Joel Moya

Joel Moya arbejder til dagligt som elektriker på heltid og bruger næsten al sin fritid på at træne MMA (Mixed Martial Arts).

Joel Moya arbejder til dagligt som elektriker på heltid og bruger næsten al sin fritid på at træne MMA (Mixed Martial Arts). Passionen for MMA begyndte, da en af hans venner tog ham med til en træning for nogle år siden. Og eftersom Joel tidligere har bokset meget, var det et naturligt skridt for ham at kaste sig over MMA.

– Det bedste ved sporten er at hver træning og hver eneste kamp er en reel udfordring. Der findes altid noget man kan blive bedre til og man bliver aldrig helt færdigudviklet eller perfekt i sit game. En vigtig forudsætning med sporten er dog at man kan se godt. Jeg er nødt til at kunne bedømme afstanden til modstanderen, til buret og hvornår man skal angribe og lægge modstanderen ned. Tidligere kæmpede jeg meget med mine linser, som plejede at ryge ud under træningerne eller når jeg var i kamp. Visse organisationer tillader heller ikke ,at man har linser på under kampene, så nogle gange måtte jeg kæmpe helt uden fra start af. I mit arbejdsliv som elektriker fik jeg en gang i mellem spåner og støv i øjnene, som kunne havne bag kontaktlinserne og gøre vældig ondt. Nogle gange har jeg endda været nødsaget til at tage hjem fra arbejde for at sætte nye linser i.

– Ved min undersøgelse hos Memira var jeg meget omhyggelig med at informere optikeren om, at jeg dyrker kampsport og får mange slag mod hovedet. På baggrund af vores snak og målingerne af mine øjne fik jeg anbefalet at få lavet en TRANS-PRK, da det var den operationsmetode, der passede bedst til mit syn og de forudsætninger jeg havde. På selve operationsdagen var jeg nervøs – men personalet var meget venlige og tålmodige, og de forklarede mig om operationen trin for trin.

Selve operationen gik ganske hurtigt og jeg mærkede ingenting. Jeg oplevede det som om, det hele var overstået på et minut. Da jeg kom hjem sved det ret meget i øjnene. Jeg havde fået smertestillende piller og bedøvende dråber med hjem, som lindrede svien en helt del. Efter to dage var alt smerte og ubehag væk. I dag er jeg super tilfreds med resultatet. Jeg ser virkelig godt! Nu slipper jeg for at bekymre mig for om jeg taber mine linser, når jeg går ind i buret, så operationen har helt sikkert været en god investering for mig. Jeg kan anbefale en laseroperation til alle, som føler at deres synsfejl er et handikap i deres arbejde eller fritid!

Joel Moya

Arbejde:
MMA-kæmper

Synsfejl:
Nærsynet, Nærsynethed

Behandling:
TRANS-PRK

Alder ved operation:
24 år

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Flere kunder

Tomas Persson Nordahl

Tomas Persson Nordahl

IT-tekniker og motorcross-kører

Det er virkelig sejt, at sådan et kort indgreb kan gøre så stor en forskel.

Lamar Mahmuzic

Lamar Mahmuzic

DJ

Du glemmer allerede, at du har haft dårligt syn efter 1-2 uger

Mattias Hundebøll

Mattias Hundebøll

Tv-vært

Mattias Hundebøll er, udover tv-vært, far med stort F. Han er aldrig blevet rigtig gode venner med sine kontaktlinser, og brillerne blev en udfordring i samværet med sine børn, som…

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book