Berit Berg Sørensen

Jeg valgte at få foretaget en behandling, fordi jeg var meget træt af at bruge briller. Jeg har haft briller, siden jeg var 16 år, så fra første gang jeg hørte om muligheden for at slippe for briller, har jeg drømt om det. Jeg begyndte at spare sammen til det, og i længden var prisen stort set den samme, da jeg skiftede briller og solbriller ca. hvert 3.- 4. år.

Jeg var meget nervøs før behandlingen, men mærkede næsten intet. Det var hurtigt overstået, og behandlingen fra personalet var rigtig god.

Efter behandlingen er det fantastisk at kunne se tingene uden at skulle helt tæt på. Jeg arbejder som syerske, og er tit blevet drillet af kollegerne, da jeg skulle meget tæt på for at se tingene.

Jeg havde meget store forventninger til behandlingen, da det jo ikke er helt billigt. Nu er det bare så fantastisk at se tydeligt, og farverne er også meget mere klare.

Det er et tip top og professionelt personale hos Memira i Odense, og de er fantastisk imødekommende. Jeg følte mig tryg der.

Jeg vil anbefale en behandling, fordi jeg er mega tilfreds og glad for at slippe brillerne. Nu kan jeg få alle de smarte solbriller, da jeg også plejede at bruge solbriller med styrke.

Berit Berg Sørensen

Arbejde:
Skrædder/syerske

Synsfejl:
Nærsynethed/Bygningsfejl

Behandling:
FS-LASIK, Øjenlaser

Alder ved operation:
45 år

Vi har valgt og anbefaler Memira!

Jacob Riising

Jacob Riising

TV-vært og forfatter

Da Jacob Riising var i starten af de tredive, kunne han mærke at hans syn var begyndt at blive forværret, når han skulle læse tæt på. Det var især, når…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Jesper Høvring

Jesper Høvring

Dressmaker og designer

Jesper begyndte for en 5-6 år siden at bruge læsebriller, da han kunne mærke at hans syn var blevet gradvist dårligere, især når han skulle se noget tæt på. Til at starte med, valgte Jesper de helt billige briller, men gik så over til briller med glidende overgang.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Marie Plum

Marie Plum

Selvstændig kommunikationsrådgiver

Marie begyndte at bruge briller som 25 årig, da hun studerede. Hun sad længe foran computeren og tekstbøger og fik spændingshovedpine ret ofte, indtil hun gik til en optiker. Her fandt hun ud af, at hun havde en temmelig slem bygningsfejl, som hun kompenserede for ved at spænde øjenmuskulaturen. Med briller kunne hun endelig slappe af. Men grundet bygningsfejlen var kontaktlinser ikke en mulighed.

Synsfejl: Bygningsfejl
Behandling: FS-LASIK