Camilla Strand

Jeg har fået foretaget en FS LASIK-operation af min nærsynethed. Selve behandlingen blev overstået i løbet af nul komma fem og er slet ikke noget at være bange for!

Lige siden jeg var 12-13 år, har jeg haft problemer med dårligt syn. Om morgenen, når jeg vågnede, kunne jeg slet ikke se noget, før jeg fik brillerne på. Og det er kort og godt et stort irritationsmoment i hverdagen, når man har en synsfejl på -3,75.

Jeg brugte både briller og kontaktlinser for at korrigere for mine synsfejl. Brillerne var såmænd helt okay i starten, men efterhånden som synet udviklede sig, var det ikke særlig sejt at gå med briller med tykke glas. Så gik jeg i stedet over til kontaktlinser, men i lang tid gav det problemer med tørre øjne, især om aftenen – efter mange timers kontaktlinseslid på øjnene.

Jeg havde overvejet synskorrektion i mange år, men ikke taget skridt til det, før min kæreste friede til mig. Da bestemte jeg mig for, at tiden var inde, og jeg fik foretaget en undersøgelse hos Memira. Når man først skal have opereret sin øjne, ønsker man jo at gå til den bedste.

Man vænner sig hurtigt til ikke længere at skulle bruge kontaktlinser/briller. Men det er altså en fantastisk følelse at kunne være aktiv, helt uden at skulle tænke på at bruge enten briller eller kontaktlinser.

Camilla Strand

Arbejde:
Livsstilscoach

Behandling:
FS-LASIK, Øjenlaser

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Flere kunder

Tomas Persson Nordahl

Tomas Persson Nordahl

IT-tekniker og motorcross-kører

Det er virkelig sejt, at sådan et kort indgreb kan gøre så stor en forskel.

Lamar Mahmuzic

Lamar Mahmuzic

DJ

Du glemmer allerede, at du har haft dårligt syn efter 1-2 uger

Mattias Hundebøll

Mattias Hundebøll

Tv-vært

Mattias Hundebøll er, udover tv-vært, far med stort F. Han er aldrig blevet rigtig gode venner med sine kontaktlinser, og brillerne blev en udfordring i samværet med sine børn, som…

Chat med os

Chat med kundeservice

Udenfor vores åbningstider
Man - Tors 08:00 - 17:00 Fredag 08:00 - 15:30
chatter du med vores chatbot.

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book