Kenni Lund

Der var flere grunde til, at jeg valgte at få foretaget en behandling ved Memira. Der var det økonomiske aspekt, hvor en simpel udregning fortalte mig, at selv den dyre Lasik operation ville tjene sig selv hjem på cirka syv år, og derudover var der også en helbredsmæssig, en forfængelighedsmæssig og praktisk grund. Den helbredsmæssige grund i form af omkring ti gange øjenbetændelse inden for det sidste år, som dels kom af linsebrug og dels fra smitte fra vores 18 måneder gamle datter, som konstant slæbte sådanne noget med hjem fra vuggestuen. Den forfængelighedsmæssige grund er selvfølgelig, at jeg aldrig har fundet mig tilpas med briller, mens den praktiske årsag hovedsagelig er golfrelateret. Golf fungerede ganske enkelt ikke for mig med briller, og som man næsten kan sige sig selv, heller ikke uden linser, hvilket resulterede i at godt 100 potentielle golfdage på et år blev forpasset grunde diverse betændelser eller andre ubehagelige gener i øjnene.

Første spadestik til den, for mig, store beslutning om en laserkorrektion begyndte på nettet, hvor jeg undersøgte alt om behandlingsmetoderne, risici, anbefalingen etc. Efter en dags hjemmearbejde var jeg ikke i tvivl om, at dette var det rette valg. Herefter kontaktede jeg Memira, og så gik det stærkt. Forundersøgelsen kom på plads allerede dagen efter, hvilket var torsdag inden påske, og efter forundersøgelsen fik jeg en tid til behandling allerede førstkommende tirsdag efter påske. Ved forundersøgelsen fik jeg, at vide at jeg var egnet til alle tre behandlingsformer, men jeg havde allerede besluttet mig for FS-LASIK, så det havde ikke den store betydning.

Selve operationsdagen forløb meget let. Jeg ankom og måtte vente ca. en halv time grundet lidt forsinkelse herefter var jeg til endnu en kort forundersøgelse, der tog ca. fem minutter. Derefter var det 15 minutter med en 100 % smertefri laserbehandling, og afslutningsvis en time i hvilerummet med lukkede øjne, som grundet en svag svie løb pænt meget i vand. Alt i alt tog det omtrent to timer. Efter endnu et hurtigt tjek kørte min far mig hjem (fra Kolding til Esbjerg), og kort tid efter ankomsten åbnede jeg for gang i mange år øjnene, og så naboens husnummer knivskarpt ovre på denne side af vejen. Fantastisk! :o) De efterfølgende to nætter sov jeg med mine skibriller på, og jeg dryppede mine øjne i syv dage med de antibiotiske dråber, jeg havde fået udleveret, og ud over dette var den eneste gene en svag ømhed over højre øje, som jeg oplevede en 4-5 gange sent på aftenen i løbet af de første fire uger efter operationen. I dag er jeg tilbage på golfbanen, og jeg nyder i fulde drag, at se hver eneste bold, der nu lander på greenen. Jeg nyder naturen omring mig på en hel anden måde, og skal nu ikke bekymre mig om at huske ekstra linser og briller, eller for den sags skyld betændelse, linseabonnementer, linsekontroller, brillemode etc. :o)

Her to måneder efter operationen kan jeg berette at behandlingen har været en succes, og at alle mine forventninger blev indfriet. Hos Memira oplevede jeg kun god service og venligt personale, så det absolut eneste jeg fortryder, er at jeg ikke gjorde dette for længe siden…

Kenni Lund

Arbejde:
bygherrerådgiver

Synsfejl:
Nærsynethed

Behandling:
FS-LASIK, Øjenlaser

Alder ved operation:
34 år

Vi har valgt og anbefaler Memira!

Jacob Riising

Jacob Riising

TV-vært og forfatter

Da Jacob Riising var i starten af de tredive, kunne han mærke at hans syn var begyndt at blive forværret, når han skulle læse tæt på. Det var især, når…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Jesper Høvring

Jesper Høvring

Dressmaker og designer

Jesper begyndte for en 5-6 år siden at bruge læsebriller, da han kunne mærke at hans syn var blevet gradvist dårligere, især når han skulle se noget tæt på. Til at starte med, valgte Jesper de helt billige briller, men gik så over til briller med glidende overgang.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Marie Plum

Marie Plum

Selvstændig kommunikationsrådgiver

Marie begyndte at bruge briller som 25 årig, da hun studerede. Hun sad længe foran computeren og tekstbøger og fik spændingshovedpine ret ofte, indtil hun gik til en optiker. Her fandt hun ud af, at hun havde en temmelig slem bygningsfejl, som hun kompenserede for ved at spænde øjenmuskulaturen. Med briller kunne hun endelig slappe af. Men grundet bygningsfejlen var kontaktlinser ikke en mulighed.

Synsfejl: Bygningsfejl
Behandling: FS-LASIK

Ring til os

Kundeservice
Telefonen har åben:
Man-Tor 08:00 – 17:00
Fre: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book