Lotte Rajalin – folkeskolerektor og foredragsholder

Lotte valgte at få korrigeret sin synsfejl med en linseudskiftning hos Memira, og i dag oplever hun en stor frihed i sin hverdag. I denne film kan du følge hende før og efter, men også under selve linseudskiftningen – inde på operationsstuen.

Lige efter operationen var jeg så glad, at jeg gik ind på et hotel i nærheden og tog mig et glas champagne

Lotta Rajalin

Lottas egne ord – direkte efter linseudskiftningen

Det føles fantastisk! Det er slet ikke til at forstå, at det gik så hurtigt. Det gjorde slet ikke ondt, og jeg var ikke bange. Det var ikke engang ubehageligt. Jeg havde en fantastisk øjenlæge, som fortalte om hvert et lille skridt ”nu sker det her, og det vil føles sådan her”. Jeg var faktisk helt rolig, og der var ikke noget der var svært eller besværligt. Det gik simpelthen så hurtigt ca 10-15 minutter, og nu sidder jeg her og har nye øjne. Nyt syn. Det er lidt magisk!

Lottas egne ord – en uge efter linseudskiftningen

Ugen efter operationen har været fantastisk! Jeg kunne allerede arbejde dagen efter – både læse og skrive, noget som jeg ikke har været i stand til i mange år. Jeg tager stadig mig selv i at rette på brillerne, da min hjerne ikke har vænnet sig til, at jeg ikke længere har brug for briller. Det bedste er, at jeg er mere mobil og føler mig mere nærværende. Jeg har ikke længere den der ”brilledistance”. Jeg kan se på lang afstand, og jeg kan se på kort afstand. Jeg kan se de små detaljer. Det føles helt som et barns syn, der ser alle de små kryb og små tal på kørekortet.

Øjenlægen sagde, at synet vil stabilisere sig yderligere når helingsprocessen er færdig, så jeg skal til kontrol om 3 måneder. Selv oplever jeg, at mit syn allerede er perfekt.

Det eneste jeg fortryder, er, at jeg ventede så længe. Jeg burde have gjort det for længe siden.

Lotta Rajalin

Arbejde:
Folkeskolerektor og foredragsholder

Synsfejl:
Alderssyn

Behandling:
Linseudskiftning (RLE)

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Vores kunder

Linse Kessler

Linse Kessler

Tv-kendis & influencer

For nogle år siden begyndte Linses syn at blive dårligere og dårligere. Linse besluttede sig derfor for at gøre noget ved problemet og valgte at få en linseudskiftning hos Memira.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Helle Gade

Helle Gade

Administrativ salgsassistent

Helle Gade Helle bruger, som mange andre danskere, en masse tid foran en computerskærm, men faktisk ikke bare én computerskærm. Hun har nemlig en supportfunktion, der kræver, at hun også…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Louise Kunø

Louise Kunø

Designer

Louise har investeret i sig selv ved at blive fri for briller. ”Jeg har det sådan nu: ALLE burde jo få rettet deres øjne, det er jo livskvalitet.”

Synsfejl: Nærsynethed
Behandling: FS-LASIK

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book