Birgith Rye Lind

Er meget varm, så brillerne duggerde i tide og utide. Tit kunne jeg , midt i en samtale dugge så meget, så jeg intet kunne se. Jeg dyrker også lidt forskellig sport, hvor brillerne var til meget stor gene. Da jeg så – faktisk på min 65 års fødselsdag – fik et tilbud om “at smide brillerne” blev jeg meget varm på ideen og kunne derfor få et stort ønske opfyldt- så jeg gav mig en øjenoperation i fødselsdagsgave…….. At jeg så i ventetiden udviklede begyndende grå stær, som gav en masse hovedpine, kunne operationen kun gå for hurtigt.

Da jeg altid en blevet meget venligt modtaget og behandlet hos Memira var jeg helt tryg ved operationen – selvfølgelig lidt nervøs men ikke bange. Jeg fik lidt lokalbedøvende og blev derfor lidt “ligeglad”, og under selve operationen hos Henrik Bom Olesen, havde jeg overihoved ingen smerter, og det har jeg heller ikke haft siden Det føltes som lidt vand i øjnene. Efter denne hurtige, følte jeg, operation lå jeg og hvilede mig lidt – og fik tilbudt kaffe og chokolade. Dejligt og betænkningsfuldt.

Efter operatione har jeg fået en ny livskvalitet uden briller, men da det ikke er 3 uger siden endnu, er jeg stadig ved at vænne mig til livet uden briller. Nu kan jeg f.eks. også se, når jeg lægger make up, og da mine øjenvipper altid ramte brilleglassenes inderside, så de blev fedtede, var de også skyld i, at jeg ikke kunne bruge mascara, som hurtigt blev sværet ud af brillerne. Nu kan jeg igen, efter mange år bruge mascara!!!! Jeg kan se, når jeg vågner – og fatter det ikke helt endnu – MIT NYE LIV UDEN BRILLER.

Da jeg ikke helt kunne forestille mig et liv uden briller, efter 40 år afhængig af briller, var det nok mere en ønsketænkning, at jeg engang kunne smide dem – og derfor er jeg kun sindsyg glad og positiv over det fantastiske resultat – jeg kan ikke få armene ned…

Jeg er så dybt imponeret over Henrik Bom Olesens operation af mig. Jeg følte, jeg var i trygge hænder, og jeg vil altid være ham meget taknemmelig. Han er meget dygtig, og det føler jeg også husets andre læger, optikkere, og andet personale er.

De kan jo bare se på mig – man siger, at jeg “stråler” mere nu, ser yngre og gladere ud – så JO jeg anbetaler en behandling til alle mine venner, der er “brilleaber”, som jeg selv var i mange år.

Birgith Rye Lind

Arbejde:
lab.tekn.

Synsfejl:
Alderssyn

Behandling:
Linseudskiftning (RLE)

Alder ved operation:
65 år

Vi har valgt og anbefaler Memira!

Jacob Riising

Jacob Riising

TV-vært og forfatter

Da Jacob Riising var i starten af de tredive, kunne han mærke at hans syn var begyndt at blive forværret, når han skulle læse tæt på. Det var især, når…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Jesper Høvring

Jesper Høvring

Dressmaker og designer

Jesper begyndte for en 5-6 år siden at bruge læsebriller, da han kunne mærke at hans syn var blevet gradvist dårligere, især når han skulle se noget tæt på. Til at starte med, valgte Jesper de helt billige briller, men gik så over til briller med glidende overgang.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Marie Plum

Marie Plum

Selvstændig kommunikationsrådgiver

Marie begyndte at bruge briller som 25 årig, da hun studerede. Hun sad længe foran computeren og tekstbøger og fik spændingshovedpine ret ofte, indtil hun gik til en optiker. Her fandt hun ud af, at hun havde en temmelig slem bygningsfejl, som hun kompenserede for ved at spænde øjenmuskulaturen. Med briller kunne hun endelig slappe af. Men grundet bygningsfejlen var kontaktlinser ikke en mulighed.

Synsfejl: Bygningsfejl
Behandling: FS-LASIK

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 15:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book