Nyd sommeren
- uden briller og linser!

Book undersøgelse idag - spar 50%

Begrænset antal! Kun 200 undersøgelser til salg – normalpris 300 kr.

Gælder alle nye undersøgelser booket i perioden fra den 3. april – 31. maj 2017. Undersøgelsen skal være udført senest den 1. juli 2017.

Peter Sahlberg - surfer

"Nu – næsten efter et år efter operationen – har jeg svært ved at overhovedet at huske alle de mange års problemer med tørre, sandede – eller endnu værre – tabte linser og glemte briller. En helt magisk frihed. Det eneste jeg fortryder er, at jeg ikke fik foretaget min operation meget før!"

Se flere kundehistorier

Ved undersøgelsen møder du en af vores specialiserede optikere og får svar på:

 • Om du kan få lavet en øjenlaser eller linseudskiftning
 • Hvilken metode der er bedst for dig
 • Hvad prisen for eventuel behandling bliver
 • Alle dine spørgsmål og overvejelser
Begrænset antal! Kun 200 stk.

 

Sådan foregår det:

 1. Undersøgelse

  Det første, du skal gøre er at booke tid til en uforpligtende undersøgelse, hvor vi finder ud af, om det er muligt for dig at få foretaget en synskorrigerende operation. Memiras specialuddannede optiker vil i løbet af en time gennemføre en grundig og omsorgsfuld undersøgelse af dit syn og dine øjne, fortælle dig om hvad du kan forvente dig af behandlingen, samt svare på alle dine spørgsmål. Læs mere om den professionelle undersøgelse her.
 2. Øjenlaser

  Hvis du tilhører de cirka 80%, der er egnet til en øjenlaser, så booker optikeren – såfremt du er indforstået med det – en tid til din operation. På selve operationsdagen møder du først øjenlægen, som vil foretage sin egen uafhængige undersøgelse og derefter udføres selve operationen med øjenlaser. Det tager cirka 30 minutter. Herefter får du lov til at slappe lidt af i vores hvilerrum, inden du kan tage hjem. Læs mere om øjenlaser her.
 3. Kontroller og opfølgning

  De allerfleste ser godt allerede samme aften de har fået lavet deres øjenlaser og de kan uden problemer gå på arbejde dagen efter. Du får øjendråber med hjem, som du skal benytte dig af under helingsperioden og du vil også få særlige instrukser for, hvordan du skal forholde dig i den første tid efter operationen. Du vil desuden blive kaldt ind til flere kontroller. I sjældne tilfælde er der behov for en supplerende operation for at opnå det ønskede resultatet. Alt dette indgår dog i prisen for øjenlaser.
 4. Hvad koster det?

  Pris
  Øjenlaser koster fra 19.900 kr. hvis du vælger at betale det hele på én gang. Hos Memira tilbyder vi dog også attraktive finansieringsaftaler med mulighed for delbetaling og lav månedlig ydelse. Prisen er for begge øjne og inkluderer alle de lægemidler og kontroller der behøves. Se vores komplette prisliste her. Desuden indgår vores unikke 5-års tryghedsgaranti, som indebærer at alt indgår i prisen og at Memira står for supplerende behandling, såfremt den opererede synsfejl skulle behøve yderligere korrektion.
Begrænset antal! Kun 200 stk.

 

Memiras unikke Tryghedsgaranti indebærer:

 • Gratis kontroller og undersøgelser i 5 år
 • Gratis supplerende behandling i 5 år
 • 24-timers vagttelefon, hvis du har spørgsmål efter din operation
 • Fri afbenyttelse af alle vores klinikker i Skandinavien