Vi følger dig hele vejen

Du er den vigtigste for os!

I Memira er det vigtigt for os, at du føler dig velinformeret under hele dit forløb hos os. Det gælder altså ikke kun på selve behandlingsdagen, men også op til din undersøgelse, i dagene op til din behandling og i tiden efter. Det er derfor vigtigt, at du fortæller os om alle dine ønsker og behov, så vi kan sørge for at du får det bedste forløb.

Hvis du f.eks. ikke er særlig godt kendt i det område, hvor du skal behandles, så kan vi hjælpe dig med at finde vej og parkeringsmuligheder. Vi kan sende dig en beskrivelse på forhånd, eller du kan ringe, når du er ved at være der, så guider vi dig. Efter din behandling, må du ikke selv køre bil, pga. den medicin du har fået. Hvis du ikke har nogen til at hente dig, kan vi hjælpe dig med at skaffe en taxa. Vi følger dig også gerne ud til taxaen.

Her er en liste over ting, som måske er vigtige for dig at tænke over og få afklaret før behandlingen:

 • Hvor ligger klinikken?
 • Kan I bestille en taxa for mig?
 • Kan I ringe til min familie eller ven, når jeg skal hjem?
 • Hvordan kommer jeg lettest med det offentlige, når jeg skal hjem?
 • Hvad vil jeg gerne drikke?
 • Kan jeg tage mad med ind på klinikken?
 • Jeg fryser tit, skal jeg tage et par sokker med?
 • Må jeg tage en ven med?
 • Hvem støtter mig under behandlingen?
 • Hvem kan jeg ringe til, når jeg er kommet hjem?
 • Jeg har nogle religiøse retningslinjer, som jeg skal følge, hvordan gør vi det bedst?

Vi er her for dig, med målet om, at gøre oplevelsen så god som muligt ved at tilpasse os dine behov, så godt som det er muligt. Derfor,  jo mere vi ved på forhånd, jo bedre.

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Fortsæt med at læse

Hvad er grå stær

Hvad er grå stær

Hvad er grå stær? Har det noget med fugle at gøre? Hvorfor udvikler man det og hvordan behandles det?

Læs mere
Hvorfor vælge Memira?

Hvorfor vælge Memira?

Der er mange gode grunde til at vælge Memira. Bl.a. vores specialuddannede personale, lange erfaring og vores dedikerede kvalitetsarbejde.

Læs mere
13 fun facts om øjet

13 fun facts om øjet

Øjet er et fantastisk organ! Det står for 80% af de sanseindtryk vi får i løbet af en dag. Man kalder det for sjælens spejl, og det er mere unikt end et fingeraftryk. Som de øjennørder vi er, har vi her samlet en liste men fun facts om øjet!  

Læs mere

Chat med os

Chat med kundeservice

Udenfor vores åbningstider
Man - Tors 08:00 - 17:00 Fredag 08:00 - 15:30
chatter du med vores chatbot.

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book