Kenneth Borup

Kenneth Borup er marketingdirektør for en større dansk virksomhed, og flyver i den forbindelse ofte på forretningsrejser. Ofte er der tale om lange flyture til eksempelvis Kina, for at mødes med leverandører og samarbejdspartnere. Og det var under disse regelmæssige flyvninger, at Kenneth oplevede, at kontaktlinserne var ekstra generende i kabinens tørre luft.

Men generelt var der mange situationer i hverdagen, hvor livet med linser havde sine udfordringer. Bl.a. i fritiden, hvor Kenneth er særdeles aktiv og dyrker flere slags sport – heriblandt cykling. Også her oplevede han, at både kontaktlinserne og brillerne var til stort besvær. Men sådan er det ikke længere. Siden Kenneth fik lavet sin laseroperation er mange ting blevet lettere i hans liv. “Den største forskel er selvfølgelig, at jeg ikke behøver at sætte kontaktlinser i eller bruge briller. At vågne om morgenen og bare se knivskarpt er en helt fantastisk følelse, når man har været vant til at bruge linser i mange år,” fortæller han.

Han valgte at få sin laseroperation lavet hos Memira, da det både føltes mest troværdigt og også tryggest, når han sammenlignede med konkurrenterne. Og da vi hos Memira spurgte om han ville medvirke i vores markedsføring, var han udelukkende positiv omkring at skulle agere som ambassadør – en rolle som faldt ham meget naturlig. “Jeg har anbefalet Memira til rigtig mange. Både familie, venner, og mange andre som jeg kender. Jeg har sagt ja til det her, fordi det har været en rigtig god oplevelse for mig – og fordi det er noget, som jeg kan stå inde for.”

Kenneth Borup

Arbejde:
Marketingdirektør

Synsfejl:
Nærsynet

Behandling:
FS-LASIK, Øjenlaser

Vi har valgt og anbefaler Memira!

Jacob Riising

Jacob Riising

TV-vært og forfatter

Da Jacob Riising var i starten af de tredive, kunne han mærke at hans syn var begyndt at blive forværret, når han skulle læse tæt på. Det var især, når…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Jesper Høvring

Jesper Høvring

Dressmaker og designer

Jesper begyndte for en 5-6 år siden at bruge læsebriller, da han kunne mærke at hans syn var blevet gradvist dårligere, især når han skulle se noget tæt på. Til at starte med, valgte Jesper de helt billige briller, men gik så over til briller med glidende overgang.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Marie Plum

Marie Plum

Selvstændig kommunikationsrådgiver

Marie begyndte at bruge briller som 25 årig, da hun studerede. Hun sad længe foran computeren og tekstbøger og fik spændingshovedpine ret ofte, indtil hun gik til en optiker. Her fandt hun ud af, at hun havde en temmelig slem bygningsfejl, som hun kompenserede for ved at spænde øjenmuskulaturen. Med briller kunne hun endelig slappe af. Men grundet bygningsfejlen var kontaktlinser ikke en mulighed.

Synsfejl: Bygningsfejl
Behandling: FS-LASIK

Ring til os

Kundeservice
Telefonen har åben:
Man-Tor 08:00 – 17:00
Fre: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book