Ebbe Andreasen

Jeg har i næsten 40 år brugt briller og har haft et liv fyldt med sport, så jeg har tit ønsket at kunne se normalt. En brochure fra Memira “fik åbnet mine øjne” for muligheden og efter et gratis informationsmøde, var der ingen tvivl: jeg kan komme til at se normalt og slippe af med brillerne og kontaktlinserne.

Forundersøgelsen var meget grundig, og jeg følte mig helt tryg den dag, jeg skulle gennemgå behandlingen. Selve behandlingen var totalt smertefri og gik så hurtig, at jeg næsten ikke kunne tro, at det var sandt.

Jeg har nu en dagligdag med meget større livskvalitet. Specielt føler jeg stor frihed over ikke at skulle tænke på, om jeg skal skifte fra briller til kontaktlinser eller omvendt, når der skal spilles bold. eller turen går til stranden. Det gør livet lidt nemmere.

Mine forventninger til behandlingen var store efter at have læst brochure, været til informationsmøde og til forundersøgelse. Mine forventninger er blevet mere end indfriet. Det har været en kæmpestor positiv oplevelse, så jeg kan godt ærgre mig lidt over ikke at have fået foretaget behandlingen for mange år siden.

Min oplevelse af Memira er, at det er et professionelt firma, der til fulde lever op til, hvad der loves i brochure og på internettet. Jeg følte mig helt tryg i hele forløbet.
Jeg har allerede anbefalet flere at få foretaget den samme behandling, og jeg har gjort det med to argumenter: der er ikke meget at være nervøs for, og bagefter er det en helt ny verden, der åbner sig.

Ring til os

Kundcenter
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book