Kenneth Borup

Kenneth Borup er marketingdirektør for en større dansk virksomhed, og flyver i den forbindelse ofte på forretningsrejser. Ofte er der tale om lange flyture til eksempelvis Kina, for at mødes med leverandører og samarbejdspartnere. Og det var under disse regelmæssige flyvninger, at Kenneth oplevede, at kontaktlinserne var ekstra generende i kabinens tørre luft.

Men generelt var der mange situationer i hverdagen, hvor livet med linser havde sine udfordringer. Bl.a. i fritiden, hvor Kenneth er særdeles aktiv og dyrker flere slags sport – heriblandt cykling. Også her oplevede han, at både kontaktlinserne og brillerne var til stort besvær. Men sådan er det ikke længere. Siden Kenneth fik lavet sin laseroperation er mange ting blevet lettere i hans liv. “Den største forskel er selvfølgelig, at jeg ikke behøver at sætte kontaktlinser i eller bruge briller. At vågne om morgenen og bare se knivskarpt er en helt fantastisk følelse, når man har været vant til at bruge linser i mange år,” fortæller han.

Han valgte at få sin laseroperation lavet hos Memira, da det både føltes mest troværdigt og også tryggest, når han sammenlignede med konkurrenterne. Og da vi hos Memira spurgte om han ville medvirke i vores markedsføring, var han udelukkende positiv omkring at skulle agere som ambassadør – en rolle som faldt ham meget naturlig. “Jeg har anbefalet Memira til rigtig mange. Både familie, venner, og mange andre som jeg kender. Jeg har sagt ja til det her, fordi det har været en rigtig god oplevelse for mig – og fordi det er noget, som jeg kan stå inde for.”

Kenneth Borup

Arbejde:
Marketingdirektør

Synsfejl:
Nærsynet

Behandling:
FS-LASIK, Øjenlaser

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Flere kunder

Tomas Persson Nordahl

Tomas Persson Nordahl

IT-tekniker og motorcross-kører

Det er virkelig sejt, at sådan et kort indgreb kan gøre så stor en forskel.

Lamar Mahmuzic

Lamar Mahmuzic

DJ

Du glemmer allerede, at du har haft dårligt syn efter 1-2 uger

Mattias Hundebøll

Mattias Hundebøll

Tv-vært

Mattias Hundebøll er, udover tv-vært, far med stort F. Han er aldrig blevet rigtig gode venner med sine kontaktlinser, og brillerne blev en udfordring i samværet med sine børn, som…

Chat med os

Chat med kundeservice

Udenfor vores åbningstider
Man - Tors 08:00 - 17:00 Fredag 08:00 - 15:30
chatter du med vores chatbot.

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book