Lev livet - uden briller og linser!

  • Book undersøgelse - find ud af om du er egnet til en øjenlaser eller en linseudskiftning
  • Nyd sommeren uden briller og linser!
  • 5 års tryghedsgaranti på alle vores behandlinger
Book nu!
Book
Online
i dag!
En helt magisk frihed. Det eneste jeg fortryder er, at jeg ikke fik foretaget min operation meget før!
Peter Sahlberg

Peter Sahlberg driver to spændende rejsebureauer; Surfakademin - som lærer folk at surfe overalt i verden hele året rundt, og det nystartede Yogiakademin - som tilbyder rejser med yoga og meditation på skemaet. Læs hvordan kontaktlinserne hæmmede Peter i at leve livet og fange den perfekte bølge.

Eftersom jeg arbejder med min passion, så lever jeg et utroligt aktivt liv, hvor jeg er i fysisk bevægelse hver eneste dag. Når jeg ikke surfer, så svømmer jeg, dyrker yoga eller er ude og løbe. Jeg har været nærsynet siden jeg var 15 år, og jeg havde en rigtig grel synsfejl på -3,25 og tilmed en irriterende bygningsfejl at deale med. Jeg brugte både briller og linser. Når jeg tabte linserne – hvilket let sker når man er fysisk aktiv – blev jeg halvblind. Og bare dét at være vide at jeg havde tabt dem, gjorde mig mere forsigtig, hvilket hæmmede min surfing – fremfor alt når de større bølger kom. Jeg besluttede mig derfor for at undersøge om jeg kunne få foretaget en øjenoperation.

Ved undersøgelsen hos Memira fik jeg at vide, at jeg kunne få foretaget en LASEK-operation. Jeg havde stor tillid til både optikeren og lægen, hvilket var afgørende for min beslutning om at få foretaget operationen. Jeg var meget spændt i timerne inden, idet jeg havde hørt forskellige meninger om hvor vidt indgrebet gjorde ondt eller var smertefrit. Operationen gik overraskende hurtigt og smidigt. Der gik et par timer, hvor jeg ligesom bare ventede på reaktionen. Og så kom den… så eftertrykkeligt. Øjnene sved utroligt meget og jeg blev lidt ved siden af mig selv. Var der gået noget galt, brugte jeg de bedøvende dråber rigtigt – skulle det virkelig gøre så vildt ondt? Da var det virkelig rart at kunne ringe til akutnummeret, som jeg fik udleveret i forbindelse med operationen og lige få afstemt situationen og beroliget. Efter nogle dage stoppede smerterne og efter yderligere 2 måneder så jeg alt i HD.

Nu – næsten efter et år efter operationen – har jeg svært ved at overhovedet at huske alle de mange års problemer med tørre, sandede – eller endnu værre – tabte linser og glemte briller. En helt magisk frihed. Det eneste jeg fortryder er, at jeg ikke fik foretaget min operation meget før!

 

 

Sådan foregår det:

1. Undersøgelse

Det første, du skal gøre er at booke tid til en uforpligtende undersøgelse, hvor vi finder ud af, om det er muligt for dig at få foretaget en synskorrigerende operation.

Når du ankommer til Memira byder vores klinikansvarlige dig velkommen og viser dig til rette, inden optikeren henter dig. Memiras specialuddannede optiker vil i løbet af en time gennemføre en grundig og omsorgsfuld undersøgelse af dit syn og dine øjne, fortælle dig om hvad du kan forvente dig af behandlingen, samt svare på alle dine spørgsmål.

2. Øjenlaser

Hvis du tilhører de cirka 80%, der er egnet til en øjenlaser, så booker optikeren – såfremt du er indforstået med det – en tid til din operation.

På selve operationsdagen møder du først øjenlægen, som vil foretage sin egen uafhængige undersøgelse og derefter udføres selve operationen med øjenlaser. Det tager cirka 30 minutter. Herefter får du lov til at slappe lidt af i vores hvilerrum, inden du kan tage hjem.

3. kontroller og opfølgning

Langt de fleste ser godt allerede samme aften, de har fået lavet deres øjenlaser, og de kan uden problemer gå på arbejde dagen efter.

Du får øjendråber med hjem, som du skal benytte dig af under helingsperioden og du vil også få særlige instrukser for, hvordan du skal forholde dig i den første tid efter operationen. Du vil desuden blive kaldt ind til flere kontroller. I sjældne tilfælde er der behov for en supplerende operation for at opnå det ønskede resultatet. Alt dette indgår dog i prisen for øjenlaser.

4. Hvad koster det?

Øjenlaser koster fra 19.900 kr. hvis du vælger at betale det hele på én gang.

Hos Memira tilbyder vi dog også attraktive finansieringsaftaler med mulighed for delbetaling over længere tid. Prisen er for begge øjne og inkluderer alle de lægemidler og kontroller der behøves. Se vores komplette prisliste her. Desuden indgår vores unikke 5-års tryghedsgaranti, som indebærer at alt indgår i prisen og at Memira står for supplerende behandling, såfremt den opererede synsfejl skulle behøve yderligere korrektion.

Tryghedsgaranti
Memiras unikke Tryghedsgaranti indebærer:
  • Gratis kontroller og undersøgelser i 5 år
  • Gratis supplerende behandling i 5 år
  • 24-timers vagttelefon, hvis du har spørgsmål efter din operation
  • Fri afbenyttelse af alle vores klinikker i Skandinavien

Som kunde hos Memira ønsker vi, at du altid skal føle dig tryg.

Hos os indgår derfor – udover selve operationen, også alle de lægemidler og genbesøg, som du får behov for.

Desuden er du som kunde altid dækket af vores unikke Tryghedsgaranti, hvor vi sikrer dig i hele 5 år. Garantien indebærer at Memira – såfremt det behøves – bekoster supplerende behandling, såfremt dit syn skulle forværres indenfor en periode på 5 år efter din operation. Samtidig er du naturligvis også dækket af en patientforsikring.

Med Memiras Tryghedsgaranti er du desuden velkommen til at benytte hvilken som helst af vores klinikker i hele Skandinavien. Uanset hvor du har fået foretaget din forundersøgelse eller operation.

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book