Lotte Rajalin – folkeskolerektor og foredragsholder

Lotte valgte at få korrigeret sin synsfejl med en linseudskiftning hos Memira, og i dag oplever hun en stor frihed i sin hverdag. I denne film kan du følge hende før og efter, men også under selve linseudskiftningen – inde på operationsstuen.

Lige efter operationen var jeg så glad, at jeg gik ind på et hotel i nærheden og tog mig et glas champagne

Lotta Rajalin

Lottas egne ord – direkte efter linseudskiftningen

Det føles fantastisk! Det er slet ikke til at forstå, at det gik så hurtigt. Det gjorde slet ikke ondt, og jeg var ikke bange. Det var ikke engang ubehageligt. Jeg havde en fantastisk øjenlæge, som fortalte om hvert et lille skridt ”nu sker det her, og det vil føles sådan her”. Jeg var faktisk helt rolig, og der var ikke noget der var svært eller besværligt. Det gik simpelthen så hurtigt ca 10-15 minutter, og nu sidder jeg her og har nye øjne. Nyt syn. Det er lidt magisk!

Lottas egne ord – en uge efter linseudskiftningen

Ugen efter operationen har været fantastisk! Jeg kunne allerede arbejde dagen efter – både læse og skrive, noget som jeg ikke har været i stand til i mange år. Jeg tager stadig mig selv i at rette på brillerne, da min hjerne ikke har vænnet sig til, at jeg ikke længere har brug for briller. Det bedste er, at jeg er mere mobil og føler mig mere nærværende. Jeg har ikke længere den der ”brilledistance”. Jeg kan se på lang afstand, og jeg kan se på kort afstand. Jeg kan se de små detaljer. Det føles helt som et barns syn, der ser alle de små kryb og små tal på kørekortet.

Øjenlægen sagde, at synet vil stabilisere sig yderligere når helingsprocessen er færdig, så jeg skal til kontrol om 3 måneder. Selv oplever jeg, at mit syn allerede er perfekt.

Det eneste jeg fortryder, er, at jeg ventede så længe. Jeg burde have gjort det for længe siden.

Lotta Rajalin

Arbejde:
Folkeskolerektor og foredragsholder

Synsfejl:
Alderssyn

Behandling:
Linseudskiftning (RLE)

Vi har valgt og anbefaler Memira!

Jacob Riising

Jacob Riising

TV-vært og forfatter

Da Jacob Riising var i starten af de tredive, kunne han mærke at hans syn var begyndt at blive forværret, når han skulle læse tæt på. Det var især, når…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Jesper Høvring

Jesper Høvring

Dressmaker og designer

Jesper begyndte for en 5-6 år siden at bruge læsebriller, da han kunne mærke at hans syn var blevet gradvist dårligere, især når han skulle se noget tæt på. Til at starte med, valgte Jesper de helt billige briller, men gik så over til briller med glidende overgang.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Marie Plum

Marie Plum

Selvstændig kommunikationsrådgiver

Marie begyndte at bruge briller som 25 årig, da hun studerede. Hun sad længe foran computeren og tekstbøger og fik spændingshovedpine ret ofte, indtil hun gik til en optiker. Her fandt hun ud af, at hun havde en temmelig slem bygningsfejl, som hun kompenserede for ved at spænde øjenmuskulaturen. Med briller kunne hun endelig slappe af. Men grundet bygningsfejlen var kontaktlinser ikke en mulighed.

Synsfejl: Bygningsfejl
Behandling: FS-LASIK

Ring til os

Kundeservice
Telefonen har åben:
Man-Tor 08:00 – 17:00
Fre: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book