Marc Rerup

Jeg har brugt linser siden jeg var 14 år. Forinden det havde jeg haft briller i et par år. Jeg var glad for at slippe for brillerne, men følte mig meget irriteret i øjnene, når jeg havde haft linser på i lang tid, typisk når man nåede hen ad aftenen. Jeg har prøvet flere forskellige slags linser, og det er gået op og ned med hvor gode de har været. Jeg begyndte så for nogle år siden at overveje laserbehandling. Havde hørt flere gode reaktioner fra folk, som havde fået ordnet deres øjne, så for tre måneder siden blev jeg opereret.

Jeg synes det hele gik fint. Jeg oplevde lidt af de bivirkninger, som der er ved LASEK operationen (lysfølsom, svien), men det var ikke slemt, og slet ikke som jeg måske havde forventet. På 5. dagen efter min operation, så jeg næsten helt perfekt.

Det er fedt at stå op hver eneste morgen, og ikke skulle tænke på at skulle tage linser i. Og på samme måde om aftenen, ikke mere at skulle huske på at skulle tage dem af. Det er meget befriende, og mit syn er super godt.

Jeg forventede at kunne komme til at se 100 %, og det synes jeg er lykkedes til fulde.

Jeg oplevede Memira som et godt sted. Lige fra den indledende samtale til den sidste. Jeg har fået svar på mine spørgsmal. Der er blevet fulgt godt op på alt. Meget professionelt.

Jeg vil anbefale alle med synsfejl at få foretaget en behandling. Mange som jeg har anbefalet at få det lavet frygter selve operationen. Jeg har så fortalt om min egen og mit gode resultat, og det håber jeg da er med til at få nogen af dem overbevist.

Marc Rerup

Arbejde:
lærer

Synsfejl:
Nærsynethed

Behandling:
LASEK, Øjenlaser

Alder ved operation:
20 år

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Vores kunder

Linse Kessler

Linse Kessler

Tv-kendis & influencer

For nogle år siden begyndte Linses syn at blive dårligere og dårligere. Linse besluttede sig derfor for at gøre noget ved problemet og valgte at få en linseudskiftning hos Memira.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Helle Gade

Helle Gade

Administrativ salgsassistent

Helle Gade Helle bruger, som mange andre danskere, en masse tid foran en computerskærm, men faktisk ikke bare én computerskærm. Hun har nemlig en supportfunktion, der kræver, at hun også…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Louise Kunø

Louise Kunø

Designer

Louise har investeret i sig selv ved at blive fri for briller. ”Jeg har det sådan nu: ALLE burde jo få rettet deres øjne, det er jo livskvalitet.”

Synsfejl: Nærsynethed
Behandling: FS-LASIK

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book