Du kan trygt besøge vores klinikker – vi har fokus på hygiejne, væremidler og afstand. Læs mere om vores tiltag i forbindelse med Covid-19

Birgith Rye Lind

Er meget varm, så brillerne duggerde i tide og utide. Tit kunne jeg , midt i en samtale dugge så meget, så jeg intet kunne se. Jeg dyrker også lidt forskellig sport, hvor brillerne var til meget stor gene. Da jeg så – faktisk på min 65 års fødselsdag – fik et tilbud om “at smide brillerne” blev jeg meget varm på ideen og kunne derfor få et stort ønske opfyldt- så jeg gav mig en øjenoperation i fødselsdagsgave…….. At jeg så i ventetiden udviklede begyndende grå stær, som gav en masse hovedpine, kunne operationen kun gå for hurtigt.

Da jeg altid en blevet meget venligt modtaget og behandlet hos Memira var jeg helt tryg ved operationen – selvfølgelig lidt nervøs men ikke bange. Jeg fik lidt lokalbedøvende og blev derfor lidt “ligeglad”, og under selve operationen hos Henrik Bom Olesen, havde jeg overihoved ingen smerter, og det har jeg heller ikke haft siden Det føltes som lidt vand i øjnene. Efter denne hurtige, følte jeg, operation lå jeg og hvilede mig lidt – og fik tilbudt kaffe og chokolade. Dejligt og betænkningsfuldt.

Efter operatione har jeg fået en ny livskvalitet uden briller, men da det ikke er 3 uger siden endnu, er jeg stadig ved at vænne mig til livet uden briller. Nu kan jeg f.eks. også se, når jeg lægger make up, og da mine øjenvipper altid ramte brilleglassenes inderside, så de blev fedtede, var de også skyld i, at jeg ikke kunne bruge mascara, som hurtigt blev sværet ud af brillerne. Nu kan jeg igen, efter mange år bruge mascara!!!! Jeg kan se, når jeg vågner – og fatter det ikke helt endnu – MIT NYE LIV UDEN BRILLER.

Da jeg ikke helt kunne forestille mig et liv uden briller, efter 40 år afhængig af briller, var det nok mere en ønsketænkning, at jeg engang kunne smide dem – og derfor er jeg kun sindsyg glad og positiv over det fantastiske resultat – jeg kan ikke få armene ned…

Jeg er så dybt imponeret over Henrik Bom Olesens operation af mig. Jeg følte, jeg var i trygge hænder, og jeg vil altid være ham meget taknemmelig. Han er meget dygtig, og det føler jeg også husets andre læger, optikkere, og andet personale er.

De kan jo bare se på mig – man siger, at jeg “stråler” mere nu, ser yngre og gladere ud – så JO jeg anbetaler en behandling til alle mine venner, der er “brilleaber”, som jeg selv var i mange år.