Berit Berg Sørensen

Jeg valgte at få foretaget en behandling, fordi jeg var meget træt af at bruge briller. Jeg har haft briller, siden jeg var 16 år, så fra første gang jeg hørte om muligheden for at slippe for briller, har jeg drømt om det. Jeg begyndte at spare sammen til det, og i længden var prisen stort set den samme, da jeg skiftede briller og solbriller ca. hvert 3.- 4. år.

Jeg var meget nervøs før behandlingen, men mærkede næsten intet. Det var hurtigt overstået, og behandlingen fra personalet var rigtig god.

Efter behandlingen er det fantastisk at kunne se tingene uden at skulle helt tæt på. Jeg arbejder som syerske, og er tit blevet drillet af kollegerne, da jeg skulle meget tæt på for at se tingene.

Jeg havde meget store forventninger til behandlingen, da det jo ikke er helt billigt. Nu er det bare så fantastisk at se tydeligt, og farverne er også meget mere klare.

Det er et tip top og professionelt personale hos Memira i Odense, og de er fantastisk imødekommende. Jeg følte mig tryg der.

Jeg vil anbefale en behandling, fordi jeg er mega tilfreds og glad for at slippe brillerne. Nu kan jeg få alle de smarte solbriller, da jeg også plejede at bruge solbriller med styrke.

Berit Berg Sørensen

Arbejde:
Skrædder/syerske

Synsfejl:
Nærsynethed/Bygningsfejl

Behandling:
FS-LASIK, Øjenlaser

Alder ved operation:
45 år

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse, der giver svar på om du kan slippe for briller og linser.

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Flere kunder

Tomas Persson Nordahl

Tomas Persson Nordahl

IT-tekniker OG endurokører

Tomas havde mange udfordringer i forbindelse med sine synsfejl, især fordi han kører motor cross og enduro. Et godt syn er meget vigtigt i disse sportsgrene, men hverken briller eller kontaktlinser er optimale løsninger. Så hvad gjorde Tomas? Han fik en øjenlaserbehandling!

Lamar Mahmuzic

Lamar Mahmuzic

DJ

Lamar havde problemer med både briller og kontaktlinser i sit arbejde som DJ. Han besluttede sig derfor for at lave en øjenlaserbehandling i Memira. Læs om hans oplevelse og hvordan øjenlasere ændrede hans hverdag.

Mattias Hundebøll

Mattias Hundebøll

Tv-vært

Mattias Hundebøll er, udover tv-vært, far med stort F. Han er aldrig blevet rigtig gode venner med sine kontaktlinser, og brillerne blev en udfordring i samværet med sine børn, som han gerne vil tumle og have dyb kontakt med.

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book