Lev livet uden briller og linser!

Som kunde hos Dansk Firmapension har du adgang til en hel unik rabat på din synskorrigerende operation hos Memira.

Når du er på arbejde eller giver den gas med træning. Når du leger med børnene eller sidder og læser. Når du laver mad i røg og damp eller nyder ferien ved vandet eller i sneen…

Der er rigtig mange situationer, hvor det ikke er lykken at være afhængig af briller, læsebriller eller kontaktlinser. Brilleglassene bliver fedtede, våde, dugger eller stellet glider ned på næsen. Linserne “svømmer” rundt i øjnene, generer, tørrer eller falder sågar ud.

At være afhængig af et synshjælpemiddel kan være utroligt begrænsende og irriterende – og så bliver det endda hurtigt dyrt i længden. Det ved enhver, der er nærsynet, langsynet har bygningsfejl eller har fået alderssyn. Men heldigvis tilbyder Memira løsningen på dette problem, i form af en øjenlaser eller linseudskiftning, der betragtes som et trygt alternativ til briller og linser.

Læs mere om vores operationer her.

Rabataftale

Som kunde i Dansk Firmapension, tilbydes du en gratis undersøgelse på én af Memiras 7 danske klinikker. Du får desuden en særlig fordelagtig rabat i forbindelse med din synskorrigerende operation.* Husk at medbringe dit kundenummer/bevis fra Dansk Firmapension ved undersøgelsen, så du kan gøre brug af rabatten.

  • Gratis undersøgelse (normalpris kr. 300)
  • Kr. 3.000 i rabat på alle operationer (kr. 1.500 pr. øje) eller 36 md. rentefri delbetaling

Ved undersøgelsen, der varer ca. 1 time, finder vores specialuddannede optiker ud af, om din synsfejl kan korrigeres og i så fald – hvilken metode, der passer dig bedst. Du behøver altså ikke at have besluttet dig for at blive opereret, når du booker en tid – undersøgelsen er nemlig ganske uforpligtende.

Slip for besværet med uskarpt syn og besværlige briller og linser – book tid til en undersøgelse i dag. Udfyld formularen herunder, så vil du meget snart blive ringet op af vores kundecenter.

*Rabataftalen kan ikke kombineres med andre kampagner eller tilbud.

Memira korrigerer alle synsfejl; nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl og alderssyn.
Vores kirurger opererer sammenlagt mere end 20.000 øjne hvert eneste år. Det gør os til den største udbyder af synskirurgi i hele Skandinavien.

Ring til os

Kundcenter
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book