Sommer i Danmark – 5 idéer

De fleste af os kommer jo nok til at tilbringe sommer i Danmark, og det er jo faktisk slet ikke værst. Det giver også muligheden for at få gjort nogle af de ting vi gerne vil, men ender med at udskyde, under påskuddet ”det gør jeg bare i morgen”.

Vi har samlet et par idéer.

1 – Få trænet dig op til at løbe de 5 km., du har drømt om

Uanset om du er hjemme eller i sommerhus, i byen eller på landet er der smukke ruter, som du kan blive inspireret af. Og der er ingen, der siger, at du skal løbe den samme tur hver gang – udforsk nye stier og stræder.

2- Udlev din hobby

Du har måske gået og drømt om at lave linoleumstryk eller sylte dine egne agurker i årevis. Synk ned i det, dyrk det og nyd at du har tiden til at starte forfra, hvis de første forsøg måske ikke helt når det niveau, du drømmer om.

3 – Fremkald dine billeder

De ligger på din telefon, og du får aldrig kigget på dem. Sæt dig ned, sorter dem og få dem fremkaldt. Vi elsker jo alle sammen at forsvinde ned i gamle fotoalbums, for at mindes mere eller mindre heldige frisure, x-kærester og briller – apropos…

4 – Bliv fri for briller

Få den synskorrigerende behandling, du har gået og overvejet. Du er hurtigt oven på igen, men mange synes det er rart, at have et par dage hjemme efter en øjenlaserbehandling eller linseudskiftning. Memira dækker hele landet, så du kan få din undersøgelse, behandling og kontroller lige der, hvor der passer dig, og du må gerne skifte mellem vores klinikker. Det starter med en undersøgelse.

5- Tag ud og besøge de områder, du længe har tænkt på

Der er sikkert nogle steder du gerne vil se, men der er måske lidt for langt til, at du vil bruge en almindelig søndag på det. Nu har du tiden, til en hyggelig dagstur til Møns Klint, Himmelbjerget eller Grenen. Og hvis du gør det efter din synskorrektion, kan du nyde den skønne natur bag lige præcis de solbriller, der passer dig.

Download din brochure

Jeg er

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Fortsæt med at læse

7 myter om øjenlaser

7 myter om øjenlaser

7 myter om øjenlaser Du har måske hørt om øjenlaser og er lidt usikker på, om alt, hvad du har hørt, er sandt? Det er…

Læs mere
20-20-20- reglen

20-20-20- reglen

Får du trætte øjne af at stirre ind i skærmen? Her er et tip til, hvordan du reducerer din skærmtræthed!

Læs mere
Linseudskiftning – de 7 mest almindelige spørgsmål

Linseudskiftning – de 7 mest almindelige spørgsmål

En linseudskiftning er en operation, som foretages for at gøre dig fri for briller, læsebriller og kontaktlinser. Der er mange forskellige grunde til, at man…

Læs mere

Oftest stillede spørgsmål

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book