Vi følger dig hele vejen

Du er den vigtigste for os!

I Memira er det vigtigt for os, at du føler dig velinformeret under hele dit forløb hos os. Det gælder altså ikke kun på selve behandlingsdagen, men også op til din forundersøgelse, i dagene op til din behandling og i tiden efter. Det er derfor vigtigt, at du fortæller os om alle dine ønsker og behov, så vi kan sørge for at du får det bedste forløb.

Hvis du f.eks. ikke er særlig godt kendt i det område, hvor du skal behandles, så kan vi hjælpe dig med at finde vej og parkeringsmuligheder. Vi kan sende dig en beskrivelse på forhånd, eller du kan ringe, når du er ved at være der, så guider vi dig. Efter din behandling, må du ikke selv køre bil, pga. den medicin du har fået. Hvis du ikke har nogen til at hente dig, kan vi hjælpe dig med at skaffe en taxa. Vi følger dig også gerne ud til taxaen.

Her er en liste over ting, som måske er vigtige for dig at tænke over og få afklaret før behandlingen:

 • Hvor ligger klinikken?
 • Kan I bestille en taxa for mig?
 • Kan I ringe til min familie eller ven, når jeg skal hjem?
 • Hvordan kommer jeg lettest med det offentlige, når jeg skal hjem?
 • Hvad vil jeg gerne drikke?
 • Kan jeg tage mad med ind på klinikken?
 • Jeg fryser tit, skal jeg tage et par sokker med?
 • Må jeg tage en ven med?
 • Hvem støtter mig under behandlingen?
 • Hvem kan jeg ringe til, når jeg er kommet hjem?
 • Jeg har nogle religiøse retningslinjer, som jeg skal følge, hvordan gør vi det bedst?

Vi er her for dig, med målet om, at gøre oplevelsen så god som muligt ved at tilpasse os dine behov, så godt som det er muligt. Derfor,  jo mere vi ved på forhånd, jo bedre.

Download din brochure

Jeg er

Fortsæt med at læse

Genbrug af briller skaber nyt håb og bæredygtig fremtid.

Genbrug af briller skaber nyt håb og bæredygtig fremtid.

Genbrug af briller skaber nyt håb og bæredygtig fremtid. Hos Memira er vi dedikerede til at forbedre menneskers syn og livskvalitet over hele verden. Vores…

Læs mere
Spar 10.000,- på din grå stær operation

Spar 10.000,- på din grå stær operation

Få foretaget en grå stær operation inden 30 juni 2024 og få forundersøgelse, operation samt kontrol til 19.500 Kr.

Læs mere
Danmark tester synet

Danmark tester synet

Hos Memira støtter vi op om Øjenforeningens budskab om at få testet synet minimum en gang om året. Vidste du at 59% af danskerne er…

Læs mere

Oftest stillede spørgsmål