Anne Grethe Larsen

Jeg kunne ikke vænne mig til at gå med briller og mit syn blev bare dårligere, derfor valgte jeg at få foretaget en behandling. Jeg er meget tilfreds, og det gjorde ikke ondt overhovedet. Det er som at vinde i lotteri, det er svært at beskrive, hvor dejligt det er uden briller. Det er de bedste penge, jeg har brugt på mig selv nogen sinde. Jeg havde ingen forventninger, bare det at operationen lykkedes. Jeg troede ikke, at jeg ville kunne læse på 3. dagen efter operationen, men det kunne jeg. I starten havde jeg mine briller med mig, men nu har jeg foræret dem væk. Memira havde god service – ingen ventetid. Jeg er meget godt tilfreds. Jeg ville anbefale min venner og familie at få foretaget en behandling, fordi de skal opleve at have den store befrielse, jeg har oplevet. Mine øjne er næsten lige så gode, som da jeg var 20 år.

Anne Grethe Larsen

Arbejde:
husassistent

Synsfejl:
Nærsynethed

Behandling:
Linseudskiftning (RLE)

Alder ved operation:
57 år

Vi har valgt og anbefaler Memira!

Jacob Riising

Jacob Riising

TV-vært og forfatter

Da Jacob Riising var i starten af de tredive, kunne han mærke at hans syn var begyndt at blive forværret, når han skulle læse tæt på. Det var især, når…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Jesper Høvring

Jesper Høvring

Dressmaker og designer

Jesper begyndte for en 5-6 år siden at bruge læsebriller, da han kunne mærke at hans syn var blevet gradvist dårligere, især når han skulle se noget tæt på. Til at starte med, valgte Jesper de helt billige briller, men gik så over til briller med glidende overgang.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Marie Plum

Marie Plum

Selvstændig kommunikationsrådgiver

Marie begyndte at bruge briller som 25 årig, da hun studerede. Hun sad længe foran computeren og tekstbøger og fik spændingshovedpine ret ofte, indtil hun gik til en optiker. Her fandt hun ud af, at hun havde en temmelig slem bygningsfejl, som hun kompenserede for ved at spænde øjenmuskulaturen. Med briller kunne hun endelig slappe af. Men grundet bygningsfejlen var kontaktlinser ikke en mulighed.

Synsfejl: Bygningsfejl
Behandling: FS-LASIK