Lone Lone W. H. Julio

Jeg har de sidste 3-4 år fået brug for først læsebriller og så skærmbriller samtidig med at jeg gradvist har fået dårligere syn på nær hold. Dette har været til stor irritation, da jeg ikke har kunnet vænne mig til hele tiden at skulle huske mine briller. Jeg har ikke har kunne have briller på hele tiden , da jeg så bliver svimmel. Jeg oplevede behandlingen meget positiv. Ved forundersøgelsen, hvor der også blev oplyst om risici, og blev gjort rede for ”værste tilfælde”, mødte jeg et venligt og omsorgsfuldt personale, som fortalte om hvad, de foretog sig og hvorfor, hvilket skabte en tryg stemning. Jeg oplevede, at Memiras personale var meget kompetent og positivt. Jeg kunne se sløret straks efter operationen, og jeg kunne se fjernsyn efter jeg kom hjem, ligesom jeg kunne læse undertekster rimeligt. Jeg kunne læse større tekster i løbet af dagen, og dagen efter kunne jeg læse mindre størrelse tekster. På andendagen kunne jeg læse en bog ved godt lys. Tre måneder efter fik jeg ”repareret” lidt efterstær – nu skal det bare trænes. Jeg ville gerne kunne have en hverdag, hvor briller slet ikke var en nødvendighed (bortset fra solbriller), ligesom jeg har været vant til næsten hele mit liv.

Der er nu gået mere end 1½ år efter min operation, og jeg er STADIG glad hver dag! Glad for at kunne se helt problemfrit, læse, arbejde på pc, sy, strikke og se alt det, jeg savnede, da jeg skulle bruge læsebriller – helt uden rammer om øjnene! Jeg kan også studere fugle i naturen og igen genkende de forskellige fugle i flugten, da jeg jo kan SE dem.

Jeg anbefaler alle mine kolleger, venner og folk, jeg møder, som har samme problem, som jeg havde, at få “ordnet øjnene” og løse problemet een gang for alle. Det kan jo godt være, at det virker lidt dyrt, men kan den daglige glæde opgøres i penge? Hvis man regner sammen, alle de briller, man får brug for resten af sit liv, så vil de også være dyrere end operationen.

Lone Lone W. H. Julio

Arbejde:
IT-konsulent

Synsfejl:
Alderssyn

Behandling:
Linseudskiftning (RLE)

Alder ved operation:
51 år

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Flere kunder

Tomas Persson Nordahl

Tomas Persson Nordahl

IT-tekniker og motorcross-kører

Det er virkelig sejt, at sådan et kort indgreb kan gøre så stor en forskel.

Lamar Mahmuzic

Lamar Mahmuzic

DJ

Du glemmer allerede, at du har haft dårligt syn efter 1-2 uger

Mattias Hundebøll

Mattias Hundebøll

Tv-vært

Mattias Hundebøll er, udover tv-vært, far med stort F. Han er aldrig blevet rigtig gode venner med sine kontaktlinser, og brillerne blev en udfordring i samværet med sine børn, som…

Chat med os

Chat med kundeservice

Udenfor vores åbningstider
Man - Tors 08:00 - 17:00 Fredag 08:00 - 15:30
chatter du med vores chatbot.

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book