Kundecenter

Gratis informationsaften
om brille- og linsefrihed

København
13. maj 2019
Kl. 18.00-20.00


Memira
Banegårdspladsen 1
1570 København V

Drømmer du om et liv uden læsebriller, briller og kontaktlinser?

Ved vores intime informationsaften får du dyb indsigt i dine muligheder for at starte et liv uden læsebriller, briller og kontaktlinser.
Vi fortæller om vores forskellige behandlingsmuligheder, og du møder en af vores kunder, som har fået foretaget en linseudskiftning. Vedkommende fortæller om forløbet før, under og efter sin brillefrihed.  Ved informationsaftenen tilbyder vi dig en gratis vurdering af, om du er egnet til behandling.

Tilmeld dig via formularen nedenfor, vi har et begrænset antal pladser, derfor er din tilmelding bindende. Hvis du bliver forhindret i at deltage, hører vi meget gerne fra dig, så vi kan give din plads til en anden.

Vi glæder os til at se dig.

Tilmeld dig

Alder

Forløbet for aftenen

Formålet med vores informationsaften er, at du bliver velinformeret og får et ærligt indblik i vores behandlingsmuligheder. Derfor møder du både fagpersonale og en behandlet patient, som du kan stille spørgsmål.Dine værter er optometrist Bonnie og Kenneth, som trygt leder dig gennem vores behandlingsmuligheder og svarer på spørgsmål.

På mødet vil du bl.a. få svar på følgende spørgsmål:
• Hvad bør du tænke på, inden du får foretaget en øjenoperation?
• Hvad indebærer Memiras 5 års Tryghedsgaranti?
• Hvor erfaren er kirurgen, der skal operere dig?
• Hvad koster det at slippe for briller og kontaktlinser?

Ulla, der selv er blevet brillefri gennem en linseudskiftning hos Memira, vil desuden beskrive sit eget forløb hos Memira.

Vi serverer lidt at drikke og snacks.

I dag er mit syn lige så godt, som det var med de allerbedste briller og linser. Mine øjne er ikke blevet som da jeg var 16 år, men jeg er rigtig godt tilfreds med resultatet. Selvom jeg trænede helt vildt ville mit maveskind jo heller ikke blive, som da jeg var 16 år.
Ulla

Den væsentligste grund til at jeg fik operationen, var at jeg begyndte at få problemer med mine kontaktlinser, jeg har brugt linser siden jeg var ca 20 år. Med alderen var mine øjne blevet mere tørre og det var et problem at have linser på hele dagen/aften. Derudover var jeg også blevet langsynet, så det var lige pludselig blevet nødvendig med læsebriller/skærmbriller og jeg har altid synes det var træls at bruge briller, så det irriterede mig også meget.

Informationsaftener i hele landet

Vi afholder løbende informationsaftener rundt omkring i landet.
Se hvornår det næste møde er planlagt nær dig.

Informationsaften Memira