Sommeråbent: Book undersøgelse >>

Gå på jagt med skarpt syn
- uden briller og linser!

Som medlem af Danmarks Jægerforbund får du 3000 kr. i rabat på en øjenlaser eller en linseudskiftning hos Memira*.

Book nu!
Rabat + gratis
under
søgelse

værdi 3300,-
"Når jeg så er på jagt, så er det jo træls at bruge briller."
Klaus

For snart 20 år siden, blev jeg laseropereret, fordi jeg så meget dårligt. Jeg kunne ikke genkende folk, jeg kendte på 10 meters afstand, så dårligt så jeg. Og lige fra jeg kom ud fra laseroperationen kunne jeg se knivskarpt. Det er jo simpelthen en helt utrolig oplevelse, at kunne det. Det var simpelthen så positivt, så jeg vidste, at hvis mit syn senere ville blive ringere, så ville jeg ind og opereres igen.

Jeg er landmand, og jeg interesserer mig jo noget for jagt, fordi jeg synes det er en dejlig hobby, og man kommer ud i naturen. Når jeg så er på jagt, så er det jo træls at bruge briller. Førhen, der havde jeg jo briller, og jeg skulle have briller på, når jeg skulle se langt, og hvis jeg så lige skulle sende en sms, eller kigge på et eller andet andet, så skulle man have brillerne af, og nogle andre briller på. Så det gør en kæmpe forskel at være blevet opereret, så jeg er fri for det.

Jeg har fået sådan en linseoperation, hvor jeg har fået min egen linse skiftet ud med flerstyrkelinser. Og det virker helt perfekt. Det er dejligt. Det giver så meget ekstra livskvalitet.

Tag på din næste jagt uden briller og linser

Som medlem af Danmarks jægerforbund får du 3000 kr. i rabat på en øjenlaser eller en linseudskiftning hos Memira*. Lige nu få du også din undersøgelse inden din synskorrigerende operation helt gratis (værdi 300 kr).

 

 

Sådan foregår det:

1. Undersøgelse

Det første, du skal gøre er at booke tid til en uforpligtende undersøgelse, hvor vi finder ud af, om det er muligt for dig at få foretaget en synskorrigerende operation.

Når du ankommer til Memira byder vores klinikansvarlige dig velkommen og viser dig til rette, inden optikeren henter dig. Memiras specialuddannede optiker vil i løbet af en time gennemføre en grundig og omsorgsfuld undersøgelse af dit syn og dine øjne, fortælle dig om hvad du kan forvente dig af behandlingen, samt svare på alle dine spørgsmål.

2. Øjenlaser

Hvis du tilhører de cirka 80%, der er egnet til en øjenlaser, så booker optikeren – såfremt du er indforstået med det – en tid til din operation.

På selve operationsdagen møder du først øjenlægen, som vil foretage sin egen uafhængige undersøgelse og derefter udføres selve operationen med øjenlaser. Det tager cirka 30 minutter. Herefter får du lov til at slappe lidt af i vores hvilerrum, inden du kan tage hjem.

3. kontroller og opfølgning

Langt de fleste ser godt allerede samme aften, de har fået lavet deres øjenlaser, og de kan uden problemer gå på arbejde dagen efter.

Du får øjendråber med hjem, som du skal benytte dig af under helingsperioden og du vil også få særlige instrukser for, hvordan du skal forholde dig i den første tid efter operationen. Du vil desuden blive kaldt ind til flere kontroller. I sjældne tilfælde er der behov for en supplerende operation for at opnå det ønskede resultatet. Alt dette indgår dog i prisen for øjenlaser.

4. Hvad koster det?

Øjenlaser koster fra 19.900 kr. hvis du vælger at betale det hele på én gang.

Hos Memira tilbyder vi dog også attraktive finansieringsaftaler med mulighed for delbetaling over længere tid. Prisen er for begge øjne og inkluderer alle de lægemidler og kontroller der behøves. Se vores komplette prisliste her. Desuden indgår vores unikke 5-års tryghedsgaranti, som indebærer at alt indgår i prisen og at Memira står for supplerende behandling, såfremt den opererede synsfejl skulle behøve yderligere korrektion.

*For at være berettiget til rabat skal du have oplyst, at du er medlem af Danmarks Jægerforbund forud for operationen. Rabatten kan ikke opnås med tilbagevirkende kraft. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. 

Tryghedsgaranti
Memiras unikke Tryghedsgaranti indebærer:
  • Gratis kontroller og undersøgelser i 5 år
  • Gratis supplerende behandling i 5 år
  • 24-timers vagttelefon, hvis du har spørgsmål efter din operation
  • Fri afbenyttelse af alle vores klinikker i Skandinavien

Som kunde hos Memira ønsker vi, at du altid skal føle dig tryg.

Hos os indgår derfor – udover selve operationen, også alle de lægemidler og genbesøg, som du får behov for.

Desuden er du som kunde altid dækket af vores unikke Tryghedsgaranti, hvor vi sikrer dig i hele 5 år. Garantien indebærer at Memira – såfremt det behøves – bekoster supplerende behandling, såfremt dit syn skulle forværres indenfor en periode på 5 år efter din operation. Samtidig er du naturligvis også dækket af en patientforsikring.

Med Memiras Tryghedsgaranti er du desuden velkommen til at benytte hvilken som helst af vores klinikker i hele Skandinavien. Uanset hvor du har fået foretaget din forundersøgelse eller operation.