Berit Berg Sørensen

Jeg valgte at få foretaget en behandling, fordi jeg var meget træt af at bruge briller. Jeg har haft briller, siden jeg var 16 år, så fra første gang jeg hørte om muligheden for at slippe for briller, har jeg drømt om det. Jeg begyndte at spare sammen til det, og i længden var prisen stort set den samme, da jeg skiftede briller og solbriller ca. hvert 3.- 4. år.

Jeg var meget nervøs før behandlingen, men mærkede næsten intet. Det var hurtigt overstået, og behandlingen fra personalet var rigtig god.

Efter behandlingen er det fantastisk at kunne se tingene uden at skulle helt tæt på. Jeg arbejder som syerske, og er tit blevet drillet af kollegerne, da jeg skulle meget tæt på for at se tingene.

Jeg havde meget store forventninger til behandlingen, da det jo ikke er helt billigt. Nu er det bare så fantastisk at se tydeligt, og farverne er også meget mere klare.

Det er et tip top og professionelt personale hos Memira i Odense, og de er fantastisk imødekommende. Jeg følte mig tryg der.

Jeg vil anbefale en behandling, fordi jeg er mega tilfreds og glad for at slippe brillerne. Nu kan jeg få alle de smarte solbriller, da jeg også plejede at bruge solbriller med styrke.

Berit Berg Sørensen

Arbejde:
Skrædder/syerske

Synsfejl:
Nærsynethed/Bygningsfejl

Behandling:
FS-LASIK, Øjenlaser

Alder ved operation:
45 år

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Vores kunder

Linse Kessler

Linse Kessler

Tv-kendis & influencer

For nogle år siden begyndte Linses syn at blive dårligere og dårligere. Linse besluttede sig derfor for at gøre noget ved problemet og valgte at få en linseudskiftning hos Memira.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Helle Gade

Helle Gade

Administrativ salgsassistent

Helle Gade Helle bruger, som mange andre danskere, en masse tid foran en computerskærm, men faktisk ikke bare én computerskærm. Hun har nemlig en supportfunktion, der kræver, at hun også…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Louise Kunø

Louise Kunø

Designer

Louise har investeret i sig selv ved at blive fri for briller. ”Jeg har det sådan nu: ALLE burde jo få rettet deres øjne, det er jo livskvalitet.”

Synsfejl: Nærsynethed
Behandling: FS-LASIK

Chat med os

Chat med kundeservice

Udenfor vores åbningstider
Man - Tors 08:00 - 16:00 Fredag 08:00 - 15:30
chatter du med vores chatbot.

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book