Sommer i Danmark – 5 idéer

De fleste af os kommer jo nok til at tilbringe sommer i Danmark, og det er jo faktisk slet ikke værst. Det giver også muligheden for at få gjort nogle af de ting vi gerne vil, men ender med at udskyde, under påskuddet ”det gør jeg bare i morgen”.

Vi har samlet et par idéer.

1 – Få trænet dig op til at løbe de 5 km., du har drømt om

Uanset om du er hjemme eller i sommerhus, i byen eller på landet er der smukke ruter, som du kan blive inspireret af. Og der er ingen, der siger, at du skal løbe den samme tur hver gang – udforsk nye stier og stræder.

2- Udlev din hobby

Du har måske gået og drømt om at lave linoleumstryk eller sylte dine egne agurker i årevis. Synk ned i det, dyrk det og nyd at du har tiden til at starte forfra, hvis de første forsøg måske ikke helt når det niveau, du drømmer om.

3 – Fremkald dine billeder

De ligger på din telefon, og du får aldrig kigget på dem. Sæt dig ned, sorter dem og få dem fremkaldt. Vi elsker jo alle sammen at forsvinde ned i gamle fotoalbums, for at mindes mere eller mindre heldige frisure, x-kærester og briller – apropos…

4 – Bliv fri for briller

Få den synskorrigerende behandling, du har gået og overvejet. Du er hurtigt oven på igen, men mange synes det er rart, at have et par dage hjemme efter en øjenlaserbehandling eller linseudskiftning. Memira dækker hele landet, så du kan få din forundersøgelse, behandling og kontroller lige der, hvor der passer dig, og du må gerne skifte mellem vores klinikker. Det starter med en undersøgelse.

5- Tag ud og besøge de områder, du længe har tænkt på

Der er sikkert nogle steder du gerne vil se, men der er måske lidt for langt til, at du vil bruge en almindelig søndag på det. Nu har du tiden, til en hyggelig dagstur til Møns Klint, Himmelbjerget eller Grenen. Og hvis du gør det efter din synskorrektion, kan du nyde den skønne natur bag lige præcis de solbriller, der passer dig.

Download din brochure

Jeg er

Fortsæt med at læse

Spar 10.000,- på din grå stær operation

Spar 10.000,- på din grå stær operation

Få foretaget en grå stær operation inden 31 marts 2024 og få forundersøgelse, operation samt kontrol til 19.500 Kr.

Læs mere
Danmark tester synet

Danmark tester synet

Hos Memira støtter vi op om Øjenforeningens budskab om at få testet synet minimum en gang om året. Vidste du at 59% af danskerne er…

Læs mere
Synsudvikling og synsproblemer hos børn

Synsudvikling og synsproblemer hos børn

Hos Memira Eyecenter ved vi hvor vigtigt det er med et godt syn hos børn. Det gælder både i børnehaven, i skole, under udannelse og…

Læs mere

Oftest stillede spørgsmål

Ring til os

Kundeservice
Telefonen har åben:
Man-Tor 08:00 – 17:00
Fre: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book