Ellen Jensen

Grunden til, at jeg valgte at få foretaget behandlingen, er, at jeg har brugt briller, siden jeg var 7 år og linser siden jeg var 16 år. Endagslinserne fungerede godt, og jeg kunne næsten glemme, at jeg ikke så så godt. En stigende bekymring for, om jeg kunne blive ved med at tåle linser dagen lang også efter overgangsalderen, fik mig til at undersøge muligheden for operation.

Jeg følte mig rigtig godt informeret inden behandlingen, og var ikke nervøs. Ved tanken om at få et optimalt syn, var den smule ubehag som var forbundet med operationen, ikke noget at regne for noget. Min dagligdag uden briller er bare nem.

Jeg forventede at få optimalt syn, men var dog forberedt på måske at få brug for læsebriller. Det har jeg slet ikke brug for, så mine forventninger er til fulde opfyldt.

Jeg syntes Memira er en fantastisk klinik. Der er ro, god stemning, humor og omsorg – og selvom øjenlægen sagde at han jo ikke er gud, så mener jeg absolut, at der er en snert af guddommelighed, ikke bare over øjenlægen men over hele klinikken – efter 41 år med meget svagt syn.

Jeg vil anbefale det til andre, fordi det er hurtigt og sikkert, og forbundet med et minimum af ubehag, og det giver en kolossal frihed at kunne se klart i alle situationer.

Ellen Jensen

Arbejde:
fysioterapeut

Synsfejl:
Nærsynethed

Behandling:
LASEK, Øjenlaser

Alder ved operation:
48 år

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Vores kunder

Linse Kessler

Linse Kessler

Tv-kendis & influencer

For nogle år siden begyndte Linses syn at blive dårligere og dårligere. Linse besluttede sig derfor for at gøre noget ved problemet og valgte at få en linseudskiftning hos Memira.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Helle Gade

Helle Gade

Administrativ salgsassistent

Helle Gade Helle bruger, som mange andre danskere, en masse tid foran en computerskærm, men faktisk ikke bare én computerskærm. Hun har nemlig en supportfunktion, der kræver, at hun også…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Louise Kunø

Louise Kunø

Designer

Louise har investeret i sig selv ved at blive fri for briller. ”Jeg har det sådan nu: ALLE burde jo få rettet deres øjne, det er jo livskvalitet.”

Synsfejl: Nærsynethed
Behandling: FS-LASIK

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book