Lone Lone W. H. Julio

Jeg har de sidste 3-4 år fået brug for først læsebriller og så skærmbriller samtidig med at jeg gradvist har fået dårligere syn på nær hold. Dette har været til stor irritation, da jeg ikke har kunnet vænne mig til hele tiden at skulle huske mine briller. Jeg har ikke har kunne have briller på hele tiden , da jeg så bliver svimmel. Jeg oplevede behandlingen meget positiv. Ved forundersøgelsen, hvor der også blev oplyst om risici, og blev gjort rede for ”værste tilfælde”, mødte jeg et venligt og omsorgsfuldt personale, som fortalte om hvad, de foretog sig og hvorfor, hvilket skabte en tryg stemning. Jeg oplevede, at Memiras personale var meget kompetent og positivt. Jeg kunne se sløret straks efter operationen, og jeg kunne se fjernsyn efter jeg kom hjem, ligesom jeg kunne læse undertekster rimeligt. Jeg kunne læse større tekster i løbet af dagen, og dagen efter kunne jeg læse mindre størrelse tekster. På andendagen kunne jeg læse en bog ved godt lys. Tre måneder efter fik jeg ”repareret” lidt efterstær – nu skal det bare trænes. Jeg ville gerne kunne have en hverdag, hvor briller slet ikke var en nødvendighed (bortset fra solbriller), ligesom jeg har været vant til næsten hele mit liv.

Der er nu gået mere end 1½ år efter min operation, og jeg er STADIG glad hver dag! Glad for at kunne se helt problemfrit, læse, arbejde på pc, sy, strikke og se alt det, jeg savnede, da jeg skulle bruge læsebriller – helt uden rammer om øjnene! Jeg kan også studere fugle i naturen og igen genkende de forskellige fugle i flugten, da jeg jo kan SE dem.

Jeg anbefaler alle mine kolleger, venner og folk, jeg møder, som har samme problem, som jeg havde, at få “ordnet øjnene” og løse problemet een gang for alle. Det kan jo godt være, at det virker lidt dyrt, men kan den daglige glæde opgøres i penge? Hvis man regner sammen, alle de briller, man får brug for resten af sit liv, så vil de også være dyrere end operationen.

Lone Lone W. H. Julio

Arbejde:
IT-konsulent

Synsfejl:
Alderssyn

Behandling:
Linseudskiftning (RLE)

Alder ved operation:
51 år

Vi har valgt og anbefaler Memira!

Jacob Riising

Jacob Riising

TV-vært og forfatter

Da Jacob Riising var i starten af de tredive, kunne han mærke at hans syn var begyndt at blive forværret, når han skulle læse tæt på. Det var især, når…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Jesper Høvring

Jesper Høvring

Dressmaker og designer

Jesper begyndte for en 5-6 år siden at bruge læsebriller, da han kunne mærke at hans syn var blevet gradvist dårligere, især når han skulle se noget tæt på. Til at starte med, valgte Jesper de helt billige briller, men gik så over til briller med glidende overgang.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Marie Plum

Marie Plum

Selvstændig kommunikationsrådgiver

Marie begyndte at bruge briller som 25 årig, da hun studerede. Hun sad længe foran computeren og tekstbøger og fik spændingshovedpine ret ofte, indtil hun gik til en optiker. Her fandt hun ud af, at hun havde en temmelig slem bygningsfejl, som hun kompenserede for ved at spænde øjenmuskulaturen. Med briller kunne hun endelig slappe af. Men grundet bygningsfejlen var kontaktlinser ikke en mulighed.

Synsfejl: Bygningsfejl
Behandling: FS-LASIK