Kenni Lund

Der var flere grunde til, at jeg valgte at få foretaget en behandling ved Memira. Der var det økonomiske aspekt, hvor en simpel udregning fortalte mig, at selv den dyre Lasik operation ville tjene sig selv hjem på cirka syv år, og derudover var der også en helbredsmæssig, en forfængelighedsmæssig og praktisk grund. Den helbredsmæssige grund i form af omkring ti gange øjenbetændelse inden for det sidste år, som dels kom af linsebrug og dels fra smitte fra vores 18 måneder gamle datter, som konstant slæbte sådanne noget med hjem fra vuggestuen. Den forfængelighedsmæssige grund er selvfølgelig, at jeg aldrig har fundet mig tilpas med briller, mens den praktiske årsag hovedsagelig er golfrelateret. Golf fungerede ganske enkelt ikke for mig med briller, og som man næsten kan sige sig selv, heller ikke uden linser, hvilket resulterede i at godt 100 potentielle golfdage på et år blev forpasset grunde diverse betændelser eller andre ubehagelige gener i øjnene.

Første spadestik til den, for mig, store beslutning om en laserkorrektion begyndte på nettet, hvor jeg undersøgte alt om behandlingsmetoderne, risici, anbefalingen etc. Efter en dags hjemmearbejde var jeg ikke i tvivl om, at dette var det rette valg. Herefter kontaktede jeg Memira, og så gik det stærkt. Forundersøgelsen kom på plads allerede dagen efter, hvilket var torsdag inden påske, og efter forundersøgelsen fik jeg en tid til behandling allerede førstkommende tirsdag efter påske. Ved forundersøgelsen fik jeg, at vide at jeg var egnet til alle tre behandlingsformer, men jeg havde allerede besluttet mig for FS-LASIK, så det havde ikke den store betydning.

Selve operationsdagen forløb meget let. Jeg ankom og måtte vente ca. en halv time grundet lidt forsinkelse herefter var jeg til endnu en kort undersøgelse, der tog ca. fem minutter. Derefter var det 15 minutter med en 100 % smertefri laserbehandling, og afslutningsvis en time i hvilerummet med lukkede øjne, som grundet en svag svie løb pænt meget i vand. Alt i alt tog det omtrent to timer. Efter endnu et hurtigt tjek kørte min far mig hjem (fra Kolding til Esbjerg), og kort tid efter ankomsten åbnede jeg for gang i mange år øjnene, og så naboens husnummer knivskarpt ovre på denne side af vejen. Fantastisk! :o) De efterfølgende to nætter sov jeg med mine skibriller på, og jeg dryppede mine øjne i syv dage med de antibiotiske dråber, jeg havde fået udleveret, og ud over dette var den eneste gene en svag ømhed over højre øje, som jeg oplevede en 4-5 gange sent på aftenen i løbet af de første fire uger efter operationen. I dag er jeg tilbage på golfbanen, og jeg nyder i fulde drag, at se hver eneste bold, der nu lander på greenen. Jeg nyder naturen omring mig på en hel anden måde, og skal nu ikke bekymre mig om at huske ekstra linser og briller, eller for den sags skyld betændelse, linseabonnementer, linsekontroller, brillemode etc. :o)

Her to måneder efter operationen kan jeg berette at behandlingen har været en succes, og at alle mine forventninger blev indfriet. Hos Memira oplevede jeg kun god service og venligt personale, så det absolut eneste jeg fortryder, er at jeg ikke gjorde dette for længe siden…

Kenni Lund

Arbejde:
bygherrerådgiver

Synsfejl:
Nærsynethed

Behandling:
FS-LASIK, Øjenlaser

Alder ved operation:
34 år

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Vores kunder

Khaddi Sagnia

Khaddi Sagnia

Atlet

Atleten Khaddi brugte både briller og linser, før hun besluttede sig for at undersøge, om hun kunne få lavet øjenlaser.

Synsfejl: Nærsynethed
Behandling: FS-LASIK
Mattias Hundebøll

Mattias Hundebøll

Tv-vært

Mattias Hundebøll Mattias Hundebøll er, udover tv-vært, far med stort F. Han er aldrig blevet rigtig gode venner med sine kontaktlinser, og brillerne blev en udfordring i samværet med sine…

Synsfejl: Nærsynethed
Behandling: FS-LASIK
Louise Kunø

Louise Kunø

Designer

Louise har investeret i sig selv ved at blive fri for briller. ”Jeg har det sådan nu: ALLE burde jo få rettet deres øjne, det er jo livskvalitet.”

Synsfejl: Nærsynet/Bygningsfejl
Behandling: FS-LASIK

Chat med os

Chat med kundeservice

Udenfor vores åbningstider
Man - Tors 08:00 - 16:00 Fredag 08:00 - 15:30
chatter du med vores chatbot.

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book