Sommeråbent: Book undersøgelse >>

Tidlig julegave!

Vi ønsker at takke alle for den store deltagelse i Memiras forbrugerundersøgelse.

Vi oplevede stor interesse blandt danskerne for at deltage i vores undersøgelse og fik i den forbindelse også rigtig mange henvendelser fra personer, der ønskede at vide mere om deres muligheder for at slippe for at bruge briller og linser.  Resultaterne af undersøgelsen er ekstremt brugbare og vi vil derfor gerne takke alle jer, der bidrog til at gøre os klogere på danskernes holding til synskirurgi! Læs mere om resultaterne her.

For at vise  vores taknemmelighed overfor alle jer der deltog, tilbyder vi – som noget ganske unikt og i en yderst begrænset periode:*

3.000 kr. i rabat på din øjenoperation

 

*Operationen skal bookes i perioden 23/11 2015 – 15/1 2016, og gennemføres inden den 31/1 2016. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre kampagner eller rabatter. Bemærk venligst, at formularen herunder skal udfyldes, for at din rabat registreres.

Konklusion på Memiras forbrugerundersøgelse

Den store deltagelse i vores undersøgelse (i alt 2.331 besvarelser) har givet os et utroligt godt indblik i, hvad danskerne vægter højest, når de skal slippe for briller og linser. Men ganske overordnet kan man sige, at Memira indfrier danskernes ønsker og forventninger. – og det vil vi fremover gøre meget mere ud af at kommunikere. Læs mere om resultaterne fra forbrugerundersøgelsen her.