Lars “Lasse” Madsen

I min hverdag som stenhugger er der meget støv i mit arbejde. Kontaktlinser duede slet ikke, for de blev hele tiden ødelagt af skidt i øjnene. Og i længden blev det også meget dyrt i brilleglas. Så det var faktisk min optiker, der anbefalede mig operationen.

Mødet med Memiras personale var rigtig tillidsvækkende og rart – de var meget beroligende og professionelle. Så jeg var ikke det mindste i tvivl om, at det var den rigtige beslutning om at slippe af med brillerne og det rigtige sted at få det gjort.

På operationsdagen var jeg overhovedet ikke nervøs og selve operationen gjorde slet ikke ondt. Den tog kun en halv times tid. Og allerede på hjemturen, mindre end en time efter – så jeg faktisk bedre end min chauffør. Jeg kunne læse nummerpladerne omkring os helt tydeligt – det kunne han ikke engang.

Og selvom jeg måske var lidt for tidligt ude og være aktiv efter operationen, så skød jeg faktisk 22 lerduer ud af 25 et døgns tid efter operationen. Det er der ikke ret mange, der gør. Så jeg skulle måske nok have fået lavet operationen lidt før…

Den største forskel i hverdagen er dog, at uanset hvor jeg er henne, så kan jeg se de ting, som jeg gerne vil se. Jeg har det normale syn døgnet rundt. Og det har jeg kun Memira og min snarrådige optiker at takke for.

Lars “Lasse” Madsen

Arbejde:
Stenhugger

Synsfejl:
Alderssyn

Behandling:
Linseudskiftning (RLE)

Alder ved operation:
52 år

Book tid

Se hvilke tider der er ledige på en klinik nær dig!

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Vi har valgt og anbefaler Memira!

Jesper Høvring

Jesper Høvring

Dressmaker og designer

Jesper begyndte for en 5-6 år siden at bruge læsebriller, da han kunne mærke at hans syn var blevet gradvist dårligere, især når han skulle se noget tæt på. Til at starte med, valgte Jesper de helt billige briller, men gik så over til briller med glidende overgang.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Marie Plum

Marie Plum

Selvstændig kommunikationsrådgiver

Marie begyndte at bruge briller som 25 årig, da hun studerede. Hun sad længe foran computeren og tekstbøger og fik spændingshovedpine ret ofte, indtil hun gik til en optiker. Her fandt hun ud af, at hun havde en temmelig slem bygningsfejl, som hun kompenserede for ved at spænde øjenmuskulaturen. Med briller kunne hun endelig slappe af. Men grundet bygningsfejlen var kontaktlinser ikke en mulighed.

Synsfejl: Bygningsfejl
Behandling: FS-LASIK
Simone Engbo Hansen

Simone Engbo Hansen

Selvstændig kommunikationsrådgiver

For cirka 3,5 år siden, mens Simone Engbo var på ferie, ændrede hendes syn sig. ”Det var som om, at mit fokus fra den ene dag til den anden gled væk fra mig.” ”Jeg følte at jeg gik fra 3D til 2D og fra den ene dag til den anden skulle jeg have briller.” Oplevelsen var voldsom og Simone Engbo måtte forbi en øjenlæge for at sikre, at der ikke var noget alvorligt galt. Allerede 6 mdr. efter hun havde fået briller, måtte hun investere i nogle nye, da hendes syn var forværret.

Synsfejl: Nærsynethed
Behandling: FS-LASIK

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book