Lev livet uden briller og kontaktlinser!

Føles armene lidt for "korte" og teksten på mobilen pludselig meget svær at læse?

Lasse Madsen er stenhugger og lerdueskytte. En linseudskiftning forandrede hans liv.
Inger Marklund lever for sine heste. Hun har fået foretaget en linseudskiftning, så hun fortsat kan dyrke sin passion.
Robert Sørlies arbejde som brandmand blev mere sikkert, efter han fik foretaget en linseudskiftning og ikke længere skulle holde styr på brillerne.

Selvom det kan være til stor irritation, så har denne ændring i synet en hel naturlig forklaring.
Når vi nærmer os 50-års alderen, eller allerede har passeret denne dejlige mærkedag, så vil de fleste af os nemlig have udviklet det, som man kalder alderssyn. Alderssyn er typisk kendetegnet ved, at ”armene føles lidt for korte”, når man skal læse noget. Man ses ofte lave mange sjove grimasser, blot for at kunne fokusere på at læse noget småt, på eksempelvis mobilen, cykelcomputeren eller noget helt tredje.

Der findes måder at håndtere problemet på. Men læsebriller er ikke altid lige sjove og har man oven i købet også en synsfejl fra tidligere, så kan det hurtigt blive både meget besværligt og meget dyrt at finde en god løsning i det daglige. Hvis du er en af de mange, der er træt af, at bruge briller og linser – så book tid til en gratis forundersøgelse – og hør mere om den løsning, som vi kan tilbyde dig.

BOOK DIN GRATIS UNDERSØGELSE NU!

Udfyld dit navn og telefonnummer længst nede på siden, så ringer vi til dig for at booke en dag ind i kalenderen, hvor du kan komme ind til din forundersøgelse. Du kan også vælge selv at ringe til os på tlf. 88 80 28 00.

Memiras øjenlæger fortager hvert år mere end 10.000 linseudskiftninger, der hjælper vores kunder med at slippe for at bruge et synshjælpemiddel.

Vi kan afhjælpe alle typer af synsfejl; alderssyn, nærsynethed, langsynethed og bygningsfejl. Operationen er smertefri og du kan være tilbage på dit arbejde allerede dagen efter. Resultatet er permanent og holder således livet ud. De fleste slipper helt for at skulle bruge briller efterfølgende, og et fåtal får kun behov for at anvende briller i særlige synskrævende situationer. Som en særlig ”ekstra gevinst” ved linseudskiftning, så eliminerer du samtidig risikoen for at udvikle grå stær i fremtiden.

Book en dag ind i kalenderen, hvor du kan komme ind til din undersøgelse!

Ring til os

Kundcenter
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book