.

Derudover gælder alle vores almindelige procedurer, som ligger til grund for, at vi kan tilbyde dig en tryg og sikker synskorrektion.

Er det noget du er i tvivl om, er du meget velkommen til at kontakte vores kundecenter på 88 80 28 00.