Marc Rerup

Jeg har brugt linser siden jeg var 14 år. Forinden det havde jeg haft briller i et par år. Jeg var glad for at slippe for brillerne, men følte mig meget irriteret i øjnene, når jeg havde haft linser på i lang tid, typisk når man nåede hen ad aftenen. Jeg har prøvet flere forskellige slags linser, og det er gået op og ned med hvor gode de har været. Jeg begyndte så for nogle år siden at overveje laserbehandling. Havde hørt flere gode reaktioner fra folk, som havde fået ordnet deres øjne, så for tre måneder siden blev jeg opereret.

Jeg synes det hele gik fint. Jeg oplevde lidt af de bivirkninger, som der er ved LASEK operationen (lysfølsom, svien), men det var ikke slemt, og slet ikke som jeg måske havde forventet. På 5. dagen efter min operation, så jeg næsten helt perfekt.

Det er fedt at stå op hver eneste morgen, og ikke skulle tænke på at skulle tage linser i. Og på samme måde om aftenen, ikke mere at skulle huske på at skulle tage dem af. Det er meget befriende, og mit syn er super godt.

Jeg forventede at kunne komme til at se 100 %, og det synes jeg er lykkedes til fulde.

Jeg oplevede Memira som et godt sted. Lige fra den indledende samtale til den sidste. Jeg har fået svar på mine spørgsmal. Der er blevet fulgt godt op på alt. Meget professionelt.

Jeg vil anbefale alle med synsfejl at få foretaget en behandling. Mange som jeg har anbefalet at få det lavet frygter selve operationen. Jeg har så fortalt om min egen og mit gode resultat, og det håber jeg da er med til at få nogen af dem overbevist.

Marc Rerup

Arbejde:
lærer

Synsfejl:
Nærsynethed

Behandling:
LASEK, Øjenlaser

Alder ved operation:
20 år

Vi har valgt og anbefaler Memira!

Jacob Riising

Jacob Riising

TV-vært og forfatter

Da Jacob Riising var i starten af de tredive, kunne han mærke at hans syn var begyndt at blive forværret, når han skulle læse tæt på. Det var især, når…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Jesper Høvring

Jesper Høvring

Dressmaker og designer

Jesper begyndte for en 5-6 år siden at bruge læsebriller, da han kunne mærke at hans syn var blevet gradvist dårligere, især når han skulle se noget tæt på. Til at starte med, valgte Jesper de helt billige briller, men gik så over til briller med glidende overgang.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Marie Plum

Marie Plum

Selvstændig kommunikationsrådgiver

Marie begyndte at bruge briller som 25 årig, da hun studerede. Hun sad længe foran computeren og tekstbøger og fik spændingshovedpine ret ofte, indtil hun gik til en optiker. Her fandt hun ud af, at hun havde en temmelig slem bygningsfejl, som hun kompenserede for ved at spænde øjenmuskulaturen. Med briller kunne hun endelig slappe af. Men grundet bygningsfejlen var kontaktlinser ikke en mulighed.

Synsfejl: Bygningsfejl
Behandling: FS-LASIK

Ring til os

Kundeservice
Telefonen har åben:
Man-Tor 08:00 – 17:00
Fre: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book