Berit Berg Sørensen

Jeg valgte at få foretaget en behandling, fordi jeg var meget træt af at bruge briller. Jeg har haft briller, siden jeg var 16 år, så fra første gang jeg hørte om muligheden for at slippe for briller, har jeg drømt om det. Jeg begyndte at spare sammen til det, og i længden var prisen stort set den samme, da jeg skiftede briller og solbriller ca. hvert 3.- 4. år.

Jeg var meget nervøs før behandlingen, men mærkede næsten intet. Det var hurtigt overstået, og behandlingen fra personalet var rigtig god.

Efter behandlingen er det fantastisk at kunne se tingene uden at skulle helt tæt på. Jeg arbejder som syerske, og er tit blevet drillet af kollegerne, da jeg skulle meget tæt på for at se tingene.

Jeg havde meget store forventninger til behandlingen, da det jo ikke er helt billigt. Nu er det bare så fantastisk at se tydeligt, og farverne er også meget mere klare.

Det er et tip top og professionelt personale hos Memira i Odense, og de er fantastisk imødekommende. Jeg følte mig tryg der.

Jeg vil anbefale en behandling, fordi jeg er mega tilfreds og glad for at slippe brillerne. Nu kan jeg få alle de smarte solbriller, da jeg også plejede at bruge solbriller med styrke.

Ring til os

Kundcenter
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book