Sommer i Danmark – 5 idéer

De fleste af os kommer jo nok til at tilbringe sommer i Danmark, og det er jo faktisk slet ikke værst. Det giver også muligheden for at få gjort nogle af de ting vi gerne vil, men ender med at udskyde, under påskuddet ”det gør jeg bare i morgen”.

Vi har samlet et par idéer.

1 – Få trænet dig op til at løbe de 5 km., du har drømt om

Uanset om du er hjemme eller i sommerhus, i byen eller på landet er der smukke ruter, som du kan blive inspireret af. Og der er ingen, der siger, at du skal løbe den samme tur hver gang – udforsk nye stier og stræder.

2- Udlev din hobby

Du har måske gået og drømt om at lave linoleumstryk eller sylte dine egne agurker i årevis. Synk ned i det, dyrk det og nyd at du har tiden til at starte forfra, hvis de første forsøg måske ikke helt når det niveau, du drømmer om.

3 – Fremkald dine billeder

De ligger på din telefon, og du får aldrig kigget på dem. Sæt dig ned, sorter dem og få dem fremkaldt. Vi elsker jo alle sammen at forsvinde ned i gamle fotoalbums, for at mindes mere eller mindre heldige frisure, x-kærester og briller – apropos…

4 – Bliv fri for briller

Få den synskorrigerende behandling, du har gået og overvejet. Du er hurtigt oven på igen, men mange synes det er rart, at have et par dage hjemme efter en øjenlaserbehandling eller linseudskiftning. Memira dækker hele landet, så du kan få din undersøgelse, behandling og kontroller lige der, hvor der passer dig, og du må gerne skifte mellem vores klinikker. Det starter med en undersøgelse.

5- Tag ud og besøge de områder, du længe har tænkt på

Der er sikkert nogle steder du gerne vil se, men der er måske lidt for langt til, at du vil bruge en almindelig søndag på det. Nu har du tiden, til en hyggelig dagstur til Møns Klint, Himmelbjerget eller Grenen. Og hvis du gør det efter din synskorrektion, kan du nyde den skønne natur bag lige præcis de solbriller, der passer dig.

Download din brochure nu!

Jeg er

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse, der giver svar på om du kan slippe for briller og linser.

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Fortsæt med at læse

Hvilke synsfejl findes – og hvordan korrigerer vi dem?

Hvilke synsfejl findes – og hvordan korrigerer vi dem?

Øjet er et meget komplekst organ, og der er mange faktorer, der kan påvirke dets sundhed og kvaliteten af synet. Med hensyn til synsfejl findes der primært fire typer: nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl og alderssyn.

Læs mere
Information i forbindelse med covid-19

Information i forbindelse med covid-19

Memira er en speciallægepraksis, derfor er alle vores klinikker åbne. Vi følger løbende myndighedernes udmeldinger og lever op til alle gældende regler. Du kan derfor trygt besøge vores klinikker.

Læs mere
Tilgængelighed hos Memira

Tilgængelighed hos Memira

At opleve friheden uden briller og linser er noget, vi i Memira ønsker at kunne tilbyde så mange mennesker som muligt. Hvis du har en øjensygdom, eller er din synsfejl ikke stabil, så siger vi nej tak til at opererer.

Læs mere

Oftest stillede spørgsmål

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book