Memira Sønderborg

Kom til forundersøglese, og find ud af om du kan slippe af med dine briller og linser, hos Memiras certificerede partner Fahrendorff Optik i Sønderborg. Vi retter alle synsfejl; nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl (astigmatisme) og alderssyn.

Butikken i Sønderborg er resultatet af et omfattende optikersamarbejde, hvor Jens er blevet specialuddannet, af vores kvalitetschef, i at udføre såvel undersøgelser som efterkontroller vedrørende synkirurgi. Jens vil sikre, at du kommer trygt igennem forløbet, uden bekymringer eller ubesvarede spørgsmål. Memira er størst i Skandinavien inden for øjenlaser og linseudskiftning, og alle vores operationer er indbefattet af vores tryghedsgaranti.

Undersøgelsen

Det hele begynder med en ganske uforpligtende forundersøgelse, her møder du vores optiker Jens. Han vil i løbet af en times tid give dig svar på, om du i det hele taget er egnet til en synskorrigerende behandling – i Memira afviser vi hver femte, fordi de af den eller anden grund ikke er egnede til en operation. Er du egnet, vil Jens anbefale dig en operationsmetode og gennemgå den med dig. Vi har kort ventetid – og du kan som regel få en tid til forundersøgelse allerede i indeværende uge. Hvis du til daglig bruger kontaktlinser, skal du dog være linsefri fem dage før du kommer til din forundersøgelse. Læs mere om forundersøgelsen her.

Selve operationen udføres på vores klinik i Kolding, men forundersøgelsen før og de efterfølgende kontroller foregår hos Jens  i Sønderborg.

Spørgsmål?

Hos Memira i Sønderborg er det dig, der er i fokus! Vi tager os derfor god tid til at besvare alle dine spørgsmål om øjenoperationer, betalingsmuligheder osv.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Memira Sønderborg!

Kontakt

Fahrendorff Optik, Sønderborg – Certified Partner

Perlegade 16
6400 Sønderborg

Telefonnummer

88 80 28 00

E-mailadresse

kundeservice.danmark@memira.dk

Klinikansvarlig

Jens Fahrendorff

Åbningstider

Mandag10:00 – 17:30Tirsdag10:00 – 17:30Onsdag10:00 – 17:30Torsdag10:00 – 17:30Fredag10:00 – 18:00Lørdag10:00 – 14:00

Træt af briller og kontaktlinser?

Få svar på om du kan blive fri for dem med øjenlaser eller en linseudskiftning! Book en forundersøgelse.

Eller ring 88 80 28 00