Hvordan kan en synskorrektion lette mit liv med pollenallergi?

Bruger du linser, og er du pollenallergiker? Stakkels dig! Linser gør ikke noget godt for røde, opsvulmede, kløende øjne. Den allergiske reaktion opstår, når pollen sætter sig i næsen og øjnenes slimhinder. Og faktisk kan der også sætte sig pollen på dine kontaktlinser, uanset hvor rene du ellers holder dem. Når der er pollen i luften, bliver dine øjne mere følsomme og linserne er belastende for øjet, da de f.eks. kan komme til at gnave, hvilket gør øjnene endnu mere røde, og så skal du kontakte din optiker eller din øjenlæge. Det er rigtig godt, hvis du kan aflaste dine øjne og bruge briller i de perioder, hvor der er meget pollen i luften. Men du kan også vælge en mere permanent løsning, som både gør dig fri af briller og linser.

En øjenlaser eller linseudskiftning gør ikke i sig selv nogen forskel for din pollenallergi, men det kan gøre livet lidt lettere, når der er meget pollen i luften. Ved at få korrigeret din synsfejl, bliver du helt fri for at bruge de linser, der er særligt belastende i pollensæsonen. Når du ikke bruger linser, har du også større frihed til at vælge de øjendråber, som kan lindre dine allergiske symptomer.

Vi kan ikke hjælpe dig af med din allergi, men vi kan hjælpe dig af med de linser, der helt unødvendigt irriterer dine røde øjne. 3 ud af 4 kan få rettet deres synsfejl. Uanset om du er nærsynet, langsynet, har bygningsfejl eller alderssyn. En øjenlaserbehandling tager i gennemsnit 30 sekunder pr. øje, og en linseudskiftning 15 minutter pr øje. Og så kan du leve livet! Uden briller og linser.

Test: Hvilken behandling passer til dig

Download din brochure

Jeg er

Fortsæt med at læse

Spar 10.000,- på din grå stær operation

Spar 10.000,- på din grå stær operation

Få foretaget en grå stær operation inden 31 marts 2024 og få forundersøgelse, operation samt kontrol til 19.500 Kr.

Læs mere
Danmark tester synet

Danmark tester synet

Hos Memira støtter vi op om Øjenforeningens budskab om at få testet synet minimum en gang om året. Vidste du at 59% af danskerne er…

Læs mere
Synsudvikling og synsproblemer hos børn

Synsudvikling og synsproblemer hos børn

Hos Memira Eyecenter ved vi hvor vigtigt det er med et godt syn hos børn. Det gælder både i børnehaven, i skole, under udannelse og…

Læs mere

Oftest stillede spørgsmål

Ring til os

Kundeservice
Telefonen har åben:
Man-Tor 08:00 – 17:00
Fre: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book