Kundecenter

Memira øjenklinik Herning

Memira er størst i Skandinavien inden for øjenlaser og linseudskiftning. Vi behandler alle synsfejl; nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl og alderssyn.

Memira Herning

NytSyn i Herning er certificeret Memira partner. Det vil sige, at man i butikken kan blive undersøgt i forhold til, at finde ud af om man er egnet til en operation, og efterfølgende gå til sine kontrolbesøg i samme klinik. Selve operationen vil blive foretaget i Århus eller Kolding, hvor vi opererer. Som certificeret Memira partner har Tommy modtaget specialuddannelse fra Memiras kvalitetsansvarlige og derigennem opnået kompetencer i forhold til synskirurgi.

Du finder vores certificerede Memira Partner i Bredgade 15, 7400 Herning. Her vil du blive budt varmt velkommen af et yderst kompetent og nærværende personale, som følger dig gennem hele processen med undersøgelse, information omkring operation og efterfølgende de nødvendige kontroller. Derved kan du altid føle dig i helt trygge hænder.

Vi glæder os til at byde dig velkommen og hjælpe dig til et friere liv uden briller og linser.

Retninger i Google Maps Find os

Du finder os i gågaden i Herning

Butikken ligger på Bredgade 15 i forlængelse af Bryggergade, som er en sidegade til gågaden.
Der er 5 minutters gang fra banegården . Kommer du i bil er der 2 timers parkering i Bryggergade og 3 timers parkering i Dalgasgades Parkeringshus.

1. Personoplysninger
2. Find tider
3. Gennemse bookning
4. Bekræftelse

Find tider