Ellen Jensen

Grunden til, at jeg valgte at få foretaget behandlingen, er, at jeg har brugt briller, siden jeg var 7 år og linser siden jeg var 16 år. Endagslinserne fungerede godt, og jeg kunne næsten glemme, at jeg ikke så så godt. En stigende bekymring for, om jeg kunne blive ved med at tåle linser dagen lang også efter overgangsalderen, fik mig til at undersøge muligheden for operation.

Jeg følte mig rigtig godt informeret inden behandlingen, og var ikke nervøs. Ved tanken om at få et optimalt syn, var den smule ubehag som var forbundet med operationen, ikke noget at regne for noget. Min dagligdag uden briller er bare nem.

Jeg forventede at få optimalt syn, men var dog forberedt på måske at få brug for læsebriller. Det har jeg slet ikke brug for, så mine forventninger er til fulde opfyldt.

Jeg syntes Memira er en fantastisk klinik. Der er ro, god stemning, humor og omsorg – og selvom øjenlægen sagde at han jo ikke er gud, så mener jeg absolut, at der er en snert af guddommelighed, ikke bare over øjenlægen men over hele klinikken – efter 41 år med meget svagt syn.

Jeg vil anbefale det til andre, fordi det er hurtigt og sikkert, og forbundet med et minimum af ubehag, og det giver en kolossal frihed at kunne se klart i alle situationer.

Ellen Jensen

Arbejde:
fysioterapeut

Synsfejl:
Nærsynethed

Behandling:
LASEK, Øjenlaser

Alder ved operation:
48 år

Vi har valgt og anbefaler Memira!

Jacob Riising

Jacob Riising

TV-vært og forfatter

Da Jacob Riising var i starten af de tredive, kunne han mærke at hans syn var begyndt at blive forværret, når han skulle læse tæt på. Det var især, når…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Jesper Høvring

Jesper Høvring

Dressmaker og designer

Jesper begyndte for en 5-6 år siden at bruge læsebriller, da han kunne mærke at hans syn var blevet gradvist dårligere, især når han skulle se noget tæt på. Til at starte med, valgte Jesper de helt billige briller, men gik så over til briller med glidende overgang.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Marie Plum

Marie Plum

Selvstændig kommunikationsrådgiver

Marie begyndte at bruge briller som 25 årig, da hun studerede. Hun sad længe foran computeren og tekstbøger og fik spændingshovedpine ret ofte, indtil hun gik til en optiker. Her fandt hun ud af, at hun havde en temmelig slem bygningsfejl, som hun kompenserede for ved at spænde øjenmuskulaturen. Med briller kunne hun endelig slappe af. Men grundet bygningsfejlen var kontaktlinser ikke en mulighed.

Synsfejl: Bygningsfejl
Behandling: FS-LASIK

Ring til os

Kundeservice
Telefonen har åben:
Man-Tor 08:00 – 17:00
Fre: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book