Camilla Strand

Jeg har fået foretaget en FS LASIK-operation af min nærsynethed. Selve behandlingen blev overstået i løbet af nul komma fem og er slet ikke noget at være bange for!

Lige siden jeg var 12-13 år, har jeg haft problemer med dårligt syn. Om morgenen, når jeg vågnede, kunne jeg slet ikke se noget, før jeg fik brillerne på. Og det er kort og godt et stort irritationsmoment i hverdagen, når man har en synsfejl på -3,75.

Jeg brugte både briller og kontaktlinser for at korrigere for mine synsfejl. Brillerne var såmænd helt okay i starten, men efterhånden som synet udviklede sig, var det ikke særlig sejt at gå med briller med tykke glas. Så gik jeg i stedet over til kontaktlinser, men i lang tid gav det problemer med tørre øjne, især om aftenen – efter mange timers kontaktlinseslid på øjnene.

Jeg havde overvejet synskorrektion i mange år, men ikke taget skridt til det, før min kæreste friede til mig. Da bestemte jeg mig for, at tiden var inde, og jeg fik foretaget en forundersøgelse hos Memira. Når man først skal have opereret sin øjne, ønsker man jo at gå til den bedste.

Man vænner sig hurtigt til ikke længere at skulle bruge kontaktlinser/briller. Men det er altså en fantastisk følelse at kunne være aktiv, helt uden at skulle tænke på at bruge enten briller eller kontaktlinser.

Camilla Strand

Arbejde:
Livsstilscoach

Behandling:
FS-LASIK, Øjenlaser

Vi har valgt og anbefaler Memira!

Jacob Riising

Jacob Riising

TV-vært og forfatter

Da Jacob Riising var i starten af de tredive, kunne han mærke at hans syn var begyndt at blive forværret, når han skulle læse tæt på. Det var især, når…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Jesper Høvring

Jesper Høvring

Dressmaker og designer

Jesper begyndte for en 5-6 år siden at bruge læsebriller, da han kunne mærke at hans syn var blevet gradvist dårligere, især når han skulle se noget tæt på. Til at starte med, valgte Jesper de helt billige briller, men gik så over til briller med glidende overgang.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Marie Plum

Marie Plum

Selvstændig kommunikationsrådgiver

Marie begyndte at bruge briller som 25 årig, da hun studerede. Hun sad længe foran computeren og tekstbøger og fik spændingshovedpine ret ofte, indtil hun gik til en optiker. Her fandt hun ud af, at hun havde en temmelig slem bygningsfejl, som hun kompenserede for ved at spænde øjenmuskulaturen. Med briller kunne hun endelig slappe af. Men grundet bygningsfejlen var kontaktlinser ikke en mulighed.

Synsfejl: Bygningsfejl
Behandling: FS-LASIK

Ring til os

Kundeservice
Telefonen har åben:
Man-Tor 08:00 – 17:00
Fre: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book