Du kan trygt besøge vores klinikker – vi har fokus på hygiejne, væremidler og afstand. Læs mere om vores tiltag i forbindelse med Covid-19

Lars "Lasse" Madsen

I min hverdag som stenhugger er der meget støv i mit arbejde. Kontaktlinser duede slet ikke, for de blev hele tiden ødelagt af skidt i øjnene. Og i længden blev det også meget dyrt i brilleglas. Så det var faktisk min optiker, der anbefalede mig operationen.

Mødet med Memiras personale var rigtig tillidsvækkende og rart – de var meget beroligende og professionelle. Så jeg var ikke det mindste i tvivl om, at det var den rigtige beslutning om at slippe af med brillerne og det rigtige sted at få det gjort.

På operationsdagen var jeg overhovedet ikke nervøs og selve operationen gjorde slet ikke ondt. Den tog kun en halv times tid. Og allerede på hjemturen, mindre end en time efter – så jeg faktisk bedre end min chauffør. Jeg kunne læse nummerpladerne omkring os helt tydeligt – det kunne han ikke engang.

Og selvom jeg måske var lidt for tidligt ude og være aktiv efter operationen, så skød jeg faktisk 22 lerduer ud af 25 et døgns tid efter operationen. Det er der ikke ret mange, der gør. Så jeg skulle måske nok have fået lavet operationen lidt før…

Den største forskel i hverdagen er dog, at uanset hvor jeg er henne, så kan jeg se de ting, som jeg gerne vil se. Jeg har det normale syn døgnet rundt. Og det har jeg kun Memira og min snarrådige optiker at takke for.