Når læsebrillerne bliver et irritationsmoment

Memira er den øjenklinik, der udfører flest linseudskiftninger på verdensplan.

Med en linseudskiftning bliver du ikke kun fri for at skulle bruge briller og linser – du udelukker samtidig risikoen for at komme til at udvikle grå stær. Hos Memira udfører vi hvert år mere end 10.000 linseudskiftninger – og med operationen følger naturligvis altid vores tryghedsgaranti. 

Behovet for læsebriller opstår, fordi den naturlige linse i øjet stivner med alderen, og derfor ikke længere formår at stille skarpt på f.eks. små bogstaver. Dette kaldes presbyopi også mere populært betegnet som “alderssyn” eller “gammelmandssyn”. Dette er en hel naturlig udvikling, som alle mennesker oplever. Det er dog ikke alle, der er glade for at være afhængige af læsebriller, for at kunne læse det med småt.

Særligt udfordrende kan det blive, hvis du har brug for både at se godt på afstand og det med småt tæt på. Så bliver det “af-på-af-på-af-på” med brillerne – og det er både hæmmende og frustrerende. Hos Memira ser vi det derfor som et privilegium at kunne tilbyde en synskorrigerende løsning, som medfører at du slipper for denne “af-på-af…” situation. Her kan du læse mere om hvordan vi  arbejder for at rette den synsfejl, som presbyopi i virkeligheden er.

En linseudskiftning befrier dig for læsebrillerne og andre synsfejl

For at korrigere alderssynet er en linseudskiftning Memiras foretrukne metode. Det indebærer, at vi udskifter din naturlige linse med en ny syntetisk linse. Der findes mange forskellige alternativer at vælge mellem. Hos Memira følger vi løbende udviklingen af linseteknologien og vil til enhver tid tilbyde de linser, som giver dig det bedste resultat. Hvis vi da i det hele taget vil tilbyde dig en operation, vi afviser hver femte, der kommer til os med ønsket om at blive behandlet.

I dag benytter vi primært trifokale linser, da de giver den højeste grad af brillefrihed og den største patienttilfredshed. Det ved vi fra vores erfaringer med tusindvis af linseudskiftninger. Alene i 2019 udførte vi mere end 20.000 øjenoperationer.

Vi har i vores resultater dokumenteret signifikante forbedringer i forhold til tidligere linseteknologier – resultater som også blev præsenteret på den store årlige øjenlægekongres ESCRS i efteråret. Desuden stiller vi enormt høje krav til vores kirurgers erfaringer og kompetencer. For at blive ansat som øjenkirurg hos Memira skal man således have udført flere tusinde øjenoperationer forinden. Sammenlagt har vores kirurger foretaget mere end 400.000 øjenoperationer – og dette antal øges stødt med ca. 20.000 årligt. Du kan læse mere om Memiras kirurger her.

Ved specielle behov, så vil man i enkelte tilfælde vælge en anden linseteknologi. Hos Memira har vi ikke forpligtet sig til at benytte én speciel linse, men anbefaler i stedet altid den løsning, som vi vurderer vil være den bedste for dig og dit syn. Og netop vores brede og mangeårige erfaring giver os en særlig indsigt i de forskellige linsers fordele og ulemper.

Her kan du læse mere om de forskellige muligheder inden for linseudskiftning, som Memira tilbyder.

Test: Hvilken behandling passer til dig

Download din brochure

Jeg er

Fortsæt med at læse

Genbrug af briller skaber nyt håb og bæredygtig fremtid.

Genbrug af briller skaber nyt håb og bæredygtig fremtid.

Genbrug af briller skaber nyt håb og bæredygtig fremtid. Hos Memira er vi dedikerede til at forbedre menneskers syn og livskvalitet over hele verden. Vores…

Læs mere
Spar 10.000,- på din grå stær operation

Spar 10.000,- på din grå stær operation

Få foretaget en grå stær operation inden 30 juni 2024 og få forundersøgelse, operation samt kontrol til 19.500 Kr.

Læs mere
Danmark tester synet

Danmark tester synet

Hos Memira støtter vi op om Øjenforeningens budskab om at få testet synet minimum en gang om året. Vidste du at 59% af danskerne er…

Læs mere

Oftest stillede spørgsmål

Ring til os

Kundeservice
Telefonen har åben:
Man-Tor 08:00 – 17:00
Fre: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book