Du kan trygt besøge vores klinikker – vi har fokus på hygiejne, væremidler og afstand. Læs mere om vores tiltag i forbindelse med Covid-19

Camilla Strand

Jeg har fået foretaget en FS LASIK-operation af min nærsynethed. Selve behandlingen blev overstået i løbet af nul komma fem og er slet ikke noget at være bange for!

Lige siden jeg var 12-13 år, har jeg haft problemer med dårligt syn. Om morgenen, når jeg vågnede, kunne jeg slet ikke se noget, før jeg fik brillerne på. Og det er kort og godt et stort irritationsmoment i hverdagen, når man har en synsfejl på -3,75.

Jeg brugte både briller og kontaktlinser for at korrigere for mine synsfejl. Brillerne var såmænd helt okay i starten, men efterhånden som synet udviklede sig, var det ikke særlig sejt at gå med briller med tykke glas. Så gik jeg i stedet over til kontaktlinser, men i lang tid gav det problemer med tørre øjne, især om aftenen – efter mange timers kontaktlinseslid på øjnene.

Jeg havde overvejet synskorrektion i mange år, men ikke taget skridt til det, før min kæreste friede til mig. Da bestemte jeg mig for, at tiden var inde, og jeg fik foretaget en undersøgelse hos Memira. Når man først skal have opereret sin øjne, ønsker man jo at gå til den bedste.

Man vænner sig hurtigt til ikke længere at skulle bruge kontaktlinser/briller. Men det er altså en fantastisk følelse at kunne være aktiv, helt uden at skulle tænke på at bruge enten briller eller kontaktlinser.