Ebbe Andreasen

Jeg har i næsten 40 år brugt briller og har haft et liv fyldt med sport, så jeg har tit ønsket at kunne se normalt. En brochure fra Memira “fik åbnet mine øjne” for muligheden og efter et gratis informationsmøde, var der ingen tvivl: jeg kan komme til at se normalt og slippe af med brillerne og kontaktlinserne.

Forundersøgelsen var meget grundig, og jeg følte mig helt tryg den dag, jeg skulle gennemgå behandlingen. Selve behandlingen var totalt smertefri og gik så hurtig, at jeg næsten ikke kunne tro, at det var sandt.

Jeg har nu en dagligdag med meget større livskvalitet. Specielt føler jeg stor frihed over ikke at skulle tænke på, om jeg skal skifte fra briller til kontaktlinser eller omvendt, når der skal spilles bold. eller turen går til stranden. Det gør livet lidt nemmere.

Mine forventninger til behandlingen var store efter at have læst brochure, været til informationsmøde og til forundersøgelse. Mine forventninger er blevet mere end indfriet. Det har været en kæmpestor positiv oplevelse, så jeg kan godt ærgre mig lidt over ikke at have fået foretaget behandlingen for mange år siden.

Min oplevelse af Memira er, at det er et professionelt firma, der til fulde lever op til, hvad der loves i brochure og på internettet. Jeg følte mig helt tryg i hele forløbet. Jeg har allerede anbefalet flere at få foretaget den samme behandling, og jeg har gjort det med to argumenter: der er ikke meget at være nervøs for, og bagefter er det en helt ny verden, der åbner sig.

Ebbe Andreasen

Arbejde:
IT-teamleder

Synsfejl:
Nærsynethed

Behandling:
LASEK, Øjenlaser

Alder ved operation:
56 år

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Vores kunder

Linse Kessler

Linse Kessler

Tv-kendis & influencer

For nogle år siden begyndte Linses syn at blive dårligere og dårligere. Linse besluttede sig derfor for at gøre noget ved problemet og valgte at få en linseudskiftning hos Memira.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Helle Gade

Helle Gade

Administrativ salgsassistent

Helle Gade Helle bruger, som mange andre danskere, en masse tid foran en computerskærm, men faktisk ikke bare én computerskærm. Hun har nemlig en supportfunktion, der kræver, at hun også…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Louise Kunø

Louise Kunø

Designer

Louise har investeret i sig selv ved at blive fri for briller. ”Jeg har det sådan nu: ALLE burde jo få rettet deres øjne, det er jo livskvalitet.”

Synsfejl: Nærsynethed
Behandling: FS-LASIK

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book