Tryg og sikker synskorrigerende øjenoperation

Der er mange ting man kan gøre, når det kommer til at skabe patientsikkerhed og minimere risikofaktorer ved synskorrigerende operationer. På verdensplan er Memira blandt de førende inden for øjenlaser og linseudskiftning – og i Skandinavien er vi størst! Dette skyldes bl.a. vores lange erfaring og høje kompetenceniveau, når det kommer til at tilbyde og udfører trygge og sikre øjenoperationer.

Det er umuligt at garantere mod mindre afvigelser i en kirurgisk virksomhed. Øjenkirurgi er ingen undtagelse, men alvorlige afvigelser fra det forventede resultat er yderst sjældne. Det er dog helt almindeligt, at man føler sig ekstra nervøs, når det lige præcis er øjnene, der skal under behandling.

Memiras sikkerhedsforanstaltninger er bl.a.:

– Vi siger nej til hver femte. Hvis vi under forundersøgelsen finder noget, der kan være en risikofaktor, vil vi ikke til at operer dine øjne. Det er også ret almindeligt, at optikeren beder dig vente i nogle år med at få foretaget operationen, som oftest fordi din synsfejl skal stabiliseres. – Alle vores læger har hver især udført flere tusinde øjenoperationer, og tilsammen har de udført mere end 400.000 operationer. Memira og vores læger udfører mere end halvdelen af alle synskorrigerende operationer i de skandinaviske lande. Kirurgi er et håndværk, herunder også synskorrigerende operationer, og sikkerheden, og dermed trygheden, stiger, jo flere operationer lægen har udført. – Vi giver en unik femårs garanti på din synskorrektion. Med i den garanti er alle efterfølgende kontroller, medicin og komplementerende behandling – hvis nødvendigt. Den pris der fremgår af vores prisliste, er altså den endelige pris. Denne garanti er vi alene om. – Memira har et avanceret kvalitetssystem med flere ansatte, som uafhængigt af den øvrige virksomhed har til opgave at følge op på vores arbejde og løbende forbedre vores resultater. Memiras læger og kvalitetspersonale inviteres hvert år til at tale på internationale kongresser.

Alt dette er unikt for Memira.

Hvad så med risici?

De almindeligste bivirkninger efter en operation er tørre øjne, oplevelse af nedsat kontrast i mørke og haloes eller andre effekter omkring lyskilder. Disse bivirkninger mindskes løbende efter operation og forsvinder sædvanligvis efter nogle måneder. Hos et lille fåtal kan de dog have blivende karakter.

”Hvad er det værste, der kan ske?” er et almindeligt spørgsmål. Svaret er en infektion i øjet efter en operation. Øjet er ekstra følsomt lige efter operationen, og det er meget vigtigt at følge de instrukser man her får. Infektion rammer yderst få, hvis overhoved nogen, om året. Rammes man af infektion, skal man staks behandles med antibiotika. Modtager man ikke denne behandling, er der risiko for en varig synsnedsættelse.

Findes der utilfredse kunder?

Eftersom at afvigelser ikke helt kan undgås, i kirurgisk sammenhæng, findes der desværre altid enkelte personer, som ender med at være utilfredse med resultatet. Udover afvigelser kan utilfredsheden også skyldes for høje forventninger. Derfor bruger vi ved forundersøgelsen meget tid på at sikre, at du forstår, hvilket resultat lige præcis du kan forvente af operationen.

Hvad skal jeg tænke?

Som beskrevet er Memira med sin årelange erfaring og systematiske kvalitetsarbejde kommet langt, og risiciene er i dag meget små ved synskorrigerende operationer. Vi guider dig gennem hele forløbet med klare og tydelige råd og fakta. Vi vil aldrig anbefale dig en behandling, hvis vi vurderer, at der i dit tilfælde optræder risikofaktorer. Når du har dannet dig et samlet overblik over, hvad Memira kan tilbyde, er det op til dig selv, at vurdere disse beskrevne faktorer op mod din lyst til at slippe for briller og linser.

I år har mere end 10.000 kunder valgt Memira til at gennemføre deres synskorrigerende operation. Kundetilfredsheden er helt i top. Du kan læse mere under Vores kunder, på Trustpilot og på Facebook. Beslutter du dig for en operation, er du altså i godt selskab. Det de fleste siger efter et besøg hos Memira er ”Det eneste, jeg fortryder, er, at jeg ikke gjorde det noget før.”

Test: Hvilken behandling passer til dig

Download din brochure

Jeg er

Fortsæt med at læse

Genbrug af briller skaber nyt håb og bæredygtig fremtid.

Genbrug af briller skaber nyt håb og bæredygtig fremtid.

Genbrug af briller skaber nyt håb og bæredygtig fremtid. Hos Memira er vi dedikerede til at forbedre menneskers syn og livskvalitet over hele verden. Vores…

Læs mere
Spar 10.000,- på din grå stær operation

Spar 10.000,- på din grå stær operation

Få foretaget en grå stær operation inden 30 juni 2024 og få forundersøgelse, operation samt kontrol til 19.500 Kr.

Læs mere
Danmark tester synet

Danmark tester synet

Hos Memira støtter vi op om Øjenforeningens budskab om at få testet synet minimum en gang om året. Vidste du at 59% af danskerne er…

Læs mere

Oftest stillede spørgsmål

Ring til os

Kundeservice
Telefonen har åben:
Man-Tor 08:00 – 17:00
Fre: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book