Når læsebrillerne bliver et irritationsmoment

Når læsebrillerne bliver et irritationsmoment

Memira er den øjenklinik, der udfører flest linseudskiftninger på verdensplan.

Med en linseudskiftning bliver du ikke kun fri for at skulle bruge briller og linser – du udelukker samtidig risikoen for at komme til at udvikle grå stær. Hos Memira udfører vi hvert år mere end 10.000 linseudskiftninger – og med operationen følger naturligvis altid vores tryghedsgaranti. 

Behovet for læsebriller opstår, fordi den naturlige linse i øjet stivner med alderen, og derfor ikke længere formår at stille skarpt på f.eks. små bogstaver. Dette kaldes presbyopi også mere populært betegnet som “alderssyn” eller “gammelmandssyn”. Dette er en hel naturlig udvikling, som alle mennesker oplever. Det er dog ikke alle, der er glade for at være afhængige af læsebriller, for at kunne læse det med småt.

Særligt udfordrende kan det blive, hvis du har brug for både at se godt på afstand og det med småt tæt på. Så bliver det “af-på-af-på-af-på” med brillerne – og det er både hæmmende og frustrerende. Hos Memira ser vi det derfor som et privilegium at kunne tilbyde en synskorrigerende løsning, som medfører at du slipper for denne “af-på-af…” situation. Her kan du læse mere om hvordan vi  arbejder for at rette den synsfejl, som presbyopi i virkeligheden er.

En linseudskiftning befrier dig for læsebrillerne og andre synsfejl

For at korrigere alderssynet er en linseudskiftning Memiras foretrukne metode. Det indebærer, at vi udskifter din naturlige linse med en ny syntetisk linse. Der findes mange forskellige alternativer at vælge mellem. Hos Memira følger vi løbende udviklingen af linseteknologien og vil til enhver tid tilbyde de linser, som giver dig det bedste resultat. Hvis vi da i det hele taget vil tilbyde dig en operation, vi afviser hver femte, der kommer til os med ønsket om at blive behandlet.

I dag benytter vi primært trifokale linser, da de giver den højeste grad af brillefrihed og den største patienttilfredshed. Det ved vi fra vores erfaringer med tusindvis af linseudskiftninger. Alene i 2019 udførte vi mere end 20.000 øjenoperationer.

Vi har i vores resultater dokumenteret signifikante forbedringer i forhold til tidligere linseteknologier – resultater som også blev præsenteret på den store årlige øjenlægekongres ESCRS i efteråret. Desuden stiller vi enormt høje krav til vores kirurgers erfaringer og kompetencer. For at blive ansat som øjenkirurg hos Memira skal man således have udført flere tusinde øjenoperationer forinden. Sammenlagt har vores kirurger foretaget mere end 400.000 øjenoperationer – og dette antal øges stødt med ca. 20.000 årligt. Du kan læse mere om Memiras kirurger her.

Ved specielle behov, så vil man i enkelte tilfælde vælge en anden linseteknologi. Hos Memira har vi ikke forpligtet sig til at benytte én speciel linse, men anbefaler i stedet altid den løsning, som vi vurderer vil være den bedste for dig og dit syn. Og netop vores brede og mangeårige erfaring giver os en særlig indsigt i de forskellige linsers fordele og ulemper.

Her kan du læse mere om de forskellige muligheder inden for linseudskiftning, som Memira tilbyder.

Test: Hvilken behandling passer til dig

Download din brochure nu!

Jeg er

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Fortsæt med at læse

Hvilke synsfejl findes – og hvordan korrigerer vi dem?

Hvilke synsfejl findes – og hvordan korrigerer vi dem?

Øjet er et meget komplekst organ, og der er mange faktorer, der kan påvirke dets sundhed og kvaliteten af synet. Med hensyn til synsfejl findes der primært fire typer: nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl og alderssyn.

Læs mere
Information i forbindelse med covid-19

Information i forbindelse med covid-19

Memira er en speciallægepraksis, derfor er alle vores klinikker åbne. Vi følger løbende myndighedernes udmeldinger og lever op til alle gældende regler. Du kan derfor trygt besøge vores klinikker.

Læs mere
Tilgængelighed hos Memira

Tilgængelighed hos Memira

At opleve friheden uden briller og linser er noget, vi i Memira ønsker at kunne tilbyde så mange mennesker som muligt. Hvis du har en øjensygdom, eller er din synsfejl ikke stabil, så siger vi nej tak til at opererer.

Læs mere

Oftest stillede spørgsmål

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book