Lars “Lasse” Madsen

I min hverdag som stenhugger er der meget støv i mit arbejde. Kontaktlinser duede slet ikke, for de blev hele tiden ødelagt af skidt i øjnene. Og i længden blev det også meget dyrt i brilleglas. Så det var faktisk min optiker, der anbefalede mig operationen.

Mødet med Memiras personale var rigtig tillidsvækkende og rart – de var meget beroligende og professionelle. Så jeg var ikke det mindste i tvivl om, at det var den rigtige beslutning om at slippe af med brillerne og det rigtige sted at få det gjort.

På operationsdagen var jeg overhovedet ikke nervøs og selve operationen gjorde slet ikke ondt. Den tog kun en halv times tid. Og allerede på hjemturen, mindre end en time efter – så jeg faktisk bedre end min chauffør. Jeg kunne læse nummerpladerne omkring os helt tydeligt – det kunne han ikke engang.

Og selvom jeg måske var lidt for tidligt ude og være aktiv efter operationen, så skød jeg faktisk 22 lerduer ud af 25 et døgns tid efter operationen. Det er der ikke ret mange, der gør. Så jeg skulle måske nok have fået lavet operationen lidt før…

Den største forskel i hverdagen er dog, at uanset hvor jeg er henne, så kan jeg se de ting, som jeg gerne vil se. Jeg har det normale syn døgnet rundt. Og det har jeg kun Memira og min snarrådige optiker at takke for.

Lars “Lasse” Madsen

Arbejde:
Stenhugger

Synsfejl:
Alderssyn

Behandling:
Linseudskiftning (RLE)

Alder ved operation:
52 år

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Vores kunder

Linse Kessler

Linse Kessler

Tv-kendis & influencer

For nogle år siden begyndte Linses syn at blive dårligere og dårligere. Linse besluttede sig derfor for at gøre noget ved problemet og valgte at få en linseudskiftning hos Memira.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Helle Gade

Helle Gade

Administrativ salgsassistent

Helle Gade Helle bruger, som mange andre danskere, en masse tid foran en computerskærm, men faktisk ikke bare én computerskærm. Hun har nemlig en supportfunktion, der kræver, at hun også…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Louise Kunø

Louise Kunø

Designer

Louise har investeret i sig selv ved at blive fri for briller. ”Jeg har det sådan nu: ALLE burde jo få rettet deres øjne, det er jo livskvalitet.”

Synsfejl: Nærsynethed
Behandling: FS-LASIK

Chat med os

Chat med kundeservice

Udenfor vores åbningstider
Man - Tors 08:00 - 16:00 Fredag 08:00 - 15:30
chatter du med vores chatbot.

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book