Memira Eyecenter Herning

Bliv undersøgt, og find ud af om du kan slippe af med briller og linser hos NytSyn i Herning der er certificeret Memira partner. Vi retter alle synsfejl; nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl (astigmatisme) og alderssyn.

Butikken i Herning er resultatet af et omfattende optikersamarbejde, hvor Tommy er blevet specialuddannet, af vores kvalitetschef, i at udføre såvel undersøgelser som efterkontroller vedrørende synkirurgi. Anders vil sikre, at du kommer trygt igennem forløbet, uden bekymringer eller ubesvarede spørgsmål. Memira er størst i Skandinavien inden for øjenlaser og linseudskiftning, og alle vores operationer er indbefattet af vores 5 års-tryghedsgaranti.

Undersøgelsen

Det hele begynder med en ganske uforpligtende undersøgelse, her møder du vores optiker Tommy. Han vil i løbet af en times tid give dig svar på, om du i det hele taget er egnet til en synskorrigerende behandling – i Memira afviser vi hver femte, fordi de af den eller anden grund ikke er egnede til en operation. Er du egnet, vil Tommy anbefale dig en operationsmetode og gennemgå den med dig. Vi har kort ventetid – og du kan som regel få en tid til undersøgelse allerede i indeværende uge. Hvis du til daglig bruger kontaktlinser, skal du dog være linsefri fem dage før du kommer til din undersøgelse. Læs mere om undersøgelsen her.

Selve operationen udføres på vores klinik i Aarhus, men undersøgelsen før og kontrollerne efter foregår hos Tommy i Herning.

Spørgsmål?

Hos Memira i Herning er det dig, der er i fokus! Vi tager os derfor god tid til at besvare alle dine spørgsmål om øjenoperationer, betalingsmuligheder osv. Vi inviterer også løbende til hyggelige informationsaftener, hvor vi fortæller om brille- og linsefrihed, og du har mulighed for at stille spørgsmål. Hold øje med og tilmeld dig vores næste gratis informationsaften her.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Memira Herning!

Du finder os i gågaden i Herning

Butikken ligger på Bredgade 15 i forlængelse af Bryggergade, som er en sidegade til gågaden.
Der er 5 minutters gang fra Banegården . Kommer du i bil, er der 2 timers parkering i Bryggergade og 3 timers parkering i Dalgasgades Parkeringshus.

Book tid til undersøgelse

4. Bekræftelse
Bruger du kontaktlinser?
Jeg er

Kontakt Herning

Herning

Bredgade 15
7400 Herning

88802800

Klinikansvarlig

Tommy Lønberg-Frank

Åbningstider

Mandag – Fredag09:30 – 17:30
Lørdag09:30 – 12:00
SøndagLukket