Det der med nytårsforsætter…

Mange af os ønsker at leve et sundere liv. Og har du været i et fitnesscenter i januar, så ved du, at ”det nye år”, for mange er en god anledning, til at starte projekt ”fit-living”. Har du været en af de commitede typer, der stadig kommer i fitnesscenteret i februar, så ved du også, hvor mange der falder fra. For det er svært at overholde sine nytårsforsætter.

2019 Nyrårs 2019 Memira

De mest almindelige nytårsforsætter handler om, at man skal tabe sig, stoppe med at ryge eller måske vil man gerne læse nogle flere bøger. I et studie foretaget ved Stockholms Universitet angiver hver femte kvinde og hver ottende mand, at de har nytårsforsætter.

Hvordan går det så med at overholde nytårsforsætterne?

Et studie viser at 71%, af de adspurgte efter 4 uger stadig overholder deres nytårsforsæt. Men der fra går det stødt ned ad bakke. Efter et halvt år, er det under halvdelen, der stadig holder ved. Det siges, at det tager 66 dage, at tillægge sig en ny vane. Så når man så langt, har den nye ”vane” gode chancer for at den er kommet for at blive.

Et nytårsforsæt du kan overholde!

Man kan også vælge et nytårsforsæt, der kalder på lidt mindre vedholdenhed, men ikke skaber mindre glæde i hverdagen – hver dag faktisk! Du kan få gjort noget ved dit dårlige syn. Resultatet af en synskorrigerende operation holder nemlig! For din skyld har vi i Memira en 5-års garanti, som  betyder, at kontroller, opfølgning og evt. komplementerende behandling er gratis tilgængeligt for dig.

Hvor længe holder resultatet af en synskorrigerende operation?

En øjenlaser retter den krumningsfejl der er i hornhinden som forårsager langsynethed, nærsynethed og bygningsfejl. Det som øjenlaseren korrigerer, har en varig effekt, såfremt at dit syn har været stabilt forud for behandlingen. Hos os siger vi, at man skal have haft stabilt syn i 2 år, for at blive behandlet med øjenlaser – gangse enkelt for at mindske risikoen for behovet for komplementerende behandling. Resultatet af et linseimplantat, som er den metode, vi benytter, på store synsfejl, har det samme permanente resultat. Det er dog værd at bemærke, at disse behandlinger, skaber de resultater, som de er tiltænkt. De er dog ikke preventive i forhold til sygdomme og alderssynet, som uundgåeligt indtræder omkring 50-årsalderen, hvor du vil begynde at få brug for læsebriller. Alderssynet opstår, når den naturlige linse, der sidder inden i øjet stivner, og dermed får svært ved at tilpasse sig de forskellige afstande. Heldigvis er der også råd for dette – alderssynet kan nemlig korrigeres med en linseudskiftning. Eftersom den synsfejl, man oplever ved alderssyn, stammer fra den linse, der udskiftes, så kommer man ikke til at opleve eller udvikle flere synsfejl resten af livet. Derfor – hvis du vælger et bedre syn, som dit nytårsforsæt, så kommer du faktisk til at kunne overholde det livet ud.

Download din brochure

Jeg er

Fortsæt med at læse

Spar 10.000,- på din grå stær operation

Spar 10.000,- på din grå stær operation

Få foretaget en grå stær operation inden 31 marts 2024 og få forundersøgelse, operation samt kontrol til 19.500 Kr.

Læs mere
Danmark tester synet

Danmark tester synet

Hos Memira støtter vi op om Øjenforeningens budskab om at få testet synet minimum en gang om året. Vidste du at 59% af danskerne er…

Læs mere
Synsudvikling og synsproblemer hos børn

Synsudvikling og synsproblemer hos børn

Hos Memira Eyecenter ved vi hvor vigtigt det er med et godt syn hos børn. Det gælder både i børnehaven, i skole, under udannelse og…

Læs mere

Oftest stillede spørgsmål

Ring til os

Kundeservice
Telefonen har åben:
Man-Tor 08:00 – 17:00
Fre: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book