Ebbe Andreasen

Jeg har i næsten 40 år brugt briller og har haft et liv fyldt med sport, så jeg har tit ønsket at kunne se normalt. En brochure fra Memira “fik åbnet mine øjne” for muligheden og efter et gratis informationsmøde, var der ingen tvivl: jeg kan komme til at se normalt og slippe af med brillerne og kontaktlinserne.

Forundersøgelsen var meget grundig, og jeg følte mig helt tryg den dag, jeg skulle gennemgå behandlingen. Selve behandlingen var totalt smertefri og gik så hurtig, at jeg næsten ikke kunne tro, at det var sandt.

Jeg har nu en dagligdag med meget større livskvalitet. Specielt føler jeg stor frihed over ikke at skulle tænke på, om jeg skal skifte fra briller til kontaktlinser eller omvendt, når der skal spilles bold. eller turen går til stranden. Det gør livet lidt nemmere.

Mine forventninger til behandlingen var store efter at have læst brochure, været til informationsmøde og til forundersøgelse. Mine forventninger er blevet mere end indfriet. Det har været en kæmpestor positiv oplevelse, så jeg kan godt ærgre mig lidt over ikke at have fået foretaget behandlingen for mange år siden.

Min oplevelse af Memira er, at det er et professionelt firma, der til fulde lever op til, hvad der loves i brochure og på internettet. Jeg følte mig helt tryg i hele forløbet. Jeg har allerede anbefalet flere at få foretaget den samme behandling, og jeg har gjort det med to argumenter: der er ikke meget at være nervøs for, og bagefter er det en helt ny verden, der åbner sig.

Ebbe Andreasen

Arbejde:
IT-teamleder

Synsfejl:
Nærsynethed

Behandling:
LASEK, Øjenlaser

Alder ved operation:
56 år

Vi har valgt og anbefaler Memira!

Jacob Riising

Jacob Riising

TV-vært og forfatter

Da Jacob Riising var i starten af de tredive, kunne han mærke at hans syn var begyndt at blive forværret, når han skulle læse tæt på. Det var især, når…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Jesper Høvring

Jesper Høvring

Dressmaker og designer

Jesper begyndte for en 5-6 år siden at bruge læsebriller, da han kunne mærke at hans syn var blevet gradvist dårligere, især når han skulle se noget tæt på. Til at starte med, valgte Jesper de helt billige briller, men gik så over til briller med glidende overgang.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Marie Plum

Marie Plum

Selvstændig kommunikationsrådgiver

Marie begyndte at bruge briller som 25 årig, da hun studerede. Hun sad længe foran computeren og tekstbøger og fik spændingshovedpine ret ofte, indtil hun gik til en optiker. Her fandt hun ud af, at hun havde en temmelig slem bygningsfejl, som hun kompenserede for ved at spænde øjenmuskulaturen. Med briller kunne hun endelig slappe af. Men grundet bygningsfejlen var kontaktlinser ikke en mulighed.

Synsfejl: Bygningsfejl
Behandling: FS-LASIK