Vi er en nation af synsfejl

70% af den danske befolkning har en synsfejl, som gør dem afhængige af briller eller kontaktlinser. For nogle er tanken om at slippe for briller og kontaktlinser en drøm – for andre en mulighed de ikke anede eksisterede.

Myterne

Der findes en del myter omkring synskorrigerende behandlinger. F.eks. at man ikke kan blive behandlet, hvis man er langsynet eller har bygningsfejl. Det passer dog ikke! Vi behandler alle typer af synsfejl: langsynethed, nærsynethed, bygningsfejl og alderssyn. Det handler bare om at finde den rigtige metode.

Under 45 år – Øjenlaser

Er du under 45 år, vil vi som regel anbefale en øjenlaserbehandling, hvor øjets krumning korrigeres med en laser. Selvebehandlingen er hurtigt overstået, det tager under 1 minut pr. øje, at blive behandlet med laser. I det hele er du på laserstuen i omkring et kvarter, hvorefter du kommer ud i vores hvilerum, hvor du skal sidde  med lukkede øjne en times tid. Du er bedøvet, så behandlingen gør ikke ondt, men nogle synes alligevel, at det er en smule ubehageligt. Du kan se umiddelbart efter operationen og har ikke brug for dine briller eller linser mere. Du skal dog have lukket øjne i de første timer efter operationen, men kan allerede tage på arbejde dagen efter.

Har du meget store synsfejl, vil vi typisk anbefale et linseimplantat, hvor vi operere en linse ind i øjet.

Over 45 år – Linseudskiftning

Er du over 45 år, har du sandsynligvis udviklet alderssyn. Du vil enten have brug for læsebriller, eller du er nødt til at skifte dine enkeltstyrkebriller ud med flerstyrkebriller. Alderssyn kan ikke rettes med øjenlaser, da synsfejlen opstår som følge af at øjets naturlige linse er stivnet, og derfor har mistet evnen til at fokuserer. Her tilbyder vi en linseudskiftning, hvor vi skifter den stive linse ud med en ny syntetisk linse. Denne behandling tager ca. 15 minutter pr. øje, og det gør heller ikke ondt. Selve operationen er den samme, som en grå stær operation, som er den mest udførte operation på verdensplan, forskellen er, at vi benytter en mere avanceret linse, der gør dig fri for briller og linser. Her ser du også skarpt umiddelbart efter operationen.

Alle synsfejl kan også rettes med en linseudskiftning.

Hvad koster det at blive fri for briller og linser?

Ved øjenlaser starter vores priser ved 19.900 kr. og linseudskiftning starter ved 37.900 kr. For at gøre brillefrihed tilgængeligt for så mange som muligt, har vi forskellige delbetalingsløsninger, så du kan afdrage med ned til 399 kr. om måneden – læs mere om vores delbetalingsløsninger her.

For en del vil det i sidste ende være billigere at få lavet en behandling, der gør dem fri for briller og linser, fremfor løbende at skulle udskifte briller og fornye linseabonnementer. Man skal dog ikke vælge operationen for at spare penge, men fordi man er træt af sin løsning med briller eller kontaktlinser.

Har du en særlig operationsforsikring, har du mulighed for at få tilskud gennem danmark.

Hvorfor vælger nogle en øjenoperation?

Årsagerne til at vælge en øjenoperation er mange. Nogle føler sig begrænsede i forhold til at dyrke deres sport, Louise, der sejler, føler sig f.eks. friere når hun er på vandet og ikke skal kæmpe med vand på brillerne, eller linser der flyver ud af hendes øjne. For andre handler det om, at det er lettere på arbejdet: Nicolai der er brandmand, sparer f.eks. tid når han skal ud af sengen om natten. For Klaus, der er jæger, har operationen gjort en stor forskel i hverdagen, fordi han ikke længere skal have en læsebrille på, hver gang han skal se noget på sin telefon.

Vi afviser hver 5.

Sætninger vi hører igen og igen er: ”Jeg fortryder kun, at jeg ikke gjorde det tidligere”, ”Jeg vil heller dét her, end til tandlægen.” og ”Det er det bedste jeg har gjort for mig selv.”

Vi oplever en meget høj tilfredshed blandt vores kunder. Vi afviser hver femte, der kommer til os med drømmen om at slippe for briller og linser. Vi operer nemlig kun, når vi er sikre på, at vi kan lave et godt resultat. Derudover bruger vi ved undersøgelsen, meget tid på at forventningsafstemme og sætte os ind i vores kundes synsbehov. Nogle gange er afvisningen “endelig”, andre gange siger vi, at der skal gå et år eller to mere, før vi evt. vil opererer. Det kan f.eks. være hvis styrkerne ikke har været stabile i minimum 2 år, eller hvis ens alderssyn ikke er udviklet “nok”. Du kan være sikker på, at vi ikke godkender dig til behandling, før vi mener, at du vil få det maksimale udbytte ud af behandlingen.

Trustpilot har mere end 600 personer beskrevet deres personlige forløb hos Memira.

Overvejer du en hverdan fra for briller og linser? Book en undersøgelse og få svar på, om du kan slippe for briller og linser.

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Fortsæt med at læse

Hvad er grå stær

Hvad er grå stær

Hvad er grå stær? Har det noget med fugle at gøre? Hvorfor udvikler man det og hvordan behandles det?

Læs mere
Hvorfor vælge Memira?

Hvorfor vælge Memira?

Der er mange gode grunde til at vælge Memira. Bl.a. vores specialuddannede personale, lange erfaring og vores dedikerede kvalitetsarbejde.

Læs mere
13 fun facts om øjet

13 fun facts om øjet

Øjet er et fantastisk organ! Det står for 80% af de sanseindtryk vi får i løbet af en dag. Man kalder det for sjælens spejl, og det er mere unikt end et fingeraftryk. Som de øjennørder vi er, har vi her samlet en liste men fun facts om øjet!  

Læs mere

Chat med os

Chat med kundeservice

Udenfor vores åbningstider
Man - Tors 08:00 - 17:00 Fredag 08:00 - 15:30
chatter du med vores chatbot.

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book