Anne Grethe Larsen

Jeg kunne ikke vænne mig til at gå med briller og mit syn blev bare dårligere, derfor valgte jeg at få foretaget en behandling. Jeg er meget tilfreds, og det gjorde ikke ondt overhovedet. Det er som at vinde i lotteri, det er svært at beskrive, hvor dejligt det er uden briller. Det er de bedste penge, jeg har brugt på mig selv nogen sinde. Jeg havde ingen forventninger, bare det at operationen lykkedes. Jeg troede ikke, at jeg ville kunne læse på 3. dagen efter operationen, men det kunne jeg. I starten havde jeg mine briller med mig, men nu har jeg foræret dem væk. Memira havde god service – ingen ventetid. Jeg er meget godt tilfreds. Jeg ville anbefale min venner og familie at få foretaget en behandling, fordi de skal opleve at have den store befrielse, jeg har oplevet. Mine øjne er næsten lige så gode, som da jeg var 20 år.

Anne Grethe Larsen

Arbejde:
husassistent

Synsfejl:
Nærsynethed

Behandling:
Linseudskiftning (RLE)

Alder ved operation:
57 år

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Vores kunder

Linse Kessler

Linse Kessler

Tv-kendis & influencer

For nogle år siden begyndte Linses syn at blive dårligere og dårligere. Linse besluttede sig derfor for at gøre noget ved problemet og valgte at få en linseudskiftning hos Memira.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Helle Gade

Helle Gade

Administrativ salgsassistent

Helle Gade Helle bruger, som mange andre danskere, en masse tid foran en computerskærm, men faktisk ikke bare én computerskærm. Hun har nemlig en supportfunktion, der kræver, at hun også…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Louise Kunø

Louise Kunø

Designer

Louise har investeret i sig selv ved at blive fri for briller. ”Jeg har det sådan nu: ALLE burde jo få rettet deres øjne, det er jo livskvalitet.”

Synsfejl: Nærsynethed
Behandling: FS-LASIK

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book